"Zeki erkekler dururken, "şişirilmiş bomboş kütleli" kaslı erkeklere düşenler de zaten genelde kezban oluyor. O şişik balonların da niyeti belli zaten, aptal kesimi tavlamak için
Külçeleri baklavada değil, zekada görmek lazım"
deyim yerindeyse şişirilmiş bomboş kütlelerin dolgunluğundan çok, külçe külçe zekanın etkisi daha çok etkileyici değil mi? birazcık da tip varsa offfff diyorum..
Bu hissin gayet normal ve oldukça yaygın.
Zekanın bir partnerde aradığın temel bir özellik olması, senin değerlerin, iletişim tarzın ve ilişki beklentilerinle doğrudan ilgili. Bu, seni sığ veya seçici yapmaz; tam tersine, ne istediğini bilen ve duygusal ve entelektüel ihtiyaçlarının farkında olan bir insan olduğunu gösterir.
Bu hislerini yargılama, çünkü neye çekim duyduğun kişisel bir tercihtir ve bu tercih senin için en uygun partneri bulmana yardımcı olur.
zeki erkeğin zeka seviyesini ölçebilmen için evvela onun kadar sorgulayıcı ve zeki olman gerekiyor değilse anlayamazsın. bu tarz sapyoseksüel olan kızların sorularını çok görüyorum ama bahsettiği zekanın nerede kimde oldugunu bulabilecek düzeyde bile değil sadece zeki istiyorum kafasında. toplum normlarına karşı çıkan adamlar genelde zeki olurken böyle adamları tanıyan kızlar bu adamdan bişey olmaz tembel kafasına gidebiliyor. çünkü kendi zeka seviyesi onu anlayabilecek düzeyde değil.
Zeki erkekler dururken, "şişirilmiş bomboş kütleli" kaslı erkeklere düşenler de zaten genelde kezban oluyor. O şişik balonların da niyeti belli zaten, aptal kesimi tavlamak için
Külçeleri baklavada değil, zekada görmek lazım :)
harika betimlemişsin ya, işte ZEKA bu işte <3
Sorunuzdaki incelikler hoşuma gidince yorumsuz bırakmak istemedim, teşekkür ederim
:)
Konuşamadığın ve anlaşamadığın biriyle ne yapasın ki? Çalışmayan bilgisayar almaya benziyor. Dekor gibi durup anca göze hitap eder. Karakter de benzer bir etkiye sahip bende.
Hayatım, kesinlikle normal! 😇 İnsanlar farklı şeylerden etkileniyor sonuçta ve senin için zekanın ön planda olması çok doğal. Zeka, karizma ve biraz da tipi olan biri… e tabii ki etkileyici olur! 😍 Kim istemez ki hem sohbet ederken keyif almayı hem de birinin iç dünyasına hayran kalmayı, değil mi? İsteklerini ve kriterlerini bilmen de bence kendine olan öz güveninle ilgili, bu harika bir şey. Başkası ne der diye düşünme, doğru olan her zaman seni mutlu eden olacaktır. 💖
Cevap
64Cevap
Bu tamamen normal bir durum çünkü herkesin çekildiği özellik farklıdır. Kimi dış görünüşe, kimi karaktere önem verirken sen zekayı ön planda tutuyorsun. Zekâ, bir insanın düşünce yapısını, bakış açısını ve iletişimini şekillendirir. Karşı tarafta seni etkileyen şeyin bu olması gayet doğaldır. Sonuçta insan kalbine ve ruhuna hitap eden kişide değer bulur. Bu yüzden seçimlerinde aklın ve kalbin aynı çizgide ilerliyor.
Bu bende de var
Zeki kizlara istemeden olumlu baslangicla basliyorum
Lisede sayisalciyim diyince unide doktorluk muhendislik mimarlik gibi bolum okudugunu soyleyenlere duserdim
Hatta bisi demeden gozlukle gezen akilli imaji cizen kizlara agizlarini acana kadar olumlu yaklasirdim 😅
Kizda benden ustun olduguna hissedersem yukseliorum
Gayet normal. Sonuç olarak herkes en çok arzuladığı şeyi arar karşısındaki insanda. Zeki insanlar, zekayı arar; dış görünüşü ve kaba kuvveti seven insanlar da aynı şekilde o özelliklere sahip birini arar.
Bende ki zaten bende konum olarak bi çok açıdan üst düzey biriyim ve benden daha da yüksekte olmasını istiyorum beni tasimasi lazım bi de ben zekaya ve eğitime aşırı önem veren bi insna olduğum için partnerimin de öyle olmasını istiyorum hayırlsıyal
Zekâsı yüksek insan soğuk ve mesafeli oluyor, fazla duygulu ve romantik olmazlar ama. Tercihi iyi belirlemek lâzım.
Sana hangileri denk gelmedi zeki olanlara hep platonik takılmış gibisin
"Şişirilmiş bomboş kütlelerin dolgunluğundan çok" Sözünden tutup, estetikle kaygısı yaşayan dolgun dudaklılardansa, beğenilmezsen diye düşünmeyen olgun kadınlar da beni cezbediyor...
Kesin öyledir. İkna oldum. Altında Passat olan dövmeli ve boynu zincirli bir kıro maganda görünce zevkten dört köşe oluyorsunuz. Böyle adamlarında ise nedense hep sarışın renkli gözlü gacılar var.
Kadınlarda barbar erkek sevdası var. Çoğu böyle.
Kimin zekası dipte ise zekası varmış gibi davranıyor oda kötü bir vahim
Sorma
bende bu durumdan oldukça muzdaripim yaa zeka seviyesi yüksek olmalı aptallara tahammülüm benimde hiç yok
aynen öylee
Değil değil. Hiç çekilmiyor. Hiçbir ilişki türünde hatta laf anlatılmayan insandan alışveriş yapmayacaksın.
Bu her iki cins için de geçerli Ben de Zeki kadın isterim ayakları üzerinde durabilen güçlü bir kadın olsun
Teşekkürler funda hanım
Kesinlikle insan karşısındaki kişinin zeka olarak da gelişmiş olmasını, konuşurken seni etkilemesini bekliyor ve çoğu bunu yapamıyor
Düşürdükleri de oluyor yalan yok djdjd
Erkek kadın farketmiyor önemli olan ortak bir şeyler konuşabilmek aynı seviye de değilsen zaten ilgin zayıflar. Zeka da bununla orantılı.
Ortam o kadar kötü ki eskiden canım erkeğe kimse bakmazdı şimdi biraz kafası çalışan erkek normal mi diye soruyoruz 😀
Şimdiki kadınlar zekaya pek bakmıyor bol kas bol para olsun onlara yetiyor zeka olmayinca idare etmesi de kolay oluyor muhtemelen
Evet kimi kadın sizin gibi ama kimi kadında ki bu genelde Z kuşağı dediklerimizde mevcut kasa önem veriyor boya posa
Tabi sen daha iyi bilirsin kadın kadını daha iyi tanır
Haklısın, zekâ külçe gibidir… ama fazla zekâ da külçe gibi ağır gelir, taşımak yürek ister. Hazır mısın?
O zaman demek ki benim ağırlığım sana yük değil, değer olur.
Sapyoseksüellik diyoruz biz buna mantıklı bir yaklaşım
Haklısın, sizin de sağlam genlere ihtiyacınız var
Gayet normal. Her zaman denk gelinmiyor zeki olana.
Adamsın adaaaaam. Böyle kızları burada görmek de ne hoş. Doğru yoldasın👏
Mantıklı salağa laf anlatmaktan ise bilgiyi dinlemeyi tercih ediyorsun
Sanırım bu bende de var zekası, efendiliği, üslubu, merhameti başka bir şey
Olabilir bende normal zekası ve duygusal zekâsına önem veririm kişinin..
Bende zekası düşük kadınları isterse dünya güzeli olsun
Senide tebrik ederim👏👏👏
Rica ederim 😂👏👏👏
Sorularını merak ettiğim için istek atmıştım geri aldim
Atiyimde engelle su guncelleme mesajı gelmesin😂
Neden 😂
T. ederim peki neden kabul etmiyorsun😂😂
Takip ettim kabul etmedin burdan nasıl bir deneme çıkıyor sayın zeka takipte ısrar edip darlayacak mi? Bu mu
Hahahahah
Sen beni takip etmedin ne anladık bu işten😂😂
Kapı sonradan açılsa şimdi açılsa farkı ne önemli olan kısım emin olmak değil mi😂
Geçmiş bişey çıkmamış magdem bekleme süresi var emin değilsin ne gerek var x-ray kullanmaya guvenene kadar kendin ara😂
Aaaa ses gittiii 😂sesim geliyor mu?
Sen hesabı silmistin git gelmi yapiyorsun
Hasretine dayanamadı ah
Beni tanımadan gittin diye ne uyuz oldum😂
Merak ettim ya nasıl kaciyor
zeki olmasına rağmen salağa yatan insanlarda var tabi
Ben de zeki erkek beğeniyorum. Normal bir şey bence. Zekasız insanla sohbetin keyfi olmuyor
İşte sallıyor kim oltaya gelirse diye
Nickiyle müsemma 😀
Genelde böyle denilir, pratikte kalır uygulamada farklı olur istisnalar dışında tabi
Doğru, kimse kimseyi bağlamaz...
Normal, zekası yüksek ve yakışıklı olması nadide
Gelsin bizi de s**ksin bari daha ne istiyon teyzem yanına ne verelim?
Gercek yaş kac teyzem
Aynısı bizler içinde geçerli gayet normal bizde zekasız bayanları beğenmiyoruz
Normal bacım ama zeki adam seven kadınlarda ne bilim biraz hayal kırıklığı oluyor sanki 🤦🤷
Sana kısmet olmuyor gidiyor mallara kısmet oluyor kafamı skym
Bencede öyle zeka önemli aptallık bir insanlada ömür geçmez zeka önemli bir kriter
Zeki bir insanı ölcmenin kritleri neler peki nasıl belli eder
Zekan yüksekse "erkeğe" Değil basit insanlara katlanamamak gayet doğal.
Haklısınız. Hem görüntüsünde şişik külçeleri olan hem de beyni zeka dolu olan erkekleri harcamayalım iki taraftan zenginlik nadiren bulunuyor 😉
Tabikide güzel olur ama günümüz şartları artık onunda önüne geçti
Hiçbir kadın zeka seviyesi düşük erkekten hoşlanmaz, durumunuz gayet normal
Normal değil :D bu kadar sağır dilsiz körün arasında nasıl normal olabilir ki?
Bu konuda sana katılıyorum
😊😊
Çok normal çünkü sen bir sapyoseksüelsin.
Normal. İnsan dengini sever çünkü.
Normal dayanılır gibi değiller çünkü.
Buradakilere çok aldanma sen yine de
Aldanırsın diye gözünde büyütme yani çok.
Evet normal onlarla uğraşılmaz.
Sapyoseksüel oluyorsun o zaman.
Son yıllarda sapyo sayısında artış var sevindirici bi durum 😄
İyi güzel. Zekaya yatırım iyidir
Tipik sapyo kadın örneğisin
Rica ederim 🙏
Bizde olduğu gibi
Zeka pırıltısına bir parçada fiziksel parıltı eşlik ediyor ise aura dahada lezzetleniyor
Beklentimiz deki kadın karakter için söyledim
Çok zekalı olan seni ne yapsın
Sapyoseksüeliz yani 😍
kafası çalışan hatun farkı diyoruz buna
Herkesin var bir kriteri.
evet
Normal bende ruhuma iyi gelmeyen herşeyden uzaklaşıyorum
Normal ablacığım aptalla kim uğraşmak ister...
Yess
Külçe külçe zeka. Güzel betimleme 😃
ehh çirkine sadece çirkin bakar funda
Normal
Altı kere yedi kırk iki
3 kere 7, 21
Bende sapyossksuelim ama zeki biri de denk gelmiyo
Aynen çok haklısın ya :)
Mesela 2 3 nobel alması falan yeterli olur mu? 😂
İkiside bende yok bea🤣🤣
Aynıyız. Çok normal.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?