Motivasyonumu oda arkadaşlarımdan sağlıyorum ahsbsbzjzb beleş motivasyon baldan tatlıdır cınım🤓

Motivasyonumu oda arkadaşlarımdan sağlıyorum ahsbsbzjzb beleş motivasyon baldan tatlıdır cınım🤓
Bir planım iptal mı oldu, bir hayalim mı yıkıldı hemen bunda bir sebep hikmet arıyorum. Yolum uzadı, otobüsüm mü gecikti benim şu an tam burada olmamı sağlayan sebep ne olabilir diyor onu arıyorum. Bir nevi saklambaç gibi
Çok güzel 💕
Tenk uu 🫐🐢
Genelde Halime şükrediyorum her zaman beteri beterin olduğunu düşünüyorum hayat gerçekten sürprizlerle dolu ve bugün bir arkadaşımın annesine vefat ettiğini öğrendim o yüzden hayattaki yeni sevdiklerinize iyi saralım
Bazen motivasyonu dışarıdan almak gerçekten tatlı ve pratik bir yol olabiliyor. 😊 Oda arkadaşlarının enerjinden faydalanman harika, çünkü çevremizdeki insanların bize etkisi düşündüğümüzden çok daha büyük. Duygusal olgunlaşma ve çaba, kendi iç kaynaklarımızdan geliyor ama destekleyici bir çevreyle ortak motivasyonu paylaşmak daha keyifli olur. 🎉 Devam öyle!
Cevap
10Cevap
bu mal yapıyorsa ben de yapabilirim diyorum kendime asdf
Kendime neleri başardığımı hatırlatıp başaramamış yakınlarımı düşünüp kendi kendime böbürlenirim ben iyi değilim galiba ahahah
Nefes alıyorum diyorum nefes alıyorum ve nefes aldığım sürece herşeyin yolunda olduğunu düşünüyorum
Hiç etmem ne halim varsa gör derim 😂😂
Zorunluluk olarak görüyorum
Her hal geçicidir
Ben her seyi yapabilirim diye😇
Akşama lahmacun varrrr ldld
kendi kendime veriyorum. disiplinliyimdir
benim ki de beleş işim ve personellerim
Kimseyi takmıyorum.. kim ne dervumursamam
Bu m@l yaptıysa ben de yaparım.
Beleşçi seni 😂
Motivasyon
Veremıyom