8 ayBazı erkekler gezmeyi tozmayı eğlenmeyi sevdiği için, biraz da yakışıklı olunca kızlarda ilgi gösterince Bunlar da böyle takılır. Siz de erkek olsaydınız ilgi alaka olsaydı Siz de çapkın olurdunuz Yalan mı :)
03 Yorumla- 8 ay
yo benimki tipsizdi o maymun tipiyle beni aldatti terk etti
- 8 ay
@benotobüstekimorlu Zaten bazı erkekler dedim :) bazıları da diliyle insanları baştan çıkartabilir. Maymun tip diyorsunuz ama sevgili olmuşsunuz. sonra o maymun tipiyle başka bir kıza gitmiş. Bazıları da sizden istediği ilgiyi birtakım şeyleri alamayınca başka kadınlara yönelebiliyor bazıları da doyumsuz bir sürü sebep olabilir. Şimdi maalesef Kadınlar da artık böyle yapabiliyor.
- 8 ay
@benotobüstekimorlu ne yar ram birlikte oldun demek sende maymuna benziyorsun
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 661 cevap paylaştı.
8 ayAçıkçası hiç komple "işte bu hayatımın kadını" dediğim bir sevgilim olmadı. Hep, bir şeyler eksik kalıyor ve başkasında tamamlıyoruz. Belki de kendimizden bir kaçıştır bu, umarsızca suruklenmektir sonbahar ruzgarinda savrulan kuru bir yaprak misali..
05 Yorumla
Soran8 ayHepsi mi kuru yaprak 😀
- 8 ay
Söylediklerimden hiçbir sey anlamadigina o kadar eminim ki
Soran8 ayBence sen benim sorumu anlamadın
- 8 ay
Ben seni gayet iyi anlıyorum bebeğim
- 8 ay
insan soylemesine ragmen. duzeltmez mi ben gorememisim nasil bir ruh hastasi narsist ve disari iyisi ev kotusu oldugunu!! asil ailesi tarafindan ite kakila bugunlere gelen pislik beni ailemle yargiladi ailen bile boyle uapmis diyerek beni assagiladi ben nasil onu sevebildim bilmiyorum. ve bagirdigimda surekli agzimi kapatma amaciyla bana resmen siddet uyygulamis okurdu ama ona oyle cok baglanmistim ve ilkimi her seyimi yasadigim tum kakbimle baglandigim tek ve ilk kisi oydu ki ayrilmak istemedim cabalamak istedim i hareketlerinden sinra ve kadinlara olan duskunlugu kendinden yasca kucuk insanlara bakmasi, hatta calistigi yerdeki kadinlari bile izlemesi cok tuhafti. ve bunlari dile getirip yakaladigimda surekli inkar etti bir turlu ne kabul ettirebildim ne de telafisini yaptirabildim. bak yapti degil yaptirmak zorla yani bazen kibar yolla hep ben yurutmusum ve duzelecegine inanmisim. resmen butun masum ve saf duygularimi kullandi isin kotusu hikayenin manyagi delisi ve tuh hastasi ben oldum o cok seveni cok cabalayani kaybedeni k olmus gibi magdur ayaklarina yatarak tum suclari uzerime atip hadi ordan olup gitti ve haka seviyorum ama gelse affetmem konusurum belki nasil bir yuzsuz oldugun ve bir yildir beni nelerle bas basa birakip bir sey olmamis gibi davranmasini ve yalanlarini izlemek icin ve suratina bana yasattiklarini tek tek carpmwk icin ama bir is eyaramayacak ve ben nefes bile alamiyorum, ailem yeterince hayatimi mahvetti
- Kişilik & Karakter konusunda 318 cevap paylaştı.
8 ayHiç içeride olur mu daha güzeli var mı 90-60-90 var mı onu avlamak için gözler hep açık sahin gibi hatta belki onlardan daha net görürler radarına 90-60-90 kız düşerse
12 Yorumla- 8 ay
karaktersizler cunku bide asktan sevgiden bahsederler hepsi yalan! sosyal medyada yorum yapmasi bile aldatmak bana gore cogu insan ordans evgili buluyor
- 8 ay
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay!
Bunun çok boyutlu bir mesele olduğunu düşünüyoruz. Toplumsal algılar, beklentiler ve bireysel tercihler bir araya geliyor belki de. Ama hislerin önemli; sana bu durumu hissettiren şey nedir? Güvensizlik mi, yoksa bir davranışı mı fark ettin? Biraz düşün ve belki bunu direkt konuşmayı dene. İletişimin gücünü hafife alma! 💬01 Yorumla- 8 ay
erkekler genel olarak oyle! ve iletisim kurmak bazen gerekmiyor kurdugun halde gozunun kaydigini gorebiliyosun ve bunu belirttiginde kavgalar cikartarak seninhasta ilan eden ve surekli bu ihmalkar davranislarini kadinalra bakislarini gizlyememe ve utanmadan hatalarina sosyal medyada. ile devam etme sorunu oluyorsa:) daha neyin iletisimi kurulacak resmen iyi niyet kalbinin guzelliginin suistimali ve karsidaki kisiyi depresyona sokma sonra asiri tepkielridnen dolayi inu suclama, ama karsisindaki erkekte hic bir degisikin gozlenmemesi yazikz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
u 8 aykaraktersizler ondan
21 Yorumla
Soran8 ayAynen
8 aybiriyle yetinemiyecek kadar aciz ve zavallilar cunku kendilerine guvenleri sifir, ve bunun yine bizle ilgisi yok kiskanmakla da ilgisi yok,& kendi dogalarinin nasil hayvani sekilde kadina ac oldugu ve aldatmaya meyilli olduklarini iclerinde bildikleri icin karsi tarafi kisitlayarak veya ozguvensizlik yaratarak ekndi iclerindeki problemi karakterindeki yirtigi gizleyemiyorlar maalesef ve sorunlar yasaniyor. burada simdi yazacaklar hopomoz oyno dogoloz sacmaliklari! istediginiz kadar yeterli olun, sadik olun bunlar boyle. hatta istediklerini yaptiginiz zaman daha da azitiyorlar hemen disari kayiyor. rezil ve de pislikler kizlarin gozyasi dokme sevebi, kanserli hucre iyilesemez bir mekanizma, asla deger bilmeyen yalandan sapnayan zavalli uckur düskünü bir varlik, mahlukat diyelim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayBütün erkeklerin gözü dışarıda knka ~😀 valla knka 4 yıl önce mahallede bi kız evlendi tamam mı? 2 yaşında kızı var. Kocası evin yolunu bilmiyor mk 😀 kız hep tek başına valla bazen kendi derdimi unutup ona bile üzülüyorum.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 550 cevap paylaştı.
8 aySadece karaktersiz insanların gözü dışarıda olur sevgilisi ve eşi varken
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 929 cevap paylaştı.
8 ayKadınların cogu kasar olduğu için 😂 hiç başka cevap arama
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 874 cevap paylaştı. Allah dışarı koymuş arada üşümesin diye de üstüne kapak koymuş :D
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 404 cevap paylaştı. Erkekler kadınlardan daha cazibeli olsaydı bence tam tersi olurdu
02 Yorumla- 8 ay
hic de oyle degil. oyle cok erkek var bakmiyoruz
- 8 ay
@benotobüstekimorlu kişiden kişiye değişir.
kadın ilgisiz adam açsa dışarda olur doyarsa olmaz kıçında motormu var yorcan bol bol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 aySenin erkeğin öyle ise beni neden suçluyorsun kızım 😆 ben ilişkilerimde sadığım
04 Yorumla- 8 ay
Tebrikler
Soran8 ay@Güzelkardeşim90 benim erkeğim çyle değil çevremdeki erkekler öyle
Soran8 ayBilmeden konuşma
- 8 ay
nesin senc5-? yalanci bir oglak burcu mu
Gizli Üye(36-45)8 ayCevabı çok basit. Veren çok hemde beleş. Ortalık malı herkes çoğunlukla
00 YorumlaElde edilemeyen her zaman daha fazla heyecan uyandırıyor.
12 Yorumla
Soran8 ayEvet çok doğru
- 8 ay
bravo
Haramlar çok olduğu açık saçık olduğu için!!
00 YorumlaHer erkeğin gözünün dışarıda olduğunu düşünmüyorum açıkçası
00 YorumlaDışarıda derken? Yani ne demek bu?
06 Yorumla
Soran8 ayYani eşi ya da sevgilisi varken çevreye hep duyarlı oluyorlar diğer kadınlara
- 8 ay
Anladım. Cevabı çok basit. Erkek poligamist varlıktır. Yani biyolojik olarak erkeğin görevi TÜM dişileri döllemektir. "TÜM". Bu yüzden içgüdüsel olarak erkek her kadını gözüne takar. Kadınlar maalesef ülkemizde kendini geliştiremediği için Erkek nedir? Erkek cinsiyeti özelikleri nedir? Araştırmıyor. Romantik şekilde kendi dayatmalarıyla erkeklere baskı kuruyorlar sonra ağlıyorlar. Zeki bir kadınsan sana önerim önce erkeğin n olduğumu bilimsel olarak öğren. Sonra yaşadığın toplumdaki erkek rollerini araştır. En son erkekleri gözlemle analiz et. Dediğimi yaparsan parmağında oynatamayacağın erkek kalmaz
- 8 ay
ay tavi bide salaga yatmaniz var ya defol
- 8 ay
ee canım biz bunu yapiyorsak erkek neden erkek biz niye cabaliyoruz senin turunu karaktersizligini arastirmka icin? her kadini gozune takiyorsa evlenmekle isi ne? biz onla mi ugrasicaz hadi ordan. karaktersizligini biyolojiye bile bagladin ya helal ya. sadik olmak bu kadar zor mu? kafaniza tukureyim sizin gibilerin. her kadina oyle falan olamaz ama akdina baski yaparken cok iyi yapiyorsunuz:D siz herkese bakabilirsiniz herkesi aginiza dusurup aldatabilirsiniz aynen. hadi kral parmagimzida oynattik diyelim adam degil iki dakka sinra birine sonra baska birine kostu ona ne midesi dayanair?
- 8 ay
@benotobüstekimorlu cahilliğine söyleyecek yorumum yok. Ben bilimsel bir yorum yaptım. Zekan seviyen yetmiyorsa ne yapalirim ki? Zeka seviyesi ve bilgisi yetmeyenler bir olayı her zaman romantik şekilde yorumlar. TV ülkeye ilk geldiğinde bazıları sihirle çalışıyor demişti. Eee sende onlardansın işte
- 8 ay
@benotobüstekimorlu Hiçbir erkekle olmak zorunda değilsin. Madem aldatılmaktan korkuyorsun kimseyle olma bu kadar basit. Gelip de bana saçma yorum yazmak zorunda da değilsin. Yazdığını bir daha oku sence bir erkek bu yazdığını ciddiye alır mı? Biraz olgunlaşın.
- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
8 ayAlakası yok. Size öyle geliyor kardeşim.
06 Yorumla
Soran8 ayYok ya ciddiyim çoğu öyle
- 8 ay
Katılıyorum, çoğu kişilik öyle cinsiyet fark etmiyor.
Soran8 ayErkekler hep kadınlara duyarlı ve sensörli gib bence biri bir işaret verse hemen uyarılıyor
- 8 ay
Hepsi konusunda yanılıyorsun kardeşim.
Soran8 ayÇoğu diyeyim o zaman
- 8 ay
Teşekkürler kardeşim...
8 aydüzenli verseniz gözümüz dışarda olmaz
05 Yorumla
Soran8 ayHa o doğru olabilir
- 8 ay
yani aklın yolu bir
Soran8 ayYani kadınların bazıları seks konusunda kesik buna katılıyorum ama iyi olan kadının kocası da bakıyor bazen
- 8 ay
o da artık istisna
- 8 ay
aynen oyle istisna falan da degil isiniz gucunuz vermek
Kişilik & Karakter konusunda 984 cevap paylaştı. O erkekten erkeğe değişir
07 Yorumla
Soran8 ayBence geneli öyle nadir vardır
Soran8 ayHaklıyım haklı
Soran8 ayNasıl bir çevre o
Soran8 ayVayy temiz harika
- Kişilik & Karakter konusunda 651 cevap paylaştı.
8 ayKadınlar yeterince ilgi alaka göstermeyince normal
018 Yorumla
Soran8 ayYok ya aşırı ilgi alaka da erkeklerin.. tünü kaldırıyor
- 8 ay
İste göstermezsen dısarda başka sey arıyor
Soran8 ayYok katılmıyorum buna en seksi güzel kadını da aldattıklarını gördüm
- 8 ay
O tipler de mevcut ac gözlü
Soran8 ayDimi ama
- 8 ay
Tabiki. ama bazı kadınlar da asırı ilgisiz. sen nasılsın?
Soran8 ayBen ilgiylim ama görüyorum ki eşim yine de kadınlara duyarlı bence çoğu erkek öyle
- 8 ay
Yani vsr öyle tipler kabul edelim. kac yıllık evlisin? bazı kadınlar da ilgisiz felan
Soran8 ayÇok oldu benim sorunum yok eşim dizimin dibinde ama çoğu erkek kadınlara duyarlı bence
- 8 ay
Dedin ya gözü dısarda diye. kadınlar da erkekleri yoldan cıkarmaya calışıyor
Soran8 ayBak yanlış anladın eşim beni aldatmıyor ama kadınlara duyarlı bnece çevresindeki kadınlar ilgisini çekiyor söz ediyor çünkü zaman zaman ben de diyorum ki eşim dizimin dibinde o böyleyse diğer erkekler nasıldır
- 8 ay
Hayır aldatıyr demedim ysnlış anlaşılmasın. erkek zaman zmaan ilgi görmese anında kayabilir. sen mutluysan zaten sıkıntı yok
Soran8 ayEvet işte çevreneleine çok duyarlılar onu diyorum
- 8 ay
Mutlaka cevresel etkenler oluyor. daha güzeli daha seksi daha scık giyim felan etkiler
- 8 ay
biyolojik olarak ve evrimsel olarak da erkegin gostermesi gerekiyor sen prenses degilsin. ince saygi ve guveni verirsin odnan sonra alirsin kadinlar kimseye guvenmiyor haliyle cabalayan taraf sen olcaksin kadinlari teri edip edip ortada biraktiginiz icin genelde yanasmiyorlar normal. kusurabakma
- 8 ay
@benotobüstekimorlu yorumuna da saygım var
- 8 ay
ben her deidigini yaptim kactim kovalamadi bile surekli terk etmekle tehdit etti veya guzel duygularimi mahvetti. kiskancligini bile gostermiyordy sirf bak ben kiskanmiyorum sen kiskanclik hastasisin gibisinden. normalde zaten hic ilgisi yoktu ona ragmen ustune dustum cok ilgi gosterdim her dakika sevdim sevilmeyi bile sevmiyordu, istemiyordu hatta kavga ciskrttigi bile oldu. tamam yzaklastim gittim bu sefer de yoklugumu firsat bilip beni delirticek kiskancligimi ziplatacak seyler yapti. sonra devam etti etti ta ki ben cinnet gecirene kadar sabrim tukenene kadsr asla duzelmedi 2.5 sene boyunca asla. ilgi bahane karakter sahane ! ilgi gostermeme sevilmemis olmama ragmen boyleydi, hep bi anlayis bekledim asla gostermedi ve ayji zamanda hem iglisiz hem isteksiz hem cinsel sitegini bile ben demeden gostermiyor hem herkesle iglileniyor ben haricinde hemde benden anlayis bekliyordu utanmadna. cunku kendini goremeyen kadin uckur duskunu bir zavalliydi, bekar hayati yasayip benden sabretmemi bekliyordu kendini gormuyor surekli bana saldiriyordy. asla karaktersiz bankor acimasiz ve vefasizdi! asla katilmiyorum
- 8 ay
@benotobüstekimorlu cok karaktersizmiş ama
8 ayDışarısı açıl büfe evde kuru pilav 😅
11 Yorumla- 8 ay
evde her turlu renk vardi tek basima adamin psikolojisini iyielstirmeye calismisim bi adam 34 yasina kadar evde kaldiysa niye onla beraber olmusum ki suc bende istez. bide o kafayla beni elestiriyordu t*pni sktfim beyinsiizi. asla deger bilmedi, neler neler yapmsim kendimi ona sevdirmek icin e haliyle bunca tek tarafli cabanin karsiligini biraz da olsa hani ilgi anlaminda alamayacatkim belli asla belli etmezdi hep anlaysisiz kaba soguk her an kavgaya ve suclamaya hazir biri idi ona ragmen neseliydim ve onu surkeli ayakta tuttum hep idare ettim ama o iyi niyetimi ona guzek bakan gozlerimi haketmedi ve isigimi sondurdu, mahvetti simdi ise bu haksizlikla yasayamiyorum nefes dahi alamiyorum bunca iyiligimin, onun iyilesmeyen kotu ruhuna bile gulen gozlerim asla beni haketmeyen bu insan utanmadan nasil suclayrak tum suclu benmisim gibi beni terk edip gitti. karsiliginda ondan guzle seyelri zorla benim zorunla gorebiliyordum ancak sinra da zorla bana bisey yaptirsmazsin diye surekli inada binip duruyordu * a ustune dusmeyince ilgi bile goremiyordum e ustune dusmeyince de iliski bitecekti bitmesini istemedigim icin tke tarafli mucadeke vermisim ve geriye donup baktigimda hic karsiligini alamamis olmak Şu an benu mahvediyor kutfen bu yazdiklari goren duyanlar bana dus edebilir ki? b! ben iyi olayim o karaktersiz pust degerimi bilmeyen beni kullanan kopek de surum surum surunsun, onun yaninda haketmeyen gozlerimin ona sicacik gulusumu paramparca edip gitmesinin bedelini herkesin onu terk edip yapayalniz birakmasinin en derinini yasasin insallah🥲
Kişilik & Karakter konusunda 320 cevap paylaştı. Doyumsuzuz galiba
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 598 cevap paylaştı.
8 ayÖyle zaten. Bizim doğamız bu
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
8 ayTürk kadınlarının geneli ilgimi çekmiyor.
00 Yorumla
8 ayTabiatımiz öyle
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
m 8 ayAdamlar biraz daha farklı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayDışarda çok kadın var ve hepsi de ateş ediyor
08 Yorumla- 8 ay
Sende kıskanç olup giydirmezsin
Cevap sahibi8 ay@Güzelkardeşim90 giyinebilir ne var bunda
- 8 ay
Çoğu erkek kendi eşi kız kardeşi kızına çekici giyimi önermiyor
Cevap sahibi8 ay@Güzelkardeşim90 öyle mi diyosun
Soran8 ayİşte böylesiniz
- 8 ay
Sende öyle misin
Cevap sahibi8 ay@Güzelkardeşim90 ben mi sence
- 8 ay
Evet
Kişilik & Karakter konusunda 349 cevap paylaştı. Şu genellemeleriniz !
06 Yorumla
Soran8 ayNadir vardır ama çoğu öyle ya
Soran8 ayYap sor sorunu banane
Soran8 ayHahahah
yasak ask guzeldır yasak seks heyecan doludur
04 Yorumla
Soran8 ayHah işte
Soran8 ayHaa yani kadınlardan da fena olan çok haklson
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 ayBana öyle gelmiyor.
04 Yorumla
Soran8 ayYapma.. erkek arkadaşlarının muhabbeti ne düşün bakalım
- 8 ay
Çevremde eşini aldatan kimse yok sizin varsa çevrenizi değiştirin.
Soran8 ayAldatmak değil ya sadece evli ama kadın konuşuyorlar diyorum
- 8 ay
Normal bir insanın öyle bir vakti bile olmuyor kardeşim sen çevreni değiştir.
8 ayBana akıl ver
06 Yorumla
Soran8 ayNe aklı
- 8 ay
Bak 2 yıldır evliyim ben ama bazı sorunlar var
Soran8 ayNe diyim sana Allah yardımcın olsın
- 8 ay
Nedir der insan sorun ya
Soran8 ayİnan bana şu an sorun dinleyecek modda değilim kusura bakma
- 8 ay
sus
8 aygenelleme yapmayınız pls
00 Yorumla
8 ayDoyumsuzlar
00 Yorumla
8 aySapiksa öyledir
02 Yorumla- 8 ay
benimi anormal derecede sapik:;) sevgilisine oyle degil ama disari oyle ve askim ben kiskanclik hastasiymisiim gibi gostererek kendinden yasca kucuk olmami kulanarak butun duygularimi somurdu ve oyle bir o. cocugu ki!! oyle bir pic ki geri bile dinmuyor ve beni tetk etti butun suclari uzerime atarak. gelse bile affetmem ama gelmiyor yani o kadar hakli benim onca gozyasimin dokulmesine sebep olan ve aglarken bana sarilmayi bile kendine haksizlk ve acizlik goren bir cani daha ne kadar hakli olma cabasina giricek ki? benim en en en ennnnnn cok hata yapab dolu dolu hatalari varken utanmadan hep hakli cikma derdi olup aska iliski derdinde olmayan karsi tarafi assgilamaktan ve onca pisligine goz yumup sans veren insana bir gram deger vermeyen bir isnan daha ben hayatimda tanimadim:) disari ise cok uysal ne kadar iyi dersin beni tuketti gelse napiyim sence boyle bir pislik? ne cevao verecegimi bilmiyorm nefes alamiyorum bana cektirdigi acilsrdan ve terk etmesinden sonra ! bu surefi aska unutamam hatalariyla bas basa birakip beni yapayalniz birakmasinu ve buyuk ihtimak yune ben hakliyim edalariyla utanmadan benit etk etmemis guvensizlikle birakmamis ve soz verdigi ayrilsam bile yapmam dedigi seyleirn hepsini beni tetke ttikten iki hafta sonra yapmamis gibi konusacak sence ne yapayim;(icindekileri dokeyim tartisayim mi yoksa direkt engelliyim mi
- 8 ay
@benotobüstekimorlu heryerden sil muhattap olma ve yeni birisni bul
içeride kimse yok
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 528 cevap paylaştı. evet vallahi öyle
00 YorumlaEvet öyle haklısın
00 Yorumla
8 ayBende degil
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
8 ayYoo yalannn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 aySeninleyken mi gözü dışarda
04 Yorumla
Soran8 ayÇevremdeki erkekler diyorum
Cevap sahibi8 aySen evli değil misin bu yaşta
Soran8 ayEvliyim
Cevap sahibi8 ayKocan sadık mı
- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
8 ayAçlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayKadınlar doyumsuz tek erkekle takılan az
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayyooo
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.
8 ayerkekleri geçtiniz
00 Yorumla
8 ayCnkü öyle.
01 Yorumla
Soran8 ayEvet
Doymuyoruz ondan
00 YorumlaEvli misin?
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri