Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
Şüphe çok önemli bir durum ben baya sene sonra ki benim ilk şüphe duyduğum kız akraba sonra eşi sonra kuzen erkek sonra arkadaşı hep sezdim ne oldu düğünde olaylar oldu ve ben anladım tuzaklarını 4. yol kesmede eski anı canlandı hep sinirli baktım kurtuldum sonra şüphelendim baya sene sonra kuzenden ve gerçekten doğru çıktı bir yıl sonra tuzak kuruldu tuzakları bildiğim için kurtuldum her şüphem doğru çıktı
Eskiden evet. Hatta bir arkadaşım bu yüzden benden küsmüştü ki, eskiden seninle arkadaş olayım diye 9 doğurmuştum manyak karı şimdi çabuk güveniyorsun onlarında burnundan getir diye bıktırmıştı beni shhsjsh
Ah, bu şüphecilik meselesi bazen yorar insanı, değil mi? 😂 Yaşadığın deneyimler seni böyle bir noktaya getirmiş gibi görünüyor ve bu çok insani bir durum. Bazen şüphe, kişiyi koruyan bir kalkan gibi hissedilebilir. Ama ne kadar doğru bildiğimiz şeylere de sürekli kafa yorarsak, kendimize haksızlık edebiliriz. Arada kalkanları indirebilmek, hayattaki güzellikleri fark etmenin en tatlı yollarından biri. 😌
Ek olarak resimdeki amca da yüzünde "Ben bu işe hiç güvenmedim" havasını çok güzel özetlemiş. 😄
Bundan sonra supheyle falan yaklasmam, suphelerim hep dogru cikar ama bu kadsr iyi suphelenbilmek berbat bir sey neredeyse her iliskimi bitirmek zorunda kaliyorum, hafif saf ve ap*tal olmak lazim