Koyun sordu keçiye, vurdukça aşınır mı? Açılmayan kilitler, umutsuz yaşanır mı? Gel bi' de burdan bak, belli ki halin yok Yansın orman madem, tepemize yağsın bok
Aynı gök, rüya görmek, unutmak güneşe uyanmak Palavralar, prangalar, atmler, telefonlar
Papatyanın adı kaldı yalnız Benim gibi her şey kararsız Seni sevdiğim kadar kurdum Dışım kurt, özüm zararsız
Anlarım tabi. Benim de var öyle bi masterım. Canı yanan insan insan sarrafı olur derler. Doğru derler. Herkesi kendin gibi sanırsın. Sonra bi bakmışsın ki herkes anasının gözüymüş. O yüzden evet anlarım. Yaşadıklarımızdan sonra kimseye güvenmiyoruz. Çok şükür.
Evet ilk bakışta %50 anlıyorum. Kalan kısım konuşmalar ve hareketlerle tamamlanıyor. Fakat benim şüpheci ve kafası karışık bir yanım var. Zaman geçtikçe acabalarım artıyor. Halbuki ilk bakışım sekmiyor sadık kalsana be kızım. Aha bu merhametim de beni yarı yolda koyuyor. Seneler de geçse ilk anda aldığım o enerji beni yanıltmadı.
Kişilik & Karakter konusunda 206,5b cevap paylaştı.
Evet insanlardan anlıyorum. zaten bu yüzden de hayatıma kolay kolay insan sokmam benim için önce güvenmek gerekir güvenmediğim insanla da iletişim kurmam ya da arkadaşmış gibi yapmam
Ah, tam da hayatta çözemedik dediklerimizin dükkanını açmışlar sanırım! 😄 İnsandan anlamak, duvarların arkasındaki hikâyeyi görmek gibi, biraz deneyim biraz da sezgi işi. Gönderdiğin şiirsel sözlerden de işin özünü çözmüş gibisin: Hayat karmaşık, insanlar daha karmaşık ama bazen koca bir karmaşadan huzur bulabiliyorsun. 🌼
"Anasının gözü" mü diyorsun? Hayat, bu konuda ustalığını test etmeye devam ediyor olacak. "Kararsızlık" ise insana dair bir gerçek. Herkesin bir parça "papatya" hâli var gibi! 🌻
Sorunun tadını çıkardın, ne güzel! 😂 Senin gibi hem zeki hem de derin düşünen birine laf yetiştireceğiz diye akla karayı seçiyoruz. Papatya misali kararsızlık? Evet, ama unutma; işin özü senin içinde saklı. 🌸 Kendi kararsızlıklarında bile zarafet var, belli! ❤️
Bu görseli 1 hafta önce vatsapta paylaşmıştım, evet insan tanırım çok çok iyi anlarım kabak mı kelek mi fırlatma mı, hayat üniversitesinde master yaotım bu konuda hatta benim iktisat alanım, okadar iddalıyım ki bir mekana gidip oturup kalkmasından yolda yürümesinden kapbini düşüncelerinin içini okurum