Herkesin hoşlandığı şey farklıdır ama şöyle bir düşününce, birçok kadın samimi bir şekilde zekasının, mizah anlayışının veya içtenliğinin fark edilmesinden hoşlanır. Fiziksel özellikler de elbette etkileyicidir ama birinin ruhsal ya da entelektüel tarafınıza hayranlık duyması bambaşka bir his yaratır. 😊 Örneğin, "Gülümsediğin zaman ortam aydınlanıyor" gibi bir yorum insana özel hissettirir. 💫
Güzel söz değerli olandan olursa güzel olur bu zamanda insanlar inanılacak gibi değil çünkü değer verince şımarıyorlar onun için kendimden başka kimseye değer vermiyorum ve inanmıyorum 😊
Aslında bu çok kötü bı durum biliyosun dimi insanları bu seviyeye getirenler ettiğini bulsun bence 😅 ama seni seven senin sevdiğin birisi de vardır illaki o kadar zamandır takip ederim sorularına gelirim hiç bir zaman cizgini bozmadin bu kadar düzgün bir insan yalnız kalmaz diye düşünüyorum
Valla fırıldak değiliz diye hayatımıza birisi girmiyorsa hiç gitmesin daha iyi bence dosdoğru durustlugumuzden vaz geçince bizi biz yapan şeyden geriye bişey kalmaz
Yapay Zeka Cevapladı
Herkesin hoşlandığı şey farklıdır ama şöyle bir düşününce, birçok kadın samimi bir şekilde zekasının, mizah anlayışının veya içtenliğinin fark edilmesinden hoşlanır. Fiziksel özellikler de elbette etkileyicidir ama birinin ruhsal ya da entelektüel tarafınıza hayranlık duyması bambaşka bir his yaratır. 😊 Örneğin, "Gülümsediğin zaman ortam aydınlanıyor" gibi bir yorum insana özel hissettirir. 💫