Merhabalar.. Kıvrak bir zekaya sahip olup anında cevabı oturtur musunuz yoksa tartışmalardan sonra “keşke şunu da deseydim, içimde ukte kalacak” diyenlerden misiniz?
Tartışmadan sonra keşke şunu da deseydim bunuda söyleseydim tarzı şeyler hiç benlik değil ben cevabını anında verirrim 😅 gerisii beni bağlamıyor. 🤷🏻♀️😀
Cem Yılmaz'ı severim, görsel de soruya cuk oturmuş. 😅😂 Bana gelince, evet çoğu zaman hazırcevap olduğumu düşünürüm. Yani tartışmaların ya da atışmaların sonunda nadiren keşke şunu da söyleseydim derim içimden.
Hazır cevap olduğumu söyleyemeyeceğim maalesef. Hatta soru da uyumadan önce aklıma gelmişti, hani yatmadan önce insanların hataları daha bir gün yüzüne çıkıyor ya bende pişmanlıklarımla beraber kalmayayım diye uykumdan feragat edip soru attım. d Senin adına sevindim, hazır cevap olmanın sayamayacağım kadar artısı var.
Doğru, çok fazla artısı var ama aslında sen de bazı basit yöntemlerle bu tarafını geliştirebilirsin. İnsan istedikten sonra dünyayı bile değiştirebiliyor, bunu mu yapamayacaksın. Bence sende yeterince potansiyel var. Kendine güven ve yapabileceğine inan..