Güncellemeler
+1 yıl
Benimde hatalarım oldu illaki ama hiçbiri halledilmicek mevzular değil
Yaklaşık 2 senedir birlikte olduğum sevgilim beni terk etti 3 gün sonra doğum günümü kutlayıp seni seviyorum dedi 1 hafta geçmeden artık bişey hissetmediğini söyledi bugün tam 56 gün oldu başkasıyla henüz yeni konuşmaya başladığını duydum hala çok seviyorum çok özledim ve ayrılık sebeplerini ortak arkadaşlardan duydum hiç bana söylemeye çalışmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Demekki gidesi varmış sende yoluna bakmalısın artık
Bu 56 gün ona mesaj atmadan, aramadan durabildin mi
Hayır attım tabiki üstelememden uzaklaştı belkide
Seni cok iyi anliyorum ve sabır diliyorum. Ben de cok üstüne gittim ve daha cok uzaklaştı. Biliyordum sakin kalmam gerektiğini ama tutamadim kendimi. Artik ilgilerini cekmiyoruz hatta bizden bunaldiklari icin akıllarına bile getirmiyorlar... eski günlere dönmeyi o kadar isterdim ki
Keşke dönebilsek söylenmez ama 5 vakit namaz kılmaya çalışan biriyim hep dua ediyorum bi vesileyle tekrar birleşmek için hep düşünüyorum allah duasını ettiriyosa illaki karşılığını verir ailesi tüm yakınları biliyodu buarada beni
Allah hayırlısını verir ama o senin icin hayirli değilse onu geri vermez. Bence umutlanma öyle. Bu kizdan daha mutlu olacagin biri ciksin karşına inşallah.
Ben sürekli ayrıl-barış bi iliskide sürünüyorum mesela. Birakmaya cesaretim yok, o da oynuyo benle. Kenarda tutuyo, kötü davraniyo. Cok kötü günler geciriyorum aglamaktan baska bir sey yok, hayatım durdu. Umarim sen hayat akışına devam edebilen daha güçlü birisindir. Seven kimsenin benim gibi olmasini istemem.
Bende aynıyım valla ya çok üzüldüm aşırı hemde buarada 21 yaşındayım ilk sevgilimdi o benim oda abdestli namazlı biri ve ayrılmadan 1 hafta önce aramızda bi yakınlaşma oldu bunun içi rahat etmedi biz evlencez dimi falan dedi bende seni asla yarı yolda bırakmam tarzında bi ton dil döktüm
O zaman yakinlasmadan dolayi soğumuş olma ihtimali giriyor devreye. Çünkü daha cok da baglanabilirdi ama o cekip gitmis.
Allah sabır versin gerçekten ya
Amin sağol
yüz verme hissetmediyse unut onu
2 sene ya nası böyle acımasız olabildi ve en kötüsüde şu an gelse yine kabul ederim
benzer durum bendede oldu cepte olma hissi olmaması lazım. Bide ayrılık sebebi ne?
Ya eskiden kıskançtım sonra törpüledim gerçekten bunun doğum günüydü annesiyle tartışmışlar biraz acele bi buluşma oldu hiç bi hazırlık yapmadım işte konuşcaktık evin özeli diye garsonun duymasını istemediğim için garson gidince konuşalımmdedim gidincede kendi kendime söylendim başladı kız niye insanları küçümsüyon işini yapıyo herşeye bişe bulma sandıki kıskandım tekrar halbuki çocuk daha küçücük zaten neyse baktım algıları kapandı beni anlamıyo dedim birazdan kalkalım akşam falan konuşmak niyetim sakince qmq söylemedim ona oda ben şimdi kalkıyom dedi gitti
iletişim problemi var anladığım kadarıyla senin içindeki düşünceni o bilmiyor onunkini sen birbirinizi suçlamayı bırakın. Sende neden öyle düşündüğünü söyle. Ben biraz abartı gördüm bu tartışmayı düzeltilmeyecek bişey değil. Birbirinizle yüzleşmeniz lazım. Bide konuşurken bin düşün bir konuş. Kiskanclik iyidir ama nefes aldırmayacsk kadar değil. Tekrar konuş bklim
Cok yanlış bir tavır izlemiş.
O da nasil bir karaktersiz mis
Ya aslında hiç öyle biri değil çok saf iyi niyetli ama bende anlam vermedim 2 yıl aonuçts beraberdik
Sen de bırak