Koca bir boşluktayım.. Ne yapmam gerekiyor?

18 yaşını yeni doldurdum.. 7 sene önce babam vefat etti. Babamın vefatından sonra annemle hiç anlaşamadık.. Bundan 4 sene önce erkek kardeşimin sınıf arkadaşının ailesiyle görüşüyorduk. Aile dostu olmuştuk. Ama sonraları bu adam evimize tek gidip gelmeye başladı.. Artık herkes anneme kötü gözle bakıyordu. Bense evimizde ikisini banyoda görmüştüm. Bu olayın olduğu aylarda c** ist** uğramıştım ve iyi değildim. Fakat kendimdeydim ve psikolojim halüsinasyon görecek kadar kötü değildi. Annem benim psikolojimin bozuk olduğunu ve şizofren olduğumu iddia etti. Ev sahibimiz farklı bir bahaneyle evden çıkarttı. Annemse çok eski bir evi bu insanlarla birlikte satın alıp altlı-üstlü oturmak, ortak olmak istediğini söyledi. (Ev 2 daire 2 dükkan) Karşı çıktım ev çok kötüydü. Babam bizi asla dara düşürmemiş, her istediğimizi almış, bizi kimseye muhtaç etmemişti. Babamdan sonra sendeledik illaki.. Bu arada ders notlarım düştü ama 1 senede toparladım.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu eski eve taşındık.. Hala görüşüyorlardı. Evde cinsel istek arttırıcı haplar buldum. Adam benim diye kabul etti. Ama bunada bir kılıf uydurup aramızda bir şey yok dediler. Adamın karısı her şeyi öğrendi annemle konuşmuyor. Bu olayların üzerine annem beni suriyeli biri ile evlendirmek istedi ( görücü usulü) sırf bu aileden kurtulmak için kabul ettim okulu bıraktım. Sonra bu adam istemedi, nişanlıyken ayırdı bizi 20 gün sonra. Annemin aklına girdi yani. Üstüne anneme ağzıma geleni saydım krizler
Güncellemeler
+1 yıl
geçirdim. Annem beni ona bacım dediğim için evden kovdu. 3 ay halamlarda orada burada sığıntı gibi kaldım dayanamadım itilip hor görülmeye kapıya dayanıp evime geldim. İşe başlamamı istedi annem tekstilde işe başladım. Artık ona karışmıyordum. Midemi bulandırıyordu çünkü. İşe başladıktan 6 ay sonra biri ile tanıştım boşanmıştı eşinden 1 çocuğu vardı. Çok sevdim belki yadırgayacaksınız ama sevdim ben. 3-4 ay sonra birlikte olmuştuk.. Benimle evlenmek istemediğini söyledi..
Koca bir boşluktayım.. Ne yapmam gerekiyor?