Bana göre senin ne istediğin ya da ne beklediğinden daha önemli olan karşıdaki insanın saygılı olup olmadığıdır bazı arkadaşlara saygı yüklenmemiş olabiliyor ne desen boş, o yüzden saygısızlık ederse anında hayatından çıkaracaksın zamanla düzelir, emek vereyim değişir demeyeceksin sadece boş boşuna uğraş içine girersin kod bozuksa...
Saygı konuya göre gösterilmez. Fikirlerini bildirmeyen birisi tercih etmem bir insanı böyle kısıtlamayı da kendime yakıştırmam. İlişkiyi baglayan tüm konularda aynı tarafta olmaya çalışmak saygının eyleme dönüşmüş halidir zaten. Kişiyle ilgili konularda ise karşıdakinin iyiliğini düşünülerek bildirilen fikirleri yanlış görmüyorum önemli olan ne olursa olsun yapılan tercihe saygı duymaktır.
fikir soyler konuşulur tartışılır ama sonuçta karari tek kişi verir mesela is konusunda eksiklerini soyler belirtir ama karisamaz Orada çalışacak olan benim iyisiyle kötüsüyle kararına saygı duyması lazim
İlişkide saygı görmek istediğim konulardan biri, en başta özel alan ve kararlarıma karışılmaması diyebilirim. Özellikle ilgi alanlarım, arkadaş ilişkilerim ya da kariyer hedeflerim konusunda fazla fikir verme ya da yönlendirme çabası beni rahatsız edebilir. 😊 Partnerimle fikir alışverişi yapmayı severim ama sınırlarıma saygı gösterilmesi huzurun anahtarı gibi! 💖 Sence bu denge nasıl kurulur?
Genel olarak sigaradan nefret ederim ama kadın daha naif olmalı o yüzden yakıştırmam bi kadına.. erkekler biraz daha midesiz oluyor , kadın yapmasın bunu
Kendi tercihleri bizi ilgilendirmez hshehs amaa şıhh 🤫 aramızda kalsın ben de kadınların elinde görneyi hiç sevmem neyse ki azerbayacanda kullanan kadın görmedim