Selâmlar!!
Halden anlar mısınız, yoksa anlıyormuş gibi mi yaparsınız...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Halden anlar mısınız, yoksa anlıyormuş gibi mi yaparsınız...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Halden anlayan birisiyim zaten umrumda olmayan bir durum olursa bunuda belli ederim sırf karşımdaki yanlış anlamasın diye anlıyormuş gibi yapmam
Halden anlıyormuş gibi yapanın sevgisine inanır mısın...
Kesinlikle inanmam ki bu durumda çok kötü bir şey olsa gerek düşünsene çok sevdiğin birisi sana böyle yapıyor bu beni derinden sarsar açıkçası
Söz değil icraat lâzım dimi...
Elbette sadece anlamak yeterli değil
Evet ben insanın halinden her zaman anlıyorum yani çünkü empati yapabiliyorum karşımda ki kişi kim olursa olsun öncelikle dinlerim ve anlarım yani mesela zor durumdaysa ve elimden bir şey geliyor mutlaka yaparım ve o insana yardım ederdim ama karşımda ki kişi kötü birisiye o zaman yardım etmezdim ya da anlayışlı olmazdım. zaten aşırı duygusal ve iyi niyetli olduğum için genelde günün sonuna sanki ben kaybediyorum gibi geliyor bana
Dinlerim önce anlarım konuşuruz karşıdaki kişi de sakinleşir çoğu zaman. Empati yeteneği olan biri de bunları aynen bu şekilde yapar. Insan insanın acısını alır. 🌸
Halden anlarim dinlediğim kişinin derdini kendi derdim gibi dinler üzülür empati kurarak destek olurum aynı şekilde sevincide benim sevincim olur
Cevap
18Cevap
Anladığımız için anlayanımız yok zaten. Sıfır anlayışlı olacaksın, insanlar bundan anlıyor.
Anlarım, anlayamayacağım bir konu olsa bile bunun içinde elimden geleni yaparım..
En azından anlıyormuş gibi yapmıyosun.😄
Rol yapmayı hiç beceremiyorum kahretsin..😂
Becermek geekiyo sanırsam günümüz bunu götürüyo gibi...😄
Eğitimini alsam bile üstümde 4 beden büyük durur eminim..😂
çok dinlerim çünkü anlamazsam bile bilirimki canı sıkılan insanı dinlemek dertleşmek gerekir
Anlarım.. Anlamadığım konu olsa bile yinede destek olmaya çalışırım.. Çünkü boşverip gitmek bana yakışmaz içim de rahat etmez..
Evet, empati yeteneğim oldukça gelişmiş bir insanım. İnsanın halinden anlayabilirim.
Peki ya Halinden anladığınız insanlar sizi anladımı ?
İşleri bitene kadar anladılar...
Çok iyi anlarım. Varı yoğu, derdi tasayı her türlü
Benide anlıyormusun.😄
Ev inşaat halinde özet olarak söyliyim...😄
Oyyşş..😌🥰
Evet anlarım, hatta fazlasiyla anlarım, bu da iyi bişey değil) derdin üzerine çözemesem bile dert eklemiş oluyorum:)
Anlarım bunun için elimden geleni yaparım ama karşıdaki herşeyiyle açık olmala bana karşı
Anlarım ama bazı inananlarınk hatta çoğu insanın hâlini anlamayı bıraktım. Saf yerine alıyorlar insanı
İnsanları*
Aleyküm selam. Anlamaya çalışırım, anlarım diyemem çünkü yaşamadığımı bilemem. Sadece çabalarım
Anlarım hatta elimden ne geliyorsa yapmaya çalışırım.
"Guru kuru gadanı alıyım, tahır tahır gurban oluyum" demem kimseye 😂
Anlarım, anlamak için çabalarım. Herkesin önce anlaşılmaya, anlamaya ihtiyacı olduğuna inanırım. Empati kurmak gerek.
Elimden geldiği kadar anlamaya çalışırım ama şu da bir gerçek ki, kimse kimsenin halini başına gelmediği sürece tam olarak anlayamaz...
İnsanın halinde anlıyorum ama bazen de anlayamayabiliyorum. Ama insanlarda bizi anlamıyor
Empati yapar anlamaya çalışırım, keşke aynısı bana yapılsa.
Gözlemleme ve karşı tarafı dinleme açısından iyi oldumu düşünüyorum
Anlarım. Terleyen insana anlayış gösteririm hele bu sıcakta.
Kimse benimkini anlamiyor. Bende onlari anlamayi biraktim
Anlıyorum bacım ama genel olarak o anlayışın karşılığını alamıyoruz 😄
Ben empati yapamıyorum, ne kadar denesemde olmuyor ama bazı konular için anlarım.
Doğruları konuşmak gerekirse anlama anlıyormuş gibi yaparım
Anlarım.. anlayamadığım yerde de elimden geleni yapmaya çalışırım
Anlamam. Halimden anlamayan insanlara empati yapıp onların yerine kendimi koyup vicdan yapamam.
Ben herkesi anlayabilirim ama herkes beni anlayamaz
Anlarım kesinlikle ne yapmaya çalıştığını neler olduğunu bittiğini anlarım sebebini bende bilmiyorum ona göre davranırım.
evet anliyorum eger anlamasam ne oldu diye sorarim
Gözler kalbin aynasıdır
Halinden anlarım
Anlarım tabiki
Halden anlarım ama anlayan olmaz..
Kalp gözüm açık biyoenerji çalışıyorum anlarım.
Anlarım çok iyi anlarım fakat insanlar anlamsız
Evet anlarim.
En azından bunun için çabalarım
Anlarım , canım istemezse anlamamış gibi yaparım😅
Çok iyi anlarım😄
Ne hali varsa görsünler.
Bazen anlıyorum
Anlarım ama artık anlamak istemiyorum
genelde anlamam..
Elimden geldiğince
Anlarım
Anlarım