Senin ruhuna hangi enstrüman daha uygun: Piano mu, bağlama mı, elektro gitar mı, yoksa daha başka bir enstrüman mı? Bunu öğrenmenin tek bir yolu var...
-----------------------------------------------------------------------------------------
test linki burada : onedio.com/.../hangi-enstruman-senin-ruhunla-eslesiyor--455264
-----------------------------------------------------------------------------------------
@adabazaarli : ben sözümü tutum hacım en başa etiketliyim dedim :)
@akSjLady : ablam benim gelir misin
@ısldayanpparlaklık : buraya gel kanka
@Hayatöpücüğüü : kankitom gelir misin
@Oğulcannnnn: etiket yaptırıp gelmezsen ayıp ediyorsun :)
@m_fatmanur @Fiercyy @tugce_ @Aysgllgsya @_Anastasia_ @birinebakıp_cıkıcam @sibelsibel1 @Saxobeat @newwi @_Mucoo_ @delikız93 @lichen @Afroditt_ @IşıLLL34 @delikız93 @Kisstanblue @angaranınbaglarıı @KaranlığınKızı @Back_to_Black
------------------------------------------------------------------------------------
"Akordeon" çıktı!
https://i.hizliresim.com/zm3qL7.png
Senin ruhunla eşleşen enstrüman: Akerdeon! İlk bakışta; senin tamamen eğlence için yaratılmış bir kişi olduğunu düşünmek mümkün. Evet eğlencelisindir, eğlendirirsin de. Kıpır kıpırsın, güldü mü gözlerinin içi güler; o gülen gözlerini, neşeli sesini, enerjik tavırlarını görmek için turlar düzenlenebilir, o derece insanları mutlu ediyorsun. FAKAT bu senin dışarıdan görünen tarafın; o neşenin içinde öyle ince bir sızı, öyle bir "eski yara" vardır ki; bunu herkes göremez; zaten görseler yürekleri dayanmaz...
------------------------------------------------------------------------------
test linki burada : onedio.com/.../hangi-enstruman-senin-ruhunla-eslesiyor--455264
@adabazaarli : ben sözümü tutum hacım en başa etiketliyim dedim :)
@akSjLady : ablam benim gelir misin
@ısldayanpparlaklık : buraya gel kanka
@Hayatöpücüğüü : kankitom gelir misin
@Oğulcannnnn: etiket yaptırıp gelmezsen ayıp ediyorsun :)
@m_fatmanur @Fiercyy @tugce_ @Aysgllgsya @_Anastasia_ @birinebakıp_cıkıcam @sibelsibel1 @Saxobeat @newwi @_Mucoo_ @delikız93 @lichen @Afroditt_ @IşıLLL34 @delikız93 @Kisstanblue @angaranınbaglarıı @KaranlığınKızı @Back_to_Black
------------------------------------------------------------------------------------
"Akordeon" çıktı!
https://i.hizliresim.com/zm3qL7.png
Senin ruhunla eşleşen enstrüman: Akerdeon! İlk bakışta; senin tamamen eğlence için yaratılmış bir kişi olduğunu düşünmek mümkün. Evet eğlencelisindir, eğlendirirsin de. Kıpır kıpırsın, güldü mü gözlerinin içi güler; o gülen gözlerini, neşeli sesini, enerjik tavırlarını görmek için turlar düzenlenebilir, o derece insanları mutlu ediyorsun. FAKAT bu senin dışarıdan görünen tarafın; o neşenin içinde öyle ince bir sızı, öyle bir "eski yara" vardır ki; bunu herkes göremez; zaten görseler yürekleri dayanmaz...
------------------------------------------------------------------------------
testin sonucundan memnunum ben :D
bu ne biçim test memnun değilim :(
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
anket kavramı yeni gelmiştir sorularıma artık arkadaş bundan sonra cevap sonucuna tepki verebleceksin aynı anda :DDD
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer