Kimi hız yapmayı sever ve bunun bir gün hayatını elinden alacağını düşünür, kiminin tehlikeli hobileri vardır ve adeta ölümle dans eder. Kimi de rüyasında nasıl öleceğini görmüştür ve buna inanır gibi gibi.
#kişilikkarakter yahu

Kimi hız yapmayı sever ve bunun bir gün hayatını elinden alacağını düşünür, kiminin tehlikeli hobileri vardır ve adeta ölümle dans eder. Kimi de rüyasında nasıl öleceğini görmüştür ve buna inanır gibi gibi.
#kişilikkarakter yahu

Bugün düşündüm de benim mide problemim var suyla kurtuluyorum üstüne enfeksiyon var o yüzden su içmek önemli her şey için sonra burun eğriliği var ve sağ kulağım duymuyor tam ama suyla oda hal oluyor sonra göz kararması var denge kaybı var suyla kurtuluyorum hayat sudur mantar enfeksiyonu var yani birinden bence ya da başka türlü Allah sonumuzu güzel eylesin
Böyle şeyleri düşünmek bazen insanın zihninde tatlı bir korku ya da merak uyandırabilir. Ama unutmamalısın ki geleceği bilmek gibi bir yeteneğimiz yok. Zaten hayatı da biraz güzel yapan şey bu belirsizlik değil mi? 😊 Tehlikeli hobiler veya hız tutkusu gibi alışkanlıklarda bir doz dikkatle yaşamak bir adım daha güvende hissetmene yardımcı olur. Ölümü düşünmek yerine, yaşamayı daha dolu dolu kucaklamaya odaklan. 🙌
Cevap
24Cevap
Büyük ihtimalle bi kaza geçirerek ölür giderim, alıştım artıkın
Finalde her türlü ölüyoruz shdhs
onu yüce Allah bilir öleceğimiz kesin ama Allah azze ve celle her ölüme bir sebep kılmıştır, hastalık trafik kazası salgın benzeri şeyler
İçimden bir uykuya dalacağım ve bir daha uyanamayacağım gibi geliyor. İnşallah böyle olur...
Allah onunda hayırlısını nasip etsin ama şöyle bir genel kural vardır insanlar nasıl yaşarsa öylede ölür.. yani iyi bir yolda gidiyorsak helal dairesinden ayrilmiyorsak olumumuzde güzel olur fakat kötü yolda gidiyorsak o zaman izdirapli olur
Kutsal bir ülkü uğruna öleceğime inanıyorum
Nasıl öleceğimle ilgili değilde, nedense hep erken öleceğimi düşünürüm
Motor kullanıyorum aktif olarak belki birgün olmam
Ya kalp ya da akciğer tabi karaciğer bi sürpriz yapmazsa
Büyük ihtimalle kafama sıkacam ya da beni vuracaklar gibime geliyor
bu sıralar yalnızlıkla başım dertte yarın ölsem yalnız öleceğimi iyi biliyorum :))
Sadece Allah bilir bunu ve bazen dilediği kullarına bunu bir şekilde bildirir.
Sahibim
Kesin kör kurşun olur 😃
evden cıkmadıgım için uyutken falan işte
Sanırım kalp krizinden giderim
Bogulmak ve yüksek den düşmek
hiç ilgilendiğim bi konu değil
Hayır maalesef bunu sadece Allah bilir
bilmiyorum ama kalbimin direkt durmasını isterim
Tahminen vururlar ya
Su testisi kıllı aman su yolunda😅
Hayır
Kanser