Aşk İlişkileri Erkekler nelerden hoşlanırsınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Mesela sevgiliniz arkanızdan sarılsa hoşunuza gider mi mersk ediyorum veya neler hoşunuza gider? Erkekler nelerden hoşlanırsınız? Cevap Yaz 18 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
baymeçhul Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 89% 1 yıl Sarılıp dudaklarıma yapısması kucagıma oturmasıK3ndını bana yapıstırmasıOperken elını alete atması oksaması bacagının bırını ustume atıp kendını oksatması 0 2 Yorumla Soran 1 yıl hahahahah Yorumla baymeçhul 1 yıl Hahaha derken Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 24,8b cevap paylaştı. Benim hoşuma giden tek şey:metro.co.uk/.../feet_fetish.jpg 0 9 Yorumla Soran 1 yıl O kadar mı diyosun Yorumla BloodyGamer 1 yıl Bu kadarcık. Yorumla Soran 1 yıl Ayak fetişistleri biraz deli oluyor varını yoğunu döküyorlar bu konuda ne düşünüyorsun Yorumla BloodyGamer 1 yıl Valla dökmedim bir şeyimi şu zamana kadar ama :D ben bilinç olanlardanım. Yorumla BloodyGamer 1 yıl bilinçli* Yorumla Soran 1 yıl O zaman sevindim Yorumla BloodyGamer 1 yıl Yani çurupları çıkar demem kimseye, mesajla rahatsızlık vermem :D Yorumla Soran 1 yıl Jahahah keşke bana denk gelse ben hemen satsam çorapları.. Var bi hayalimiz hahahahaha Yorumla BloodyGamer 1 yıl Valla alıcı çıkar söyleyeyim :D Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yok be böyle güzel düşünen seven niye hiç yok hayatımda ya 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Biz yapıyoruz da noluyor çok kırılıyorum çok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seni kırıyorsa layık değilmiş Yorumla Soran 1 yıl boş ver be kankam gönül ona vurgun elimden bişry gelmiyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hehe Yorumla
asosyal_berduss Takip Et Guru Yaş: 26 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Arkadan sarilip elini oraya gotururse ucuyorum zevkten 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Gerçekten miii Yorumla asosyal_berduss 1 yıl Evet daha detayli duymak istersen gel Yorumla
king2838 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl kişiden kişiye çok değişir. çok kapsamlı bir soru. utangaç biriyim. benim hoşuma gider açıkçası. hattâ isterdim bunu. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Belinden arkandan sarılınması hoşuna gider mi yani Yorumla king2838 1 yıl mm evet Yorumla Soran 1 yıl Bilseydim daha önce yapardım ya çoğu kişi olumlu yanıt vermişş Yorumla king2838 1 yıl geç mi kaldın? Yorumla
Legend_Man_24 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 72% 1 yıl Anlatayım gelde uzun uzun istersen 😉 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Takip ettim Yorumla
namesses666 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Buradan yazamam bunları 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Takip ettim Yorumla
SlimShadyisBack Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bana temas edip durması yakınlaşması hoşuma gider. 0 0 Yorumla
Bladeruner Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Olabilir heryerimden sarılabilir sevgilim 0 0 Yorumla
recep48 Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Ben kucağım da sevmekten hoşlanıyorum 0 2 Yorumla Soran 1 yıl :) Yorumla recep48 1 yıl Yani 😀 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Sevse yeter ya sarılmayı geç sadece sevsin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Üzdün gece gece ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl boş ver Yorumla
aliakarrr Takip Et Guru Yaş: 32 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet ya da ben ona arkadan sarılıp öpcem🙂 0 31 Yorumla Soran 1 yıl Peki senin de hoşuna gider mi? Yorumla aliakarrr 1 yıl Gider tabi 🙂 düşün mutfakta yemek yaparken arkadan sarılsa öpse boynunu sevmez misin Yorumla Soran 1 yıl Benim zaten gider ama bir erkeğin gider mi diye merak ettim Yorumla aliakarrr 1 yıl Hemde çok 😍 Yorumla Soran 1 yıl Arkasından sarılıp boynundan öpsem gider demi Yorumla aliakarrr 1 yıl Evet hemde çok 🙂 Yorumla Soran 1 yıl Başkaaa Yorumla aliakarrr 1 yıl Kucağına otur mesela Yorumla Soran 1 yıl Başka Yorumla aliakarrr 1 yıl Tahrik etmek istiyor musun onu Yorumla Soran 1 yıl Şöyle ki içine gıdıklamak istiyorum bi tık tahrik etmek evet hatta direkt tahrik etmek hahahah ama niyetimi açıkça belli etmeden Yorumla aliakarrr 1 yıl Frikik ver çaktırmadan 🙂 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla aliakarrr 1 yıl Nasıl 😂 Yorumla Soran 1 yıl Güzel Yorumla aliakarrr 1 yıl Evde baş başa kalıyor musunuz Yorumla Soran 1 yıl Naynn dışarısı için sordum Yorumla aliakarrr 1 yıl Hm böyle yaparsan eve atar 😂 Yorumla Soran 1 yıl Atamaz ben kudurtup gitcrm arzulasın😂 Yorumla aliakarrr 1 yıl 😂 sen nasıl tutcan kendini Yorumla Soran 1 yıl Tutarım benim iradem güçlü😂 Yorumla aliakarrr 1 yıl Emin misin 😂 Yorumla Soran 1 yıl Off sen vaeya sen😂 Yorumla aliakarrr 1 yıl Ne ya ne dedim 😂 Yorumla Soran 1 yıl Fenasın sen Yorumla aliakarrr 1 yıl Nereden biliyorsun Yorumla Soran 1 yıl Belli oluyorr😂 Yorumla aliakarrr 1 yıl Ben çok masumum😂😘 Yorumla Soran 1 yıl Belli bebeğim akıyor masumluk😂 Yorumla Soran 1 yıl Takip ettim alişş Yorumla aliakarrr 1 yıl Ya tamam 😂 Yorumla
Terbiyesizlesmeseks Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 610 cevap paylaştı. Evet. Güzel. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl O zaman yapayım. Arkasından beline sarılmaktan bahsediyorum aynı şeyden bahsediyoruz değil mii Yorumla Terbiyesizlesmeseks 1 yıl Aynen. Yorumla Soran 1 yıl Tamam o zaman yapıcam Yorumla
u Ehlivukuf Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. Evet hoşuma gider 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Arkandan beline sarılınması demi Yorumla Ehlivukuf 1 yıl Evet ama ben sarılırsam öyle daha çok güzel olur Yorumla Soran 1 yıl Mesela arkasından sarılıp boynundan öpsem? Yorumla Ehlivukuf 1 yıl Hoşuna gider yapabilirsin öyle Yorumla Soran 1 yıl Tamam yapıcam Yorumla
Sakallıbey Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Şehvet 0 9 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Sakallıbey 1 yıl Çünkü zevkli Yorumla Soran 1 yıl Soruyla ilgisi nr yavrum Yorumla Sakallıbey 1 yıl Nelerden hoşlanırsın dedim şehvetten dedim? Yorumla Soran 1 yıl Aa pardonnn ben arkadan sarılma olayına dedin sandım afedersinn Yorumla Sakallıbey 1 yıl Hdshshsshshss İnanılmaz Yorumla Soran 1 yıl Ya çoğu kişi ona yoğunlaşınca öyle sandım hahaha Yorumla Sakallıbey 1 yıl Arkadan sarılması hoşuma gider ama benim dhshssh Yorumla Sakallıbey 1 yıl Ben arkadan sarılınca yarım saat sonra ortalık yangın yerine diner djdjds Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Sarılıp dudaklarıma yapısması kucagıma oturması
K3ndını bana yapıstırması
Operken elını alete atması oksaması bacagının bırını ustume atıp kendını oksatması
hahahahah
Hahaha derken
Benim hoşuma giden tek şey:
metro.co.uk/.../feet_fetish.jpg
O kadar mı diyosun
Bu kadarcık.
Ayak fetişistleri biraz deli oluyor varını yoğunu döküyorlar bu konuda ne düşünüyorsun
Valla dökmedim bir şeyimi şu zamana kadar ama :D ben bilinç olanlardanım.
bilinçli*
O zaman sevindim
Yani çurupları çıkar demem kimseye, mesajla rahatsızlık vermem :D
Jahahah keşke bana denk gelse ben hemen satsam çorapları.. Var bi hayalimiz hahahahaha
Valla alıcı çıkar söyleyeyim :D
Yok be böyle güzel düşünen seven niye hiç yok hayatımda ya
Biz yapıyoruz da noluyor çok kırılıyorum çok
Seni kırıyorsa layık değilmiş
boş ver be kankam gönül ona vurgun elimden bişry gelmiyor
Hehe
Arkadan sarilip elini oraya gotururse ucuyorum zevkten
Gerçekten miii
Evet daha detayli duymak istersen gel
kişiden kişiye çok değişir. çok kapsamlı bir soru. utangaç biriyim. benim hoşuma gider açıkçası. hattâ isterdim bunu.
Belinden arkandan sarılınması hoşuna gider mi yani
mm evet
Bilseydim daha önce yapardım ya çoğu kişi olumlu yanıt vermişş
geç mi kaldın?
Anlatayım gelde uzun uzun istersen 😉
Takip ettim
Buradan yazamam bunları
Takip ettim
Bana temas edip durması yakınlaşması hoşuma gider.
Olabilir heryerimden sarılabilir sevgilim
Ben kucağım da sevmekten hoşlanıyorum
:)
Yani 😀
Sevse yeter ya sarılmayı geç sadece sevsin
Üzdün gece gece ya
boş ver
Evet ya da ben ona arkadan sarılıp öpcem🙂
Peki senin de hoşuna gider mi?
Gider tabi 🙂 düşün mutfakta yemek yaparken arkadan sarılsa öpse boynunu sevmez misin
Benim zaten gider ama bir erkeğin gider mi diye merak ettim
Hemde çok 😍
Arkasından sarılıp boynundan öpsem gider demi
Evet hemde çok 🙂
Başkaaa
Kucağına otur mesela
Başka
Tahrik etmek istiyor musun onu
Şöyle ki içine gıdıklamak istiyorum bi tık tahrik etmek evet hatta direkt tahrik etmek hahahah ama niyetimi açıkça belli etmeden
Frikik ver çaktırmadan 🙂
😂😂😂😂
Nasıl 😂
Güzel
Evde baş başa kalıyor musunuz
Naynn dışarısı için sordum
Hm böyle yaparsan eve atar 😂
Atamaz ben kudurtup gitcrm arzulasın😂
😂 sen nasıl tutcan kendini
Tutarım benim iradem güçlü😂
Emin misin 😂
Off sen vaeya sen😂
Ne ya ne dedim 😂
Fenasın sen
Nereden biliyorsun
Belli oluyorr😂
Ben çok masumum😂😘
Belli bebeğim akıyor masumluk😂
Takip ettim alişş
Ya tamam 😂
Evet. Güzel.
O zaman yapayım. Arkasından beline sarılmaktan bahsediyorum aynı şeyden bahsediyoruz değil mii
Aynen.
Tamam o zaman yapıcam
He gider
Evet hoşuma gider
Arkandan beline sarılınması demi
Evet ama ben sarılırsam öyle daha çok güzel olur
Mesela arkasından sarılıp boynundan öpsem?
Hoşuna gider yapabilirsin öyle
Tamam yapıcam
Arka kısmıma dokunulmasını sevmem. Önden sarılsın
Şehvet
Neden
Çünkü zevkli
Soruyla ilgisi nr yavrum
Nelerden hoşlanırsın dedim şehvetten dedim?
Aa pardonnn ben arkadan sarılma olayına dedin sandım afedersinn
Hdshshsshshss İnanılmaz
Ya çoğu kişi ona yoğunlaşınca öyle sandım hahaha
Arkadan sarılması hoşuma gider ama benim dhshssh
Ben arkadan sarılınca yarım saat sonra ortalık yangın yerine diner djdjds
Evet hoşuma gidiyor