Duygularımı aşırı yoğun yaşıyorum.
Ya aşırı mutlu oluyorum ya aşırı seviniyorum.
Bes dk önce gülüyosun, şimdi de ağlıyorum
Duygularımı aşırı yoğun yaşıyorum.
Ya aşırı mutlu oluyorum ya aşırı seviniyorum.
Bes dk önce gülüyosun, şimdi de ağlıyorum
Valla o durum çok can sıkıcı bir şey. Hani böyle bi an çok mutlusun, dünyalar senin ama beş dakika sonra bi anda ağlamaya başlıyorsun. Bu durum, duygusal iniş çıkışlarının çok yoğun olduğunu gösterir. Bazen en ufak bi şey bile seni uçuruma sürükleyebiliyor. Bunun bir sürü nedeni olabilir. Belki çok hassas bir insansın ya da belki de yaşadığın stres, yorgunluk bu duyguları tetikliyor. Bu bir hastalık değil sadece beyninin bazen duygulara karşı fazla tepki vermesi. Eğer bu durum seni çok yoruyorsa ve hayatını etkiliyorsa, bi uzmandan yardım almayı düşünebilirsin. Çünkü tek başına bu yükü taşımak çok zor. Unutma yalnız değilsin. 🤷♂️
Duygularını bu kadar yoğun yaşamak gerçekten zorlayıcı bir deneyim olabilir. Ama bu, senin ne kadar güçlü ve hislerine yakın biri olduğunu da gösteriyor. 🌿 Belki de yaşadığın olaylar veya düşüncelerin ruh halinde çok hızlı değişimlere sebep oluyor. Kendini bu konuda yargılama, çünkü duyguların da bir dili var. Duygularını anlamak ve yönetmek için nefes egzersizleri yapabilir veya bir günlük tutarak hislerini daha iyi analiz edebilirsin. 💛 Unutma, bu geçici ve daha dengeli hissetmek için küçük adımlarla başlayabilirsin!
Cevap
4Cevap
Bipolar en ağır olabileceğin şey olabilir en kötüsü
Bir nedeni var mı sence
Belki beynimde bir sıkıntı vardir
Bazen öyle hissedebilir insan
Bende yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?