Sürekli çevrenizdeki insanlar tarafından güçlü görünmeniz istendikçe ve üzerinizde psikolojik baskı kurulmaya çalışıldıkça, kendinizi güçlü görünmeye mecbur bırakılmış gibi bir hisse kapılıyor musunuz? Güçlü görünmek, sizin için bir mecburiyet mi? #BirTutamAşkk #Güçlübiriolmak
Güçlü biri misiniz? Kendinizi buna mecbur bırakılmış gibi bir hisse kapılıyor musunuz?
Güçlü Biriydim, İnsan Acı Yaşadıkça Güçlenir Derler ya Yalan İşte, Çok Mutluydum Eskiden İlişkim Vardı, Eğleniyor Gülüyorduk, Az Önce Bir Soru Gördüm Yarışma Programı Ve Ayrılma İle İlgili Eskiler Aklıma Geldi, Bende Saçma Bir Nedenden Terkedildim O Kadar Acı Verici ki, İşte Bu Unsurlar Seni Güçsüzleştirir Halsizleştirir, Güçlü Olmaya Çalışırsın Ama Olmaz, Ben Ailemin Moralini Bozmamak İçin Güçlü Görünürüm Ama Değilim, Keşke Olsak :(
Bazen sanki içimde öyle bir güç doğar ki hani bıraksan dünyayı yörüngeden çıkarırım, bazen de an olur süt dökmüş kedi gibi pısarım bir kenara. yani hayat bu kuzum belli olmuyor. olaylar ve kişiler bazen bizi güçlü kılarken bazen de zorlayarak güçlü olmaya çalışıyoruz
Bence güçlüyüm, evet kendimi güçlü olmaya mecbur bırakılmış hissediyorum ama abunun sebebi zamanında çok ezildiğim için ezilmenin ne demek olduğunu biliyorum bu yüzden güçlü olmalıyım, bir de bu hayatta zayıf olan altta kalan eziliyor bu yüzden güçlü olmam lazım
Mecburiyetten ziyade sorulardan uzak durmak için , sanki byle içten ne olduğu soruluyormuş gibi gelip birde sormazlarmı ne oldu neyin var diye , sırf bu soruardan kaçmak bişiler anlatmamak için , kimsenin gereği yok çünkü , herkes derdi duyunca kaçar sevmez, ya da üzlür yazık filan derler can sıkıcı bir durum..
Çocukken güçlüydüm, çocukken hepimiz güçlüydük. Sonra yenik düştüm, ardından kendime güçlü olduğumu inandırmaya çalıştım, sürekli bunu telkin ettim kendime, bilinçaltıma sızdım ve beynimi hackledim. O günden bu yana bir çok şey yaşadım ama hep sıyrıklarla atlattım. Kendimi öyle güzel kandırdım ki artık güçlü bir insanım. Yere çakılmamak için güzel bir yöntem.:)
Guclu biriyim ama yalnizim yinede hep derim her Agir bir acidan bir Adam dogar kadin ya da erkek farketmez yere dusenide gorup gecmek yerine elinden tutup kaldirmak gerek ama gunumuzde yapan yok hep seyirci cok
ailem bana böyle bir misyon yükledi. ben de meyilliymişim ki güçlü görünmeye kabul etmişim. şu an tam olarak öyleyim. fena da değil ama duygularınızı her zaman kontrol ediyorsunuz bu da bazen sıkıntı oluyor :(
Aslında baskı yok güçlü görün diye. sadece güçlü olmadığım konular genelde zaaflarım yönünde olduğu için saklıyorum. Buna güçlü görünme denmez herhalde ki zaten güçlü bir insan olduğumu da düşünmüyorum.
Güçlü biri olup olmadığıma çevremdeki insanlar karar verse daha uygun olur. 😏 Fakat psikolojik baskılara rağmen güçlü olmam gerekiyormuş gibi hissetmiyorum.
sinirlenince ağlarım ama karşımdaki beni güçsüz olarak tanımlar konuştummu yerin dibine sokmasını bilirim ama sinirlenince gözyaşlarımı tutamam nefret ediyorum bu durumdan :(
Annemden başka kimse benim güçlü olmamı istemiyor. Benim güçlü olma sebebim ise hayatın devam ediyor olması. Yarın kıyametin kopacağını bilsem güçlü kalmak istemezdim.
gūclū olduğuma inanıyorum.. aslında hersey dūşūnmeyle meydana gelir.. dūşūnceler ortaya çıktığında herşey ortaya çıkar.. dūşūnceler yok olduğunda herşey yok olur
ben yeterince güçlü gozukuyorim millete zaten psikolojim bozulmadi diye sasiriyolardi ahaha 😂😂onca şeyi yasa sen gel psikolojin aşk yüzünden bozulsun komik yaa
En İyi Cevaplar