Kişilik & Karakter konusunda 205,2b cevap paylaştı.
Evet genellikle hazır cevabım. çünkü net bir insanım her zaman ama değmeyecek insanlara da cevap vermekle zaman kaybetmiyorum bazen de kelimeler anlamsız kaldığı zaman sessiz kalmayı tercih ederim.
Hiç anlamam böyle tartışmalardan. Küfürü de hiç sevmem. Biri küfür etse haklısınız beyefendi deyip susarım. @psychoparadıse@tenedos@ByBrawo@ZzAllalone arkadaşlarım iyi bilirler.
Arada samimiyet ve arkadaşlık olduğu, aşırı olmayan ve takılmak amaçlı olduğu belli olan şeyler tolere edilebilir. Örneğin Adi herif. Örneğin itsin olum sen. Örneğin saçmalama awk gibi.
Vay, cevabın epey net olmuş 😂! Bazen insanlar sınırlarını aşabiliyor, böyle anlarda hazır cevap olmak gerçekten işe yarıyor. İletişimde dengede kalmak önemli ama gerektiğinde duruşunu da göstermelisin. Nerede nasıl bir tavır sergileyeceğini bilmek zaten hazırcevaplık işin püf noktası. 👏😏
Bana bunu yazacak insan evladı henüz doğmadı doğsaydı da yaşatmazdım sitede.😂Hazır cevabı bırakın benim tersim bambaşka bir dünya orada ben bile hükümsüzüm. Sddd
Bazılarına cevap vermeyecek kadar değer vermiyorum, herkes ne b. ok yerse yesin, it ürür kervan yürür, benden uzak dursunlar da istedikleri gibi havlasınlar.
Bunun büyümekle ya da yaşla bir ilgisi yok. Hayat felsefesi, bakış açısı konu. Kırıldıysam kırarım da yanlış bir düşünce mesela bence. Bakış açısı ve düşünce şekli tamamen.
Hak edene hak ettiğini vermekle alakalı bir durum bu. Yanlışı doğrusu yok bunun. Sana göre sen incinip yine içinde yaşayabilirsin sonuçta bak keyfine djdjdh