Çok akıllı kızım, liseyi okul birincisi olarak bitirmiş, üniv i dereceyle kazanmış ve bitirmiş.. Türkiye'de akla gelebilecek iki üç yerden birinde çalışan biriyim.. burada sadece konuşma şeklinden etkilenip , ciddi ilişki isteyen kişiler çıkıyor.. sen türünün ilk örneği değilsin yavrum 😂😂
Kızım asosyal kendini eve bağlamış bir sayko için kendimi ifşa etmeyeceğim tabiki , bu ucuz numaralarla😂😂 ha çok istiyorsan gel satranç oynayalım aklını s.. ikim.. kafan rahatlasın.. beyninde, tüm vücudunda heyecan, halecen tüm bu duygularla birlikte hormonların verdiği biyolojik hazzı da yaşarsın 😂😂 ölü yatağındaki hastaya etki eden ilaç gibi, dört duvar arasında tırmanan birine şifa olur bu da 😂
Ha bir de yavrum NASA ya öyle başvuruyla alınmıyor 😂😂 belli aşamalar belli süreçleri aşıp bu yerlerde varlığını sürdürürsün bunları hiç düşünme zaten.. ama burada harcandığın bir gerçek 😂😂 çünkü buradaki ucuz muhabbetler bile sana fazla 😂😂
Ne kadar bayağı ne kadar saçma bir dill!!! Yavrum o kadar geliskin birisin mademm bari konuşmayi es geçmeseydin gercekten buradaki en ucuz muhabbet seninkinden iyidirrr Skkık beyinli olduğun için kendini bir bk sanıyorsunn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Etkilendin mi?
Ajgdhdjdne🤣🤣
Hangi konudaki eğitimi acaba? Ders mi entellektüellik mi... sapyoseksüellik sezdim sende.
Sapyoseksuellik
Sen sanki bahaneye bakıyormuşsun gibime geldi 🤭😅😊
Bahane derkenn?
op zaten bırakılacaksın terkedıleceksın demıstı bırı dersın bb alış buna
erkek eğitimli olmasına eğitimli olurda sen hiç eğitimli durmuyosun
Hahdhdh yanılıyorsunn
😂😂
Sapyoseksueller benden uzak dursun be 😂😂
Nedenn
Belalı platonik aşıklar gibiler 😂
Heee professor fotosu koy akla dahi mi oldun anlamadım
Çok akıllı kızım, liseyi okul birincisi olarak bitirmiş, üniv i dereceyle kazanmış ve bitirmiş.. Türkiye'de akla gelebilecek iki üç yerden birinde çalışan biriyim.. burada sadece konuşma şeklinden etkilenip , ciddi ilişki isteyen kişiler çıkıyor.. sen türünün ilk örneği değilsin yavrum 😂😂
Eminim oyledirrr🤣🤣🤣
Kızım 😂 senin gibi klavye delikanlılarını çok gördük 😂 toynaklarinla devam 😂
Hmm bu laaf eger ki bahsettiğin kriterlere sahip birine aitse ben de yarın NASA ya başvuruda bulunacağım burada harcanıyorumm
Kızım asosyal kendini eve bağlamış bir sayko için kendimi ifşa etmeyeceğim tabiki , bu ucuz numaralarla😂😂 ha çok istiyorsan gel satranç oynayalım aklını s.. ikim.. kafan rahatlasın.. beyninde, tüm vücudunda heyecan, halecen tüm bu duygularla birlikte hormonların verdiği biyolojik hazzı da yaşarsın 😂😂 ölü yatağındaki hastaya etki eden ilaç gibi, dört duvar arasında tırmanan birine şifa olur bu da 😂
Ha bir de yavrum NASA ya öyle başvuruyla alınmıyor 😂😂 belli aşamalar belli süreçleri aşıp bu yerlerde varlığını sürdürürsün bunları hiç düşünme zaten.. ama burada harcandığın bir gerçek 😂😂 çünkü buradaki ucuz muhabbetler bile sana fazla 😂😂
Ne kadar bayağı ne kadar saçma bir dill!!!
Yavrum o kadar geliskin birisin mademm bari konuşmayi es geçmeseydin gercekten buradaki en ucuz muhabbet seninkinden iyidirrr
Skkık beyinli olduğun için kendini bir bk sanıyorsunn
Bak senin skk seviyene indim dilin açıldı 😂
Ahehhdhs ez.. ik
Çok mu duyuyon bu kelimeyi 😂
Bak seni skkrim o aptal beynini
Git başka yerde ağla kız 😂
G* tumu yeee hshsbsjs
😂😂 anlıyorum seni
Bi de güncelleme yapmış ya
Millattan önce mi girdin sen bu sayfaya🤦🏻♀️🤣🤣🤣
Esprisini de anlamıyorum 😂
Ben de karakterli erkekten hoşlanıyorum
Sen evlı değilmıydın
@gannicus06 evliyim genel olarak yorum yapıyorum evli kadınlar yorum yapamıyor mu?
Kufur de et bari sordum sadece yapabilir tabi
@gannicus06 etmem
Çok normal be güzel bence de
Normal ben de öyleyim
O na kalırsa eşşektede var boy
Derken
https://youtu.be/GatB52vLQoc
eğitimli ne eamına köpek miyiz
Bunu mu anladın
İçinden gelen anormal değil durma koş
Sen zahmet etme ya ben gelirim nerdesin jskskwkw
Atla üzerime o zamannn kucağım boş gel