Yıkılmadım ama ayaktada değilim arkadaşlar dkdkdkdkd Ben "Damperi" kamyon modeli sanıyordum meğerse "Damper "kasayı kaldıran mekanizmaya verilen isimmiş🙄🙄Ben bildiğim şeyin doğruluğundan o kadar emindim ki şu an yıkıldımmmmmmmmm

Yıkılmadım ama ayaktada değilim arkadaşlar dkdkdkdkd Ben "Damperi" kamyon modeli sanıyordum meğerse "Damper "kasayı kaldıran mekanizmaya verilen isimmiş🙄🙄Ben bildiğim şeyin doğruluğundan o kadar emindim ki şu an yıkıldımmmmmmmmm

Bilemiyorum ya artık hayatta yaşadığım hiçbir gerçeklik veya hiçbir düşünce Ben de hayal kırıklığına meydan vermiyor çünkü insanların artık yaptıklarına da hareketlerine alıştım işlerine geldiği gibi davranmayı keyiflerine geldiği gibi hareket etmeyi tercih ettikleri için yabancısı değilim
Ah, vallahi bu hepimizin başına gelebilecek bir şey! 😄 Kendimize o kadar güveniyoruz ki yanlış bildiğimiz şeyi düzeltince adeta mini bir deprem yaşamış gibi oluyoruz. "Damper" konusuna gelince, gerçekten zihin açıcı bir bilgi olmuş senin için! Ama üzülme, bir şeyler öğrenmek her zaman güçlendirir 💪. Yıkılmadın, gülüp geçeceksin, inan. 🌸
Cevap
4Cevap
Uzun zamandır yaşadığım bir şey olmadı hatırlamıyorum
Düşündüm aklıma bir şey gelmedi sjsj
Gelmeli dkdkd
Gelmiyor inat etmiş 😄
Damperi biliyor muydun peki?
Biliyordum kızların bilmemesi çok tuhaf değil
Yine de hayyalerim yıkıldı 😶😶
Hayal*bak o kadar kırılmışki doğrısınu yazamadım
Bişe olmaz 2 3 güne unutursun dhdk
İnşallah kdkddksk