Tamam hepsi aldatır diyemem tabi ama yine de baska kadınlara bakmaktan zevk alıyorlar bence kadinlardan da boyle olan vardir ama erkekler de boyle olmayan var midir bilmiyorum sevgilisi/eşi zayif mesela baliketlilere bakar ya da tam tersi bunun çok örneği var iradesiz olduklarindan mı niye boyle ki bu
Güncellemeler
+1 yıl
Birtek görünüş olarakta değil surekli farklılık istiyorlar çabuk sıkılıyorlar coook yasadim bunu bence cok güzel kadınların bile aldatilmasinin sebebi bu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bizim gözümüz dışarıda olmaz çok iyi melek gibiyiz. Ama hain erkekler şeytan ponçik ruhlarımız üzülmeye mahkum
Erkeklerin demeyelim erkeğin ya da ranıdın bir erkek arkadasındır o ben evde camdan dısarıya bile bakmam😉
Benim gibi seksi kizlar var bazi erkekler seksi kizlara dayanamaz ama benim isim olmaz sahipli herifle korkma👍👍
Ben insanları tanıyabildiğim için kimin ne olduğunu anlamak zor olmuyor o yüzden kim ne yaparsa yapsın.
İradesiz, yetinememek, elinde olmayana göz koyma aç gözlülük sapkınlık şerefsizlik falan uzar gider
Bir tane kız buldukmu ki başka kızla bakalım bir tane bulak da tek ona bakak
Ben normalde de bakmıyorum fazla egolular diye sevilim olduğunda da hiç bakmıyordum
Kadın doyurursa erkek dışarıya kaçmaz.
Kadınların gözleri içeride dimi
Akrep burcu erkeğidir.
erkegin nefsi kadin ustune
fıldır fıldır mı
Hepsi değil ki
p*rno effects
Sıkılmıştır, bıkmıştır ya da huyu öyledir kdmdmdmd
Kadınlar çok güzel
Karakter meselesi.