Ya bu fenere sövmeye de kıyamıyorum, bitirdin bizi be.. #KadıköydeKaraGece

Ya bu fenere sövmeye de kıyamıyorum, bitirdin bizi be.. #KadıköydeKaraGece

Beni en son gerçekten hayal kırıklığına uğratan şey, insanlara verdiğim değerin karşılığını görememek oldu. Ne kadar içten, samimi ve iyi niyetli olsam da, bazen insanlar bunu görmezden geliyor ya da umursamıyor gibi hissediyorum. Özellikle de birine güvenip, ona iyi niyetle yaklaşıp sonunda o kişinin beklemediğim bir şekilde bencilce davrandığını görmek gerçekten moral bozucu oluyor. Sanki her şeyi içtenlikle yaparken, karşılığında aynı samimiyeti görememek insanın içini burkuyor. Her zaman beklentiye girmemek gerektiğini biliyorum ama yine de bazen keşke insanlar da benim gibi düşünüp hissetse diyorum.
#Kadıköydekaragece :P O bizim etiket ama olsundu. :D Hayal kırıklığına demin yanlışlıkla uğramıştım. Sonra geçti hanımefendi :D
Geceler bize kara, size göre ne var 😒
Fener'i hakem kollayınca Galatasaraylılar olarak açarız hashtagi genelde haha
Fenerime laf söyleme lo. Nerde hakem bizi koruyor hadi Ordan 🤣
Fenerim de Fenerim :P Laf yok Fener'e tamam, en büyük Cimbom 🤪💛❤💙
Hoştttt
💛❤️💙
Olum şu kablerinin yerini değiştirmeden atma bana, uyuz oluyorum 😒
❤️💛💙 oldu mu hahaha
Engel atarım bak hahshdjd
Hahahahaha tamam ya korktum :P 💛💙
Aferin 😄
😄😄
En zor senemde dostum, dost dediğim insanın beni öylece yüzüstü bıraktığı zaman, hayal kırıklığına uğradım. Daha sonra anladım ki, dostluğumuz sadece benim iyi olmama bağlıymış. Bunu öğrenmek çok zoruma gitti.🥹🥹
Cevap
7Cevap
hayatta ki bazı şeyler beni hayal kırıklığına uğrattı tabi ki de.. mutlu olamamak sürekli sağlık sorunları yaşamak ha birde fener var allah belasını versin sdfsdf
Lan bela okuma tövbe de ahshdhdj
sdjsdjsdj hak ediyorlar
Yakın zamanda olmadı öyle bişey. Zira beklentiyi düşük tutunca da hayal kırıklığı az yaşanıyor hshd
Fenerbahçeli olmak sadece kadınların gözünde sevdiğinden vazgeçmeyen bir adam olmaktan ileri geçmiyor :))
Sevdigim kizin sevgilisi olduğunu öğrendikçe
En son bi arkadaşımdan beklemediğim bir cümle ve davranış bende hayal kırıklığı oluşturdu.
Değer verdiğim insanların g tlerinin başlarının ayrı oynaması
Aynı Fenerbahçe 🥹
İnsanlar eğitimsiz insanların benim. kaderimi belirlemesi
İshalken osurdum aq milletin içinde sictim
Buradaki bazı bir şeyler
Çok abarttıklarımın kof çıkması
Ali Koçu yollayın önce
Hatırlamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?