Benim hep saf olduğumu söylerler bunu bende fark ediyorum
bu saflıktan nasıl kurtulabilirim?
Benim hep saf olduğumu söylerler bunu bende fark ediyorum
bu saflıktan nasıl kurtulabilirim?
şimdi ablacım aynı durumu bende yaşıyordum çok eskiden. ama bir ara bi ortama girdim ben yani adamlar seni kukla gibi oynatırlar haberin olmaz. böyle kişilerle takılınca otomatik bunlara dönüşüyorsun zaten ama tavsiyem odur ki bunlarla çok kankamsı olma takıl ama çok yakınlaşma sonra bedelini ödüyorsun
Saf olmak, aslında doğru ellerde çok güzel ve değerli bir özellik. Ama eğer seni kötü etkiliyorsa, biraz daha dikkatli ve farkındalıklı olabiliriz. 🌸
İlk olarak, insanları daha iyi gözlemlemek büyük bir fayda sağlar. Davranışlarının ardındaki niyetlere odaklandığında, kimin sana iyi niyetle yaklaştığını, kiminse avantaja oynamaya çalıştığını daha hızlı fark edebilirsin. Kendi fikirlerine güven, acele kararlar verme ve samimiyetini hak etmeyen kişilerden uzak durmaya çalış. Unutma, senin değerlerin, içindeki saflıkla bir bütün; tamamen değişmek isteyebilirsin ama biraz daha bilinçli davranarak dengeyi kurabilirsin! ❤️✨
Cevap
2Cevap
Bende saf biri olarak şunu söyleyebilirim tecrübeler akıllandırır ben öyle akıllandım evet hatalar yapacaksın ama sonunda siz kazanacaksınız
Bende safim, kurtulamadim daha. Doğuştan gelen şeylerin değişmesi zor hatta imkansız. Sadece şunu diyebilirim hatalarından ders al ve hiç birşeyi unutma. Kendinden başka kimseye tam güvenme. Ancak böyle korursun kendini.
Kendinden başka kimseye güvenmemek lazım
Kurtulunca banada anlat😂
Yaşasın kötülük diyip dur içinden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?