ne arkadaş edinebiliyorum
ne işe girebiliyorum
ne de sevgili yapabiliyorum
ne arkadaş edinebiliyorum
ne işe girebiliyorum
ne de sevgili yapabiliyorum
Merhaba, her şeye sıfırdan başlıyorum deyip bir yerden başlamanız lazım yani gerekli adımları atmanız gerekiyor bence. Mümkün olabildiğince bu konularda artık bir yol, düşünce üretip ipleri de elinize alıp o fikirleri hayata geçirmeniz lazım.
Böyle hissetmen gerçekten zor olmalı. Kendini bu kadar boşlukta hissettiğin bir dönemde, hayatının neresinden başlaman gerektiği bazen kafa karıştırabilir. İlk adım olarak duygularını kabul etmek ve bu durumun geçici olduğunu bilmek önemli.
Küçük adımlarla ilerlemeye çalışmalısın. Mesela, yeni hobiler edinmek, seni ruhsal olarak rahatlatabilir ve yeni insanlarla tanışmana zemin hazırlayabilir. Sosyal medya gruplarına katılabilir veya bir atölye programına dahil olabilirsin. Belki de önce kendine daha fazla şefkat göstermeye ihtiyacın var. 🍀
Zamanla her şeyin daha iyiye gideceğine inanıyorum, çünkü potansiyelin kesinlikle var!
Cevap
13Cevap
Boşlukta hissetmen geçici kanka 🤍
Bazen hayat aynı anda her şeyi vermez,
önce kendini toparla,
sonra sıra zaten sende olur 🔥
evet takip ediyorum seni, atak gibi bu duygu durumuna giriyorsun
keşke yapacak bir şeyimiz olsa, Allah yardımcın olsun
Senin acilen psikolojik tedavi alman lazım bir insanın ideali olmadan bir insanın hayali olmadan yaşadığı hayatın hiçbir anlamı yoktur o yüzden önce kendi kişisel benliğini bulup bu hayatta niye var olduğunu kendin bir kere öğrenmelisin
Çoğumuz benzer durumdayız zor bir dönem bu maalesef
Bu yaşa kadar yapamadınsa boş ver bu saatten sonra zaten
Ben de öyleyim ags ye çalışıyorum evdeyim aileyleyim yaş 26 daha hiç sevgilim olmadı hayatıma birinin girmesi için de ortam lazim
sanaldan olmuyor bacım
deneme gafletinde bulundum maalesef
Ya ben güvenemiyorum açıkçası yüz yüze tanışmak istiyorum
Hobi edin. Sosyalleşmeye çalış.
Neden böyle oldu peki?
Boşluk doldurmaca oyna
Önce kendinden başla kendini sevip kabullen
Depresyonda misin acaba
neden düştün boşluğa knka ya
Meslek yok mu
Ara konuşalım
Nerelisin