Tatlı metaforu ile canları çektirip, can çekişmelere son vermeyi umut ediyorum her canlı sütlacı tadacakdır:))
Mükemmel ötesi bir makineye sahipsiniz, dünyanın en güzel tatlılarını en güzel çikolatasını üretebilen bir makine...
Her gün istediğin kadar yiyebiliyor hatta etrafındaki herkese de ikram edebiliyorsunuz...
- Tatlı krizleri konusunda taslanmaya gerek yok son derece de cömertsin herkese ikram ediyor ve karşılığında da hiç bir şey beklemiyosun!!
Etrafınız o tatlıları yemek isteyenlerle dolup taşıyor sevgi dolu paylaşımların Sonu ve sınırı yok...
Bir gün biri çıkıp geliyor elinde 5 kase sütlaç!
Sana diyor ki;
Bu sütlaçlar istersen senin olabilir sana verebilirim ama ben ne dersem yapacaksın! Her an benimle olacaksın yaşamına müdahale yetkim olacak...
Sana her gün bundan getireceğim ama şartlarımı kabul edeceksin
Bu durumda ne dersin?
Zaten elinde makine var sütlaç nedir, sana istediğin her şeyi hem de karşılıksız verecek kadar cömert bir aletin var. Gülüp, teşekkür eder geçersin değil mi?
"Gel ben sana istediğin kadar tatlı vereyim hatta hiçbir şey yapmana da gerek yok dilediğin kadar ye" der birkaç tatlıyla
( söz, davranış, vb ) size parmağında oyuncak edemeyeceğini gösterirsin...
Şimdi senaryo'yu tersine çeviriyoruz aylardır hiç tatlı yememiş ve tatlı krizine girdiğin anlardasın... Çat kapı elinde sütlaçla geldi
( sen en sevdiğin tadı hayal et sütlaca laf etme)
Bu durumda ne olur biliyor musun?
Almak için her şeyini vermeye başlarsın, her gün getirsin diye de devam edersin...
Bu sağlıksız durum zamanla kuruntulara, kuşkulara gebe bir hale gelecektir...
Bir daha sütlaç getirmezse ben ne yaparım!
Ben onsuz yaşayamam!
Ya başkasına verirse! ( Kalpler kararmasın sütlaç vermek:))
Gibi düşüncelerin esareti altında geçen günler...
Detayı burada kesiyorum ve sizin okuduğunuzdan ne anladığınızı merak ediyorum..
En derin sevgilerimle size 🍫 sütlacı vermem benim o...
Detay çok tatlı oldu ama meselenin ne tatlıyla ne de sütlaçla ilgisi var bilesiniz..😉
Sevgiye, ilgiye aç ruhları doyurmaya gücümüz zaten yetmez:))
@KızlarSoruyor lütfen kişilik karaktere taşır mısınız?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer