Kişilik & Karakter Geceleri sizde de içinizde bir korku endişe oluyor mu? Kurmanc_aşığı Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler8 ay Boş sapıklar uzasın Geceleri sizde de içinizde bir korku endişe oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Pınar25252525 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 677 cevap paylaştı. Valla gündüz izlediğim inli Çinli filmler şu an bana giriyor korkudan doğru düzgün uyuyamıyorum😂 0 14 Yorumla Kurmanc_aşığı 8 ay Ben uyurum istesem ama her dakika ailemden haber almak istiyorum Yorumla Pınar25252525 8 ay Nickin anlamı ne🤔 Yorumla Kurmanc_aşığı 8 ay Kürt erkekleri hoşuma gidiyor diye yaptım bissuru sapık çıktı Yorumla Pınar25252525 8 ay Sen Türk müsün Yorumla Kurmanc_aşığı 8 ay Evet Yorumla Pınar25252525 8 ay Hiç yakışıyor mu o nick Yorumla Kurmanc_aşığı 8 ay Nedenki Yorumla Pınar25252525 8 ay Kurmanci aşığı ne demek Yorumla Kurmanc_aşığı 8 ay Kürt erkekleri daha çekici geliyor bana Yorumla Pınar25252525 8 ay Onu anladım kurt aşığıyim demekten utanmuyor musun sen nasıl turksun Yorumla Kurmanc_aşığı 8 ay Ne alaka hepimiz insanız Türkler başka hiç bir ırkı sevemez mi Yorumla Pınar25252525 8 ay Tamam Yorumla Kurmanc_aşığı 8 ay Hayır bana bir cevap verirsen sevinirim neden yani Yorumla Pınar25252525 8 ay TAMAM!! Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. gece bıseyle mesgul olmayınca oluyor maalesef korku degı ama endıse anksıyete baslıyor 0 0 Yorumla
cemilesultan Takip Et Xper 2 Yaş: 35 8 ay hayır geceleri severim sessiz ve sakin tam bana göre 0 0 Yorumla
vicdann_azabi Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 8 ay Evet ama erotik film izleyince gecio 0 0 Yorumla
zararsizhasera Takip Et Xper 5 Yaş: 99 , eic 100% 8 ay Anksiyetedir o 0 5 Yorumla Kurmanc_aşığı 8 ay Öyle herhalde geçici mıdır sence Yorumla zararsizhasera 8 ay Sana bağlı Yorumla Kurmanc_aşığı 8 ay Nasıl yani Yorumla zararsizhasera 8 ay Neyin tetiklediğini bulman lazım. Çok fazla erteleme alışkanlığın mi var mesela ya da belirsizlik korkutuyor mu seni Yorumla Kurmanc_aşığı 8 ay Ailemi sevdiklerimi merak ediyorum sürekli Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 958 cevap paylaştı. Yoo ne gibi 0 11 Yorumla Kurmanc_aşığı 8 ay Sevdiklerine bir şey olma korkusu Yorumla mihribann1 8 ay Yok be sende kendine vesvese getirme nos yere Yorumla Kurmanc_aşığı 8 ay Hım yanımdaki şahıs gece gece konuşuyor birşeyler anlatıyor uykusunda ciddi ciddi Yorumla mihribann1 8 ay Yanindaki şahıs kim Yorumla Kurmanc_aşığı 8 ay Arkadaşım ciddi ciddi konuşuyor cevap vermediğimde niye cevap vermiyon diyor ve biraz konuşup uyumaya devam ediyor sonra yine aynı şeyler oluyor Yorumla mihribann1 8 ay Seninle dalga geçiyor ne olacak Yorumla Kurmanc_aşığı 8 ay Hayır hayır seside uykulu geliyor ve kesin uyuyor eminim Yorumla Kurmanc_aşığı 8 ay 10 yıllık arkadaş Yorumla mihribann1 8 ay boş ver milleti sen yay uyu canım Yorumla Kurmanc_aşığı 8 ay Uyutmuyor yanımdaki şahıs Allah'ım ben neler çekiyorum Yorumla mihribann1 8 ay Hmm.. Yorumla
yaren2147 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 8 ay Olmuyor 0 1 Yorumla Kurmanc_aşığı 8 ay Sevdiklerine bir şey olma korkusu gibi Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. Hayır olmuyor 0 0 Yorumla
u seanfey Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Hayır olmuyor 0 0 Yorumla
ayazwinston Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 410 cevap paylaştı. Neden olsun 0 0 Yorumla
Aslanboğ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bazen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Valla gündüz izlediğim inli Çinli filmler şu an bana giriyor korkudan doğru düzgün uyuyamıyorum😂
Ben uyurum istesem ama her dakika ailemden haber almak istiyorum
Nickin anlamı ne🤔
Kürt erkekleri hoşuma gidiyor diye yaptım bissuru sapık çıktı
Sen Türk müsün
Evet
Hiç yakışıyor mu o nick
Nedenki
Kurmanci aşığı ne demek
Kürt erkekleri daha çekici geliyor bana
Onu anladım kurt aşığıyim demekten utanmuyor musun sen nasıl turksun
Ne alaka hepimiz insanız Türkler başka hiç bir ırkı sevemez mi
Tamam
Hayır bana bir cevap verirsen sevinirim neden yani
TAMAM!!
gece bıseyle mesgul olmayınca oluyor maalesef korku degı ama endıse anksıyete baslıyor
hayır geceleri severim sessiz ve sakin tam bana göre
Yok olmuyor senin nasıl oluyor
Evet ama erotik film izleyince gecio
Anksiyetedir o
Öyle herhalde geçici mıdır sence
Sana bağlı
Nasıl yani
Neyin tetiklediğini bulman lazım. Çok fazla erteleme alışkanlığın mi var mesela ya da belirsizlik korkutuyor mu seni
Ailemi sevdiklerimi merak ediyorum sürekli
Yoo ne gibi
Sevdiklerine bir şey olma korkusu
Yok be sende kendine vesvese getirme nos yere
Hım yanımdaki şahıs gece gece konuşuyor birşeyler anlatıyor uykusunda ciddi ciddi
Yanindaki şahıs kim
Arkadaşım ciddi ciddi konuşuyor cevap vermediğimde niye cevap vermiyon diyor ve biraz konuşup uyumaya devam ediyor sonra yine aynı şeyler oluyor
Seninle dalga geçiyor ne olacak
Hayır hayır seside uykulu geliyor ve kesin uyuyor eminim
10 yıllık arkadaş
boş ver milleti sen yay uyu canım
Uyutmuyor yanımdaki şahıs Allah'ım ben neler çekiyorum
Hmm..
Olmuyor
Sevdiklerine bir şey olma korkusu gibi
Hayır olmuyor
Hayır olmuyor
Bazen
Yokk boooluuum o nerden çıktı şimdi