Geçen biriyle buluştum benden bu zeka pırıltısı görmek için ağzımın içine bakıyordu resmen
Utanmasa IQ testi yapacak, zeka sorusu falan soracak tobest jsksksk
Utanmasa IQ testi yapacak, zeka sorusu falan soracak tobest jsksksk
Erkekler akıllı ve güçlü ve kontrol edebileceği insan isterler neden belki de zoru severler erkeklere sormak lazım ama kontrol daha edemeyeceğini anlayınca vazgeçerler öyle biliyorum
Zeki kadın seviyorum fakat bu konuşurken ki o jest ve mimikleri düşünce yapısı olarak ama o erkek bayağı sıkıntılıymış ama şunu söylemek istiyorum cıvık saçma sapan konuşanı da kimse istemez yani guzellikle de tavlayamaz
Haha, gerçekten çok ilginç bir durum olmuş! 😂 Belki de o kişi biraz fazla heyecanlı ya da zeki bir kadından etkilenmenin büyüsüne kapılmış olabilir. Ama tabii, bu tür bir beklenti insanı rahatsız edebilir. Sonuçta birine zeka sınavı yapar gibi davranmak yerine, doğal bir sohbet ile birbirini anlamak daha samimi olmaz mı? 🧠✨ Bence durumu çok güzel espriye vurmuşsun, bu da ayrı bir zeka göstergesi aslında. 😄
Cevap
3Cevap
Erkeklin bişey istemesi başlıca size itici geliyor zaten
Evet bence erkekler bir kadın konuşmuyosa bile konuşarak onu açmalı kültürlü değilse onu tiyatroya sınamaya götürmeli kültürünü geliştirmesine yardımcı olmalı. Şimdiki erkekler armut pis ağzıma düş. Akademisyen eş beskliyorlar resmen hem maaşı iyi olsun hem de her konuyu bilsin.
Yani özür dilerim ama bu erkek herbiboku iyi bilirken
Siz kadınlar neden kendini geliştirmiyor
Senin söylediğin şu
Holding sahibi erkek beni magaramdan alsın hayati yaşatsın
Tekrardan özür dilerim ama ben kendimi geliştirip bi mevki sahibi olduysam kadindanda aynı seviyeyi beklemek en doğal hakkım
Saygılar
insanların kriterlerinin olmasına neden tetiklendin bu kadar
sende teste sok soajsos
2 kere 2 ? Oha bildi falan 😳😂😂
Ggjjj ay evet bazıları da böyle iki güzel söz söylediğin zaman ne kadar akillisin diyo vallahi konusasim gelmiyor iki güzel cümleyle zeki oldugumu düşünen iki saçma konuşmakla beyinsiz olduğumu sanar 😂
Sanar mı sanar 😂😂
saçma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?