Kişilik & Karakter Gece Korkarak Uyandığınız Oluyor Mu? İbo_Beyfendi Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hele şu üst üste gelen olaylardan sonra insan illaki tedirginlik yaşıyor bu da uykuya vuruyor sanırım. Gece Korkarak Uyandığınız Oluyor Mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Olmuyor hiç 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Evet, oluyor. Bu aralar pek yaşamıyorum ama birkaç ay öncesine başıma çok sık geliyordu. Karanlık beni fazlasıyla ürküyordu. 2 0 Yorumla
Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Evet geçen gün korktum uyuyamadım. Dünde güzel bir rüya görmüştüm ama çok ağlattı o da. 🥹 1 2 Yorumla İbo_Beyfendi +1 yıl Hayr olsun inşallah 🙏🏻😇 Pikauv +1 yıl Amin sağol
kahvelikalp Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bunu en son yaşadığımda hiç uyuyamamıştım. Hatırlamak bile istemiyorum ya. Nadiren yaşıyorum çok şükür. 1 2 Yorumla İbo_Beyfendi +1 yıl Özür Dilerim ✋🥲 Yorumla kahvelikalp +1 yıl Sorun değil 🙂 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Sadece 1 sefer olmuştu o da dedemin vefat öldüğünü görüp korkarak uyanmıştım. O zamandan beridir hayır. 1 3 Yorumla İbo_Beyfendi +1 yıl Allah Rahmet Eylesin 🤲💐 Yorumla ángelsinalasyocéano +1 yıl Ve bu olayın üzerinden 1 hafta geçince dedem vefat etmişti. Dostlar sağ olsun. Yorumla İbo_Beyfendi +1 yıl Ha özür dilerim ✋😐 yanlış anlamışım başın sağolsun tekrardan Yorumla
nickmickk Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Uyanmak değil de. Korkarak uyuduğum oluyor 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. oldu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Olmuyor hiç
Evet, oluyor. Bu aralar pek yaşamıyorum ama birkaç ay öncesine başıma çok sık geliyordu. Karanlık beni fazlasıyla ürküyordu.
Evet geçen gün korktum uyuyamadım. Dünde güzel bir rüya görmüştüm ama çok ağlattı o da. 🥹
Hayr olsun inşallah 🙏🏻😇
Amin sağol
Bunu en son yaşadığımda hiç uyuyamamıştım. Hatırlamak bile istemiyorum ya. Nadiren yaşıyorum çok şükür.
Özür Dilerim ✋🥲
Sorun değil 🙂
Sadece 1 sefer olmuştu o da dedemin vefat öldüğünü görüp korkarak uyanmıştım. O zamandan beridir hayır.
Allah Rahmet Eylesin 🤲💐
Ve bu olayın üzerinden 1 hafta geçince dedem vefat etmişti. Dostlar sağ olsun.
Ha özür dilerim ✋😐 yanlış anlamışım başın sağolsun tekrardan
Gece uyumuyorum ki uyanayım..
Uyanmak değil de. Korkarak uyuduğum oluyor
Eskiden olmustu birkac kez
oldu