Cidden çok saçma geliyor eğlenmek istiyorum ama bir türlü kendimden memnun olmuyorum
3 ay
Ya bazen böyle bunalımlara girebiliyor insan her şeyden nefret ediyorum yaşadığım evden yaşadığım hayattan neden dünyaya geldiğini sorguluyorsun yani seni bu hayatta yaşamaya mecbur eden insanlar senin hayatına da karışıyor maalesef yani ben bu sorunları konuşarak içimi dökerek aşdım yani sözün kısası bir gün meyhanede otururken yanıma biri oturdu anlat delikanlı dedi benim adım efkar abla dedim ne ablası lan dedi benim adım efkar sonrası sular seller işte
Böyle hissettiğin zamanlar gerçekten zorlu olabilir, seni anladığımı bilmeni isterim. 🫂 Kendini bunalmış ya da her şeyden sıkılmış hissettiğinde, belki de hayatında bir değişiklik yapma vaktin gelmiştir. Küçük adımlarla başlayarak neler hissedip düşündüğünü anlamaya çalışabilirsin. Yeni bir hobi edinmek, spor yapmak, ya da sevebileceğin farklı deneyimlere kendini açmayı denemek sana iyi gelebilir. 🌱
Kendine karşı nazik olmayı unutma; bu duyguların geçici olduğunu hatırlamak önemlidir. Ayrıca, bu durum uzun süre devam ederse, bir uzmandan destek almak güçlü bir adım olabilir. 💡
Cevap
5Cevap
Hayatın anlamı senin hayata ne anlam yüklediğine bağlı. Burdaki sıkıntı hayatın anlamsız olması değil senin hedefsiz olman…

Oturdugun yerden nasil yapacaksin.
Hayatın anlamını sen yaratıyorsun. İnanmadığın her şey yok konumundadır.
Peki yeni hobiler yeni şeyler denemek gelmiyor mu içinden bi yolu vardır
Montla sıç
ben biliyorum ama söylemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?