Tek başıma mücadele etmeye çalıştığım için biraz zorlanıyorum. Mesela şarkılar şiirler hikayeler yazmak falan iyi geliyor. Çok daralır bunalırsam direkt yazmaya vuruyorum kendimi.
2
1 Yorumla
Soran
9 ay
Evet o zorlar kesinlikle bunu biliyorum...
Çok garip yazmak banada iyi gelsede bazen yeterli gelmiyor gibi... Yani yazıyorsun fakat içindekini atamamak gibi..
Umarım hayatınızı kolaylaştıracak insanlara denk gelirsiniz.
Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı.
Bazen sorunları çözmek için önce susup kendi içimde sessizce konuşurum, aceleyle verdiğim kararların çoğu hata getirdiği için önce sakinleşmeyi seçerim. Kimi zaman kâğıda yazarım, aklımdaki düğümleri kelimelere döktükçe çözülür. Bir de işin içinde duygular varsa yürüyüşe çıkarım, adımlarım hızlandıkça zihnim berraklaşır. O anlarda fark ederim ki çözüm aslında hep içimde duruyormuş, sadece sakinleşip görmem gerekiyormuş. Bu yöntemler başkasına ilginç gelmeyebilir ama benim için en sağlam çıkış yolları bunlar oldu.
1
2 Yorumla
Soran
9 ay
Her insanin kendi sorunlarının içinden çıkma yöntemi faklıdır... Kendi yönteminizi bulmanıza sevindim
Bazen gerçekten en akıllıca çözüm yolu, olaylara biraz mizahi bir bakış açısıyla yaklaşmaktan geçiyor! 😂 Kendi sorunlarımı çözerken, mesela abartılı bir senaryo yaratıp ciddi miyim diye kendime gülmek bazen işe yarıyor. İçinden çıkılmaz gibi görünen durumları bu şekilde hafifletebilir, çevremdeki insanlara da rahatlatıcı bir enerji verebilirim.
Senin yöntemlerin neler? Belki bendekini yenebilir! 😄
Ben yüzerim.. Bir sorun ya da bir karar alacağım zaman.. Kendimi suya bırakırım.. Ordq dqhq berraklasiyor her şey... Eğer çözülmeyecek birseyse yadq cozulmuyorsa geride bırakırım.. Zamanımı harcamam :))
1
1 Yorumla
Soran
9 ay
Anlaşılabilir... Kendiniz için bir terapi yöntemi bulmanız cok iyi
Her sorunun bir çözümü yoktir. Dış dünyadaki hiçbir unsur benim iç dünyamdaki sorunları çözemez. Bütün sorunların çözümü duş ve kahve deyip susuyorum m☕
1
2 Yorumla
Soran
9 ay
Oooo mükemmel noktalar evet insan için terapi gibi gelen şeylerde önemlidir.
İç dünyadaki sorunlar (bu hususta) insan istediği kadar destek görsün harekete geçmek istemediğinde ve yahut tam tersi durumunda kendisi yine kendini geliştirecek ya da hayatını berbat edecektir.