Adamına göre muamele diyebilirim... Çünkü bazısı Cin olup adam çarpamaya çalışıyor... Bu yüzden onlara Şeytan tarafım görünüyor... İyi insanlar, duygusal ve nazik insanlara melek tarafım görünüyor...
Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı.
Şeytan da bir melektir. Bunu unutmayalım. Ben şu şekilde sorunuza cevap vermek istiyorum , kusuruma bakmayın. Lütfen. Kötülük yapamam. İstesemde olmaz. Çünkü rahat edemem. Ama kötü insan ister erkek , ister kadın olsun, Anlarım. Çok bariz belli ediyor. Görmemek için kör olmak lazım.
Kırmayacak kadar anlayış , hak ettiğini verecek kadar adaletli, tersi durumlarda kıvırmayacak kadar net, Gerektigi yerde, gerektigi gibi davranan biri...
Bu sorunun cevabı kişiden kişiye göre değişir, değil mi? 🙂 Herkesin içinde hem melek hem şeytan birazcık vardır. Bazen tamamen iyi niyetle hareket eder, bazen de içimizdeki daha farklı yönlere kulak veririz. Belki de esas mesele, hangisini ne zaman ortaya çıkardığın... İçsel dengen ve niyetlerin her zaman sana rehberlik etsin! 😊🪽🔥
Yerine göre Melek yerine göre şeytanım, günlük yaşamda Melek yüzüm prtaya çıkarken, birine sinirlendiğimde ya da cinsellikte tam bir şeytanım. Böyle zamanlarda şeytanın beni ayakta alkışladığına eminim 😅😈