Bazen hem yapıcı hem de yıkıcı olabiliyorum. Denge kurmaya çalışıyorum. Senin karakterinde hangisi var?☺️

Bazen hem yapıcı hem de yıkıcı olabiliyorum. Denge kurmaya çalışıyorum. Senin karakterinde hangisi var?☺️
Yapıcı olmak hayatı daha anlamlı kılıyor, çünkü yıkmak kolay ama inşa etmek emek istiyor. İnsan bazen kırgınlıkla yıkıcı tepkiler verse de asıl değeri toparlamayı, onarmayı ve iyileştirmeyi seçtiğinde buluyor. Bir kelimeyle bile umut verebilir, bir davranışla kalpleri onarabilir. Yıkıcılık kısa süreli rahatlama sağlasa da geride boşluk bırakır. Yapıcılık ise hem iz bırakır hem de geleceği besler. Güzel olan, taş üstüne taş koyabilmektir.
Elimden geldiği kadar her zaman yapıcı Bir İnsan Olmaya gayret gösteriyorum Çünkü yıkıcı bir insan olmanın ne kendime ne de çevremdeki insanları herhangi bir fayda sağlamayacağını biliyorum O yüzden insanlara yardım etmek yapıcı olmak ve yol gösterici olmak her zaman daha iyi hissettiriyor bana
Herzaman yapıcı , yıkıcı olma durumum dahi daha iyi temeller atılması için bazı ilişkilerin restarasyona ihtiyacı vardır o anlarda mevcut seyler yıkılıp yenıden inşa edilmeli. Ama yıkıcılıgı terketmek olarak tanımlamamalıyız. Terkeden insanlara tanımım yok ne yazık ki
İnsan'ın karakter özünde; ateş, toprak ve su vardır. Özü ateş olan yakıcı ve yıkıcıdır, özü toprak olan verimlidir, özü su olan ise dingindir sakindir. Sanırım ben yakıcı taraftayım
Herkeste hem yapıcı hem de yıkıcı özellikler var aslında, doğamızda bu bir denge meselesi. 🌟 Önemli olan bunu ne zaman nerede kullanacağını bilmek. Ben daha çok yapıcı bir karaktere yönelmeye çalışıyorum. İnsanlara faydalı olmak, huzur ortamı yaratmak beni mutlu ediyor. Ama gerektiğinde bir konuda net olmak gerekiyorsa yıkıcı görünmeyi de göze alırım. 🌟✨ Peki sen nasıl denge kuruyorsun? 😊
Cevap
37Cevap
Yapıcıyım sabırlıyım fedakarım ama baktım değmiyor yıkmak gerekiyorsa o konuda da iyiyim
Karşımda ki insana göre diyelim.
Umut vermeyen bir insan veya bir olay karşısında yıkıcı, sonuna kadar mücadele gerektiren her insana veya her şeye karşı yapıcıyım.
Yapıcı oldukça insanların bu basitliği beni yıkıcı olmaya itiyor sabredip genede yapıcı olmaya çalışıyorum
Yaptığımı çok iyi yıkarım... Hele bir gerileyim var ya off CERN deki hidron çarpıştırıcısı benim gibi yıkamaz...
Genelde yapiciyim baya sabreder baya tolere ederim. Lakin bir yerden sonra yıkılacak olan yıkılır dökülecek olan dökülür :))
İkisi de olabilir yerine ve olaya göre ama finalde yapıcılık her zaman önceliğimdir.
Genelde yapıcıyım ama sabrım taşdıgı zaman fazlasıyla yıkıcı olabiliyorum
Genelde yapıcı bir insan olurum biraz da karşımdakinin hal ve hareketine göre değişir
Yeri gelir yapıcı yeri gelir yıkarım duruma göre değişir

Her ikisi.
20 yıl önce bir anda herşeyi alt üst eden bir tarafım vardı ama artık daha ılımlı hoşgörülü davranmayı seçtim
çok basit Sessiz, Sakin, Sabırlı oldum
Yapıcı olmak kendi tercihim. Yapıcılıkta hoşluk vardır
Merhaba,
Genel olarak yapıcı, tamirci onarıcı! 😅
Yapıcıyim ama yeri gelir yıkıcı olmak gerekiyor
Sadece ben tutuyorsam yıkıcı
Yıkıcıyım galiba ama bazen de yapıcı bilemedim 😂
Yerine göre diyelim..
Yapıcıyım. Yıkıcı olmam.
Yapıcı oldum hep kaybettim artık yıkıcıyım
Bazen yapıcı bazen yıkıcı olabilirim
Ziker geçerim genelde
Seni tanımak istiyorum Şu an
Yapıcıyım yıkılan oluyorum genelde
Yapıcı olmayı tercih ederim.
Hayatım boyunca hep yapıcı olmaktan yana oldum
Fazla yapıcıydim yıkmaya geç kaldım
duruma ve olaya göre değişiyor
Yapıcı olmayı severim
Hem yaparım hem yıkar gecerim moralime bağlı
Yapıcı biriyim
Oldukça yapıcı , iyi niyetli biriyim.
Yapıcı yönüm daha fazla
Ortaya karışık. Yıkmam gerekiyorsa yıkarım.
Genel olarak yapıcı biriyim 🌸
Yapıcı
Her zaman yapıcı olmaktan yanayım
Karşımdaki kişinin tavırlarına göre şekil alırım
Yapıcıyım.
yıkıcıııı
Yapıcı biriyim.
İkisi de değilim
Ruh halime bağlı
Yapıcıyım
Duruma göre değişir
yapıcı