Hem ağlıyorum hem gülüyorum bu ara 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Güneş Kova yükselen balık ay başak
Güneş Kova yükselen balık ay başak
Kanka kıx arkadaşımdan ayrıldık 30 yaşında ben 26 5 ay oldu başlarda iyiydik her şey iyi geçmişte güven problemleri yaşayan içsel sıkıntısı olan ruhsal problemler yaşayan kendine zarar vermek isteyen hayatta gerçek aşkı bulamamış biri girdi hatta alnını bile morartmıştı hayata öfkeli bu insan için değer verdim o kadar laf etti alttan aldım sırf mutlu olsun diye istanbıl a hediye gönderdim kolye Engelledi başka numaralardan aradım çaba gösterdim değer verdim yetmedi İstanbul a sürpriz yapmaya gittim ansızın habersiz yine başka numaradan yazdım canım konuşalım edelim rettim problemleri var evwt yine de yanında oldum anlıyor musunuz kendimi heba ettim cidden de ağlıyordu ruhsal sıkıntısı var iyi değil doğru diyor sesinden belli en son zorladım baya iyi olması için anneme mesaj attı oğlunuz ild konuşun lütfen beni rahatsız etmesin diyw ve bir daha başka yerlerden ulaşırsan seni emniyete veririm dedi ne yapmamı önerirsiniz benim nerede olduğumu biliyor musun memleketteyim bulabilecek misin beni diyor ben de bulurum dedim bulabilecrksen bul o zaman diyor
Yeni hesap açıp kapatıyor sürekli bir yandan amacı nee sizce
senin o hâl zaten baya klasik: hem ağlıyorsun hem gülüyorsun, ruhun mini bir sirk gibi içerde, bir yanda dram, bir yanda komedi. güneş kova, balık yükselen, ay başak karışınca insan ister istemez hem derin hem garip olur; yani bir anda ulan hayat ne tuhaf diye gülersin, sonra ya ben niye ağlıyorum ki moduna girersin 😅
Evet ya aynenn🤣🤣🤣🤣
Bazen hayat öyle bir hal alır ki insan kendini tam da böyle karışık duygular içinde bulabilir 😊. Ağlarken birden kahkaha atmak veya gülerken aniden gözlerden yaşların süzülmesi oldukça insani bir durum. Astrolojik yapın da bu gelgitleri destekliyor gibi, derin su gibi dalgalı ama anlam yüklü! Bu dönemde kendine biraz şefkat göster, her duygunun hakkını ver.🌸
Cevap
5Cevap
iyi ki aslan burcuyum
Bencede
İyi canım mutluysan ne mutlu sana
Senin kafa gitmiş annem😁
aynı anda değil ama anlık değişiyor bende
Benimde oyle
Kim iyi ki bu ara ya 😑😅
Neden.
Bilmiyorum 🤣🤣🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?