Yardım edin herkes çakal olmuş ben hala akıllanmadım böyle ortamlara filan mı girmek gerekiyor akıllanmak için
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Girdiğin ortamda biraz etrafa bak insanları anlamaya çalış. Biri birini gömüyorsa dikkat et. İlk gittiğin yerlerde taraf olma.
Nasıl görmüyorsa anlamadım yani insanları incelemek mi gere kiyor
Gömüyorsa dedim.😂
Bende onu kastettim yazım hatası olmuş
saf olmaktan kurtulmana gerek yok kı bıraz cakal olman lazım sadece
Nasıl olucam
gel bana anlatayım sana hem yakınsak tanıstktan sonra kahve ıcerız
S g
herkesi kendin gibi görmemeye başladığın andan itibaren saf olamayacaksın
Şimdi söylüyorum kendi kendine sonra eski kafana geri dönüyorum hayatın gerçeklerini görmek mi istemiyorum anlamıyorum
Aslında bazı şeylerin farkındasın dediğin gibi görmek istemiyorsun sana tavsiyem biraz daha aç gözünü ve etrafına bak insanlar nasıl sana davranıyor ise sende öyle davran...
Sürekli kendime hatırlatmam gerekicek bunları böyle düşünce hayatın güzel tanı kaçırcak gibi hissediyorum ama hayatımı yaşıyamıyorum ki
Neden hayatını yaşayamıyorsun?
Asosyalim 3 yıldır arkadaşım yok artık basit şeyleri yapamaz hale geldim
konuşmak ister misin?
Bende safım kırılırım
Burcun ne
orada mısın
İkizler ve yengeçlerle anlaşırım tüm dostlarım yrngeç
Yengeçler laflarını söylerler ama kırılganlar
Çok. Fedakarsınız artı eğer sır vereceksen yengeçler önerilir
Senin de mi burcun yengeç bende yengecim
İkizlerimm
Sence burç değil de ailenden kaynaklandığını düşünüyor musun ailenin sana öğretmediği şeyler vermediği değer bireyin karakterinde daha etkili değil mi
Bak saflık dediğin ney senin ona göre yorum yapıcam benim açımdan şöyle, insanların böyle kendilerini koruma ve baş etme huyları var benim onlar hoşuma gider ama ben asla birinin rencide etmeyi sevmem veya üste çıkıp aşağılamak bana uygun değil , ama çervende illaki öyle tipler vardır mesela ben küçüçük birlyee takılırım
Gözü açık olmamak mesela her insanın iyi olduğu kötü olduğu konu vardır saf insanlar şöyledir diye sınıflandıramazsın bence sürekli aynı hatayı yapan çabasız ve hırssız insanlar saf olabilir ben senin dediği n insanlara kötü insan diyorum onları karıştırmıyorum
Anladımmm
Anlam vermek çok zor
Aynı hatayı neden birdaha yapar insan ki bu saflık değil bilgisizlik. Saf olduğun yönlerini araştır safım deyip kendini avutma saflık diye bişey yok kiii bilgi edin geliş
Her akıllı insan böyle mi oluyor yani birilerini mi ezikliyor bilmiyorum
İnsanları gözlemle herkesi kendi yerine koyma ilk onların nasıl biri olduğunu öğren gözlemle sana uygun biriyse adım atarsın uygun değilse frekansınız. Uyuşmuyor ise durma orada bile
Bir hata yaptığında öğrenirsin ne olduğunu bidaha yapmazsın ama sen aynı şeyi yapmıyorsan bu düpedüz s laklık olur görmüşsün öğrenmişsin niye bidaha yapıyorsun
Ezikleniryormusun
Hayır eziklenmiyorum tabiki de
Ders almadıb belki , dikkatsizlik ten dir hatan neydir ona göre söyle
Akıllı insan neyin ne olduğunu görür işte yapmaz bu kadar basit
Saflık merhametten gelir Burak saf kal ama cahil l
Kalma yanlış olduğunu bildiğin yolda yürüme
Bilip yapıyorsa o ayrı ama göz göre göre aynı hatayı yapıyorsa saçmalık
Sen niye kendine akılsız demeye çalışıyorsun hayatım:)
Günümüzde kim merhametli ki sadece hakedene merhamet gerekir insnalar nankör olmuş
Ne yaptın
Ben kendime neden akılsız diyim öyle bir şey kastetmedim bile ne alaka anlamdım😅
Evet maalesef eğer hassas biriysen hassas insanlarla irtibatata gir bu durumdan rahatsız olup hassas insanlarda vardır ama sen değerlisin ve akıllısın :) birdaha yaptığın hareketleri önceden düşün ki sonra pişmanlık hissetme :) düşünen her insan mantıklı insandir
Benim hatam şu ben bir insana haketmediği değeri veriyorum kavgalarda kendimi savunamam bana göre savunamıyorum
Ve bazı durumlarda kafam donuyor o an böyle birisi bana kötü bir şey dese kafam donduğu için cevap veremiyorum acaba bende piskolojik hastalık mı var düşünmeye başladım 😅
Buyu
Yas kaçki
18.
Üni 1 misşn
Mezunum
Gizliden cıkıyımı konusuruz istersen öylesime olur mu
Saol istemiyorum