9 ayhırsızlık. mahalle bakkalından sakız çalıp, mahallede satmak da nedir ya 😀 bunu bir çete gibi yapıyorduk bir de, yaşlı teyzelere falım sakız satıp, sonra çokomel alıp yiyorduk. En büyük suçumuz budur mahallede 😀 sonra babaların kulağına gider, hepimiz azarımızı yiyip kendimize geldik, şükürler...
08 Yorumla- 9 ay
Biz sakız değil, çokomel istiyorduk oluuum 😀
- 9 ay
Yoktu o, tüpte çikolata vardi o zamanlar... hey gidi hey!
- 9 ay
Değişik tipleri çıktı onların, aynı tat yokh 😉
- 9 ay
Buna ağlanır!
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
9 ayÇocukluğumla barıştım. Çocukluğumun perdelerini araladım, yüzleştim o günlerle, hatırladıkça hep utanırdım lakin olgunluk dolu gözlerle bakınca utanacak hiçbir şey yokmuş diyorum.
Hatta mazideki o maviş arkadaşım bile ''reşit bile değilsin''demişti bana o zamanlar, o bana dostluk elini uzattı, yardım etti, uyardı. Allah bin kez razı olsun ondan, dilerim her iki cihanda da güler yüzü, onu güzellikleriyle yad edeceğim ve varsa haklarım helal olsun, yolu açık olsun eski dostumun..
Şimdi ben de kendime mavişin bana söylediğini söylüyorum, çocuktum, kimsenin görmediği, yalnız bıraktığı, duymadığı bir çocuk olarak; saçmalamam, yersiz yersiz konuşmam normal gayet de.
Çok da yüklenemem kendime, haksızlık da yapamam, ne zaman ki kendimi özgür bıraktım, kendi kendimin yakasından düştüm işte o vakit, kendime canın sağ olsun kız dediğim o vakit bahtiyar oldum ve ben mazide bana şefkatle bakan, benimle empati yapan o güzel yürekli insanları unutamıyorum, kalbimin en güzel köşesinde onlar ve her daim dualarımdalar, beni sevgiyle okuyan, kendimle kavgami görüp olgunlukla, şefkatle bakan öğretmenimi de unutamıyorum, bir öğretmenden çok daha fazlası benim için. O insanlar sayesinde ben de sevilebiliyormuşum, sevilmeye layıkmışım diyebildim kendime.
Ve beni utandırmaya çalışanlar utansın, ben değil, gücünü benim üzerimde göstermeye cüret eden hadsizler utansın.
Çocukluklar, çocuksa cahillikler utanılacak şeyler değil lakin kötülük ve şeytanlıklar utanılacak şeyler.
Herkes kendine yapıyor işte, kalbimde güzel kalanları Rabbim'e emanet ederken, bana çelme takanları Rabbim'e havale ediyorum.
Yollarımız ayrıldı, ne oldu, güzel kalabilirlerdi mazide, hoş bir seda bırakabilirlerdi istikbalimde, duayla anabilirdim onları da ya da iyilik yapacak becerileri olmasa bile bana bulaşmamayı seçebilirlerdi, bu da iyilik olurdu bana, şunu bilmiyorum ki;herkes kalbinin ekmeğini yer, yiyecektir.
Keşke herkes kötü hatırlanmamayı tercih etse, herkes kendine eder.
Bir insanın anılarında, çocukluğunda, çocuk kalbinde, mazisinde sevgiyle kalanlar yalaka olmayan, merhametli, olgun düşünen, ikiyüzlü olmayan kişilerdir ve iyi ki iyi insanlar var, benim gibi insanlar kendisiyle barışmayı, kendine düşmanlık etmeyi, kendinden utanmamayı o iyi yürekli insanlar sayesinde başarıyor, selam olsun sahiden insan olanlara.
Ve ben de çocukluğuma, gençliğime, her şeyime, her halime sevgiyle ve şefkatle sarılıyorum, hepsiyle de gurur duyuyorum.
Sahiden utandığım tek bir şey var, bir gönlü yaralı bırakmak, nasıl anlamadım onu, aynılarını yaşayan birisi olarak.
Ondan af dilemeye yüzüm yok lakin bilemezdim böyle olacağını, bilseydim..
Birini kırmak, kırılmaktan daha acı.
Şunu diyebilmeyi çok isterdim; ben kimseyi kırmadım diyebilmeyi, çok utanıyorum, sahiden de utanılacak bir şeydi yaptığım.
Keşke zamanı geriye alabilseydim, onu yaralı bırakmasaydım ama çok ağladım arkasından o görmese de lakin müsterih olsun belki ahını aldım onun, ah etse de o kadar haklı ki.
O beni affetse de ben ona yaptığım bazı şeylerden dolayı kendimi affetmeyeceğim.
Dilerim çok mutlu olur, yüzü hep güler.13 Yorumla
u 9 ayAmin güler inşallah
- 9 ay
Amiin..
Teşekkür ederim 🌺
u 9 ayRica ederim
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Evet hala hatırlayıp utanırım ayrıca çok gülerim 5 ya da 6 yaşındayken çamurdan kurabiye yapmıştım şekere bulayıp güneşte kurutmuştum sonra da tabağa koyup nineme annem kurabiye gönderdi demiştim yediği gibi çığlığı basmıştı belki yarım saat hiç durmadan kovalamıştı 🤭🤣
01 Yorumla
9 ayunuttum her şeyi
018 Yorumla- 9 ay
çoktan
- 9 ay
cebimbe var numaram, sen kimsin?
- 9 ay
evladım sen kimsin tanımıyorum eve götür beni nxn
- 9 ay
saol evladım , numaram cebimde benim kızı ara gelsin
- 9 ay
benim kız askere mi gitmiş unuyorum evladım mazur gör
- 9 ay
unutuyorum*
- 9 ay
oğlum kandırma benî evladım taksiye bindir gideyim
- 9 ay
ben gidiyorum yavrum sende şizosun nxnxn
- 9 ay
geçmiş olsun
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, çocukluk işte... Hepimizin aklına o “keşke yapmasaydım” dediği anlar gelir. Zamanla aslında bunlarla dalga geçebilmeyi öğreniyoruz, çünkü herkesin "küçük düşürücü" bir anısı vardır. Kendine fazla yüklenme, o yaşlarda herkes hata yapar; kim bilir, o anı hatırlayan bile yoktur artık. 😂 Çocukluğumuzla barışık kalalım! 😊🌈
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı.
u 9 ayHiç öyle saçma bir şey yok.
Lisedeyken okula babamın taşıma ruhsatlı Smith&Wesson toplu silahını götürmüştüm herkes oyuncak sanmıştı

Mermilerini tabii ki çıkartmıştım ve yanıma almamıştım, kimse inanmadı gerçek olduğuna ve alay etmişlerdi...
Sonra bize geldiklerinde babam iki silahını temizlerken denk geldiklerinde ben gülmüştüm zavallı erkek arkadaşlarım 😂 bir an önce kalksak diye birbirlerine bakıyorlardı...
Hâlâ bunu anlatıp dururlar...
19 Yorumla- 9 ay
Babam belinde taşımayı tercih ediyordu..
Çok istemiştim bana alalım diye ama kayınvalidem istemedi "Sinirlenince oğlumu vurur!" Dedi🙄
- 9 ay
Eveeet🙄
- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
9 aySaçma bir şey pek yapmadım xbd
14 Yorumla- 9 ay
🤣🤣milleti illallah ettirdim tamam tamam
- 9 ay
Ahaha şimdi bu iş tamam xd
- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u 9 ayHayır çocukluğumu düşünmem hiç
01 Yorumla
u 9 aydüşün çabuk
- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
9 ayBi keresinde ilkokuldayken gözüme sürme çekip öğretmen farkettiğinde de göz hastalığım var demiştim şu an düşünüyorum da ya gözüme dokunsaydı tüm foyam ortaya çıkardı 😂
14 Yorumla- 9 ay
Yedi valla hatta bana kızdığı için çok üzüldü kusura bakma kızım bilmiyordum dedi
- 9 ay
Ndncndmd aynen
9 aycok kucuk de degildim 13 14 yasindaydim ama boyu benden cok cok kisa bir kiz kuzenim vardi, benden 3 4 yas da buyuktu. bir sey icin hazirlaniyorduk bizim evde. kizin pantolonunu elime aldim ve bu ne ya cocuk pantolonu gibi ayni dedim. kuzenim de elimden sertce cekti pantolonu. cok utanmistim
17 Yorumla- 9 ay
evetljfjfj
- 9 ay
Bi de evet derken gururla gülüyo seni gidi çelebik seni 🤣
- 9 ay
@melankolikMelaike ozur dilerim zorbayim ya ben
- 9 ay
Nihahahaha 🤣🤣🤣
Gizli Üye(18-24)9 ayÇocukken çok kıskançtım. 6 yaşındayken bayram sabahı yeni uyanmıştım dışarı bakarken 2 yaş küçük amca kızı babamın kucağına oturmuş saçlarını bağlatmıştı. Bende kıskanıp ağlamıştım sonra elimde tarak ve tokayla dışarı çıkıp babamın benimde saçımı bağlasın istemiştim ama beni herkes görmüş gülüyordu
02 Yorumla
Cevap sahibi9 ayO zaman ki normal olabilir ama hâlâ kıskancım 😁
Gizli Üye(30-35)9 ayKaslarım gelişmediği için ve evde şiddet hikayeleri çok olduğu için altımı islatiyordum sürekli ilkokulda bile bez takiyorlardi bigun okula bezle gitmişim annem çıkarmayı unutmuş tuvaletten sınıfa geçememiştim öğretmenime ağlayarak annemi aramasını söyledim annem geldi cikarivermisti, çok şeyler oldu böyle utandığım😄😄
Çok doktora gittik geçmedi, sonradan bir kuş eti yedirdiler çoook sonradan öyle geçtiydi 🤷♀️🤷♀️
Allah kimsenin başına vermesinnn01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. En sacma sey yapildiğini biliyorum ama cocukluk iste diye biliyorum cok sükür ve elhamdüllilah insan gecmişte yaptiğindan (Allah pişmanliklardan ve yanlişlardan korusun) utanmamali bence...
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Hayır da sana ne bundan gardeşş yüzümüze mi vurcen hıığğ😂😂
14 Yorumla
m 8 ayEvet ya koyun dışkısını damla çikolata sanıp yemiştim...
03 Yorumla- 8 ay
Ne alışkanlığı ya ksksjjsjs
Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. utanıyorum evet.. soruyu görünce hepsi tek tek aklıma geliyo..
01 Yorumla
9 ayEvet platonik bı aşk yaşamıştım en çokda o kişiyi görünce utanıyorum
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
9 ayEve gelen misafire senin dislerin neden büyük demistim. skjxjsjs hala gorusuyoruz
04 Yorumla
u 9 ayKoca dişli
- 9 ay
Dişlekti:))))
u 9 aypüğğ çok ayıp
- 9 ay
Aksjdjdjs
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 ayÇocukluğumu ck fazla hatırlamıyorum, geçmiş geçmişte kaldı ama. yine tekrar dönmek isterdim 😃
09 Yorumla- 9 ay
Ya ben gerçekten çok hatırlamıyorum 🤣
- 9 ay
İnirmisin geçmiş yılları bile Cok hatırlamıyorum
- 9 ay
Bende B12 var zaten bugün tamponda hasar aldı 😅
- 9 ay
Yataktan düştüm 😅
Çocukluk zamanları sonuç olarak, utanç duyduğum bir şey olmadı.
02 YorumlaÖnceden olsa utanırdım şu an utanma duygusunu hissetmiyorum
03 Yorumla
9 ayÇocukken uyumadan önce mutlaka pencereden dışarı bakıp ışığı yanan evleri görüp mutlu olurdum.
01 Yorumla
9 ayYoo çocuğum sonuçta
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayGenel olarak olgun bir çocuktum diyebilirim. Hatta etrafımdakilere hep ben akıl verirdim.
00 Yorumla
9 ayEvet
11 Yorumla
9 ayAilem gece uyurken gizlice tokat atardım sonra dayak yerdim hkhjjjj
07 Yorumla- 9 ay
Napalm knk Can sıkıntısı
- 9 ay
Hatırladıkça utanıyom niye hatırlatıyon
- 9 ay
Bazen olumsuz düşünceler giriyor aklıma ama şu anlık iyi geçmiyor
- 9 ay
Emredersiniz paşam
- Kişilik & Karakter konusunda 590 cevap paylaştı.
9 ayÇiçek çocuktum kötü anı yaşatmadım.
02 Yorumla- 9 ay
Öğretmen çiçek olun bakayım derdi biz de çiçek olurduk. Çiçek çocukluk böyle başka zamanlara ülkelere gitme.
9 ayVarda yazması biraz uzun sürer şimdi kalsin😃
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Evet 1-2 şey var ve hâlâ çok utanıyorum
011 Yorumla
u 9 ay
9 ayUtanmıyom iyi ki de yapmışım
02 Yorumla- 9 ay
Afiyet olsun
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 ayEvet var maalesef utanç verici 😆
01 Yorumla Geçmişle bu kadar yaşamıyorum öyle olsa oooo
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Kardeşimi dövmek , utanmıyorum üzülüyorum sadece
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Yok ben utanmazım
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Hatırlayamadım geçmişi silmişim demekki
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
9 ayNeden söylecekmişiz mesela
010 Yorumla- 9 ay
Sölemicez
- 9 ay
Pencereleri kırıp komşunun kızının saçını kesip üstüne dişini ve kafasını gırdım neymiş bizim yanımızda geçemezmişsin o kız tabi büyüdü beni ne zaman görse utanıyom nerdeyse bebeleri boyum kadar
- 9 ay
Benden büyüğtü amma karışmayaydı bana babam dedi şevoo sana serbest döv bende dövdüm jsjsjs
- 9 ay
Kendimi dövdürtsem daha mı iyiydi benden küçük bebeleri dövmedim büyük olanı dövdüm
- 9 ay
Napmışım hıhh napmışım seni de pataklarım bağğğ
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hep birilerini babama şikayet ediyordum
02 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Saçma bir şey yapmadım hatırlamıyorum
03 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
9 ayUtanmıyorum aşko
01 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
9 ayPek değil
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
9 ayEvet 🙂
10 Yorumla
9 ayEvet maalesef
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)9 ayEvet
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 482 cevap paylaştı.
s 9 ayUtanmazım ben
11 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 788 cevap paylaştı.
9 ayUtanıyorum
01 Yorumla
9 ayevet bazen oluyor
01 YorumlaEvet
01 YorumlaÇok var
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 907 cevap paylaştı.
9 aySöyleyemem
01 Yorumla
9 ayAnlatmim ya 🤣🤣🤣
010 Yorumla- 9 ay
Dosdik rezil edmebeni anlatmiyim
- 9 ay
Bu yemciler hemen yemlenir yiok olmaz beni yakından takip edenler var biliyom onlara bu zevki yaşatamam 🤣🤣 çatlasınlar diye yazdım nihahahaha
- 9 ay
Beni eklsene kimseye söylemeden ama
- 9 ay
- 9 ay
Ohh yırttım
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
9 ayAaa evet 🥹
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne