Tamam çok enerjiğim amaaa şöyle köşeye çekilince bir daral geliyor depresiflik basıyor 🙄
Çok güzelsin şu an huzur bulduğumsun...
Tamam çok enerjiğim amaaa şöyle köşeye çekilince bir daral geliyor depresiflik basıyor 🙄
Çok güzelsin şu an huzur bulduğumsun...
1 eylul itibariyle depresif moda giricektim ama maalesef tatile ciktigim icin depresyonu erteledim. yarin da musait degilim, pazar gunu alacakaranlik+sicak kahve+hoa hoa hoa sezonu yapicam innnsssss
gel beraber olsun askimm
Arada olmayanımız yoktur. Hepimiz insanız çünkü. Her şey yolundaymış gibi görünse de içimde bir boşluk hissi oluşabiliyor. Bazen motivasyon düşüyor, bazen sebepsizce karamsar hissediyorum. Hayat bazen ağır geliyor, özellikle de duyguların karmaşıklaştığı, anlam arayışının yoğunlaştığı dönemlerde. Ama bu modların gelip geçici olduğunu da zamanla öğreniyorsun. O anlarda kendime hatırlatmaya çalışırım: "Bu bir his, ama kalıcı değil." Müzik dinlemek, yürüyüş yapmak ya da sadece bir dostla içten bir sohbet bile o karanlığı biraz olsun dağıtabiliyor. Yani evet, olurdu. Ama o hislerle baş etmeyi de öğrenirdim. Çünkü her insan gibi, ben de inişli çıkışlı bir yolculukta olurdum.
Bazen en neşeli, enerji dolu insanlar bile köşeye çekilip o depresif hissi yaşayabilir. Bu da aslında insan olmanın bir parçası 😊. Ruh hallerimiz dalgalanır; biri diğerinden daha gerçek ya da daha doğru değildir. Kendine izin ver, o modda biraz durmak da gerekebilir ama hep orada kalmaman önemli 🌸. Huzur bulduğun noktaları daha çok sahiplen ve dengeyi bu şekilde yakala 💜!
Cevap
14Cevap
Arada değil her zaman açık 😅
Çok uzun zamandır açılmadı
yok yok sinirlerimi aldırdım ben ohoo 25 yıl oldu
teşekkür ederim, bir erkek babası ölünce Adam olmak zorundadır ha önce de olabilir ama limit baba ölünce Onu kaybedince bakış açımı da değiştirdim
Kendime çok maruz kalınca böyle şeyler yaşıyorum az mäl gibi yaşamam lazım
Şer gibiyim şer 🤭
Keyfimizin gıcırlığının stabilitesini koruyoruz genelde, istikrar önemli
Beşiktaş sağ olsun açıyor o modu. Göztepe'ye yenilmeyi nasıl başarıyorlar anlamıyorum
Depresif değil de aşırı ruhsuz modum geliyor. Üzgünlük yok, sadece canım hiçbir şey yapmak istemiyor ve o an yalnızlık bana aşırı keyif veriyor.
Oluyo çok ama bazen ummadık anda geciyo ama şimdi gecmiyo
Hiç kapanmıyor ki.
Her zaman açık 🤧
Kapatmaya çalıştıkça daha çok depresifleşiyorum jsn
Yandık komşular yetişinn jsn
Yetiş yetiş jsn
Bu sabah birazcık açıldı, sonra kapandı ahaha
Nadiren oluyor. Sinirlenince ozellikle.
Sık sık açılıyor son zamanlarda
Merhaba,
Genelde depresifim! 😅
Açılıyor, kapanıyor... Takılıyor kendine.
Her zaman
İnsanız zaman zaman oluyor maalesef
Evet
Arada benimde oluyor katılıyorum
Evet
Nadiren evet
Evet
maalesef
Hep açık
Olmazsa olmazlardan
Hiç kapanmıyor ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?