Kendimi yenilemek istiyorum nereden başlayabilirim?

Kendimi değiştirmek istiyorum ama nerden başlayabilirim

çok araştırdım kimisi kilo kimi saç kimisi cilt kimisi spor diyor

kilo problemim yok ortalama 53-55 arası oluyorum boyumla da ideal seviyede

spor konusunda geçmişte boks yaptım şimdi de düzenli olmamakla beraber pilates salonuna gidiyorum

saç konusunda saçlarımı uzun kullanmayı seviyorum ilk defa bu kadar uzattım ama boya olduğu için çok yıprandı bunun için tavsiye istiyorum

cilt konusunda da ne kullandıysam fayda etmedi artık ergenlik bitip sivilcelerimden kurtulunca rahata erdim makyaj çok yapan birisi değilim normal bakım yapıyorum ama maalesef her gün olmuyor oda düzen oturtmam lazım

giyimimi değiştirmek istiyorum bir gün sportif bir gün klasik bir gün hem spor hem klasik değişiyor ama dolabım beni yansıtmıyor

tırnak bakımı konusunda da tırnaklarım sağlıklı ve hızlı uzuyor herhangi bir şey yapmıyorum bu sıralar orta koy kullanıyorum uzun kullanmaktan sıkıldım ve bakımı da zor oluyordu protez tırnak yaptır diyenler oluyor ama sürekli bunu yaptıracak bütçem ve zamanım da yok😅

kendimi ruhen de değiştirmek istiyorum yeni alışkanlıklar yeni heves istiyorum ama çocukluk ve gençlik dönemimde o kadar şey yaptım ki şimdi hepsinden bıktım desem yeridir ama bu sıralar biraz resime başlamak istiyorum

kendini ruhen ve bedenen yenileyeneltden tavsiye almak istiyorum

Kendimi yenilemek istiyorum nereden başlayabilirim?