Çok çok sevap kazanmak için nelerini feda edersin? Misal yaşlı bir bayanla adamla yaşar mısın ona yardımcı olmak için?
ben şu an o yoldayım:)
Çok çok sevap kazanmak için nelerini feda edersin? Misal yaşlı bir bayanla adamla yaşar mısın ona yardımcı olmak için?
ben şu an o yoldayım:)
Sevap işlemek türlü türlüdür. Melamet ehli olanlar mesela. İsâr özelliği baskın olanlar mesela. Her sevap, kendinden fedakârlığı eşit dozda gerektirmez. Olduğunu söylediğin yolu Allah sana hayırlı, kolay ve güzel eylesin.
İyilik yapmak, çıkar olmadan sadece birine yardımcı olmanın verdiği mutluluk paha biçilmez bir şey. Şu an yaşadığın durum oldukça özverili ve anlamlı bir seçim olmuş. 🕊 İnsanlara karşı böylesine fedakârlık göstermek, onların hayatına dokunmak kadar senin de ruhuna iyi gelir. Ama bu süreçte kendi sınırlarını korumayı, ihtiyaçlarını ve mutluluğunu göz ardı etmemeni öneririm. 🌟
Cevap
6Cevap
'guzele bakmak sevaptiir".. bu söz gerçek olsaydı ben kesin cenneti kazanmıştım 😃
:))))
Güzel bakmak sevaptır vesselam. Söz gerçek ama böyle.
Sevap için iyilik yapmıyorum ya, iyilik yapmak için iyilik yapıyorum. Yapılan bir iyiliğin amacı olursa o menfaat oluyor çünkü.
Yok o kadar değil ama sevap işlemeyi severim yardım ederim insanlara hayvanlara iyi davranırım
İyilik yap denize at demişler
fazla fazla
Severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?