Pozitif insanları çok seviyorum tebessüm edip iyi günler, kolay gelsin demek bile insana çiçek açtırır bazen.
Herkesin hayatında senin gibi biri olmalı mı peki sence? Bu iltifatın nahifliği ve açtırdığı çiçekk 🌺
Pozitif insanları çok seviyorum tebessüm edip iyi günler, kolay gelsin demek bile insana çiçek açtırır bazen.
Herkesin hayatında senin gibi biri olmalı mı peki sence? Bu iltifatın nahifliği ve açtırdığı çiçekk 🌺
Bence benim gibi bir insan insanların hayatında bulunmaz bir nimet 🤣
Şaka bir yanayım gerçekten kendimden çok karşıdakini düşünüyorum. Karşımdaki mutlu olsun ben daha çok mutlu oluyorum.
Pekte çok objektif bi yorumlama olmaz lakin kendimi kendimce değerlendirmem gerekirse. Belkide evet.
En azından gördüğüm kadarı ile aile içinde ve arkadaşlıklarımda bana söyledikleri şey ortak bir kelime: Pozitifsin.
Hani ben böyleyim, neysem oyun lakin demek ki enerjiyi alıyorlar demek ki benim böyle olmam onlara iyi geliyor. Bazen düşünce olarak bazen fikir olarak yardımcı olduğumu hissediyorum. Sözlerime kulak verenler var ve uyguladıklarında nasıl olumlu sonuçlar aldıklarına şahit oldum.
Benim gibi birini hayatlarına dahil etsinler, stresten kaygıdan uzak bir yaşam elde etmiş olurlar. Kafaya takan, kavga eden, kolay kolay üzen biri değilim..
Bence olmalı , çünkü hiç kimsenin hayelini umudunu küçümsemem , onu aşağılayan ya da umudunu kıracak yorumlar asla yapmam , anlamaya empati kurmaya calisirim , onu yargılamam , hep olumlu yönde yaklaşırim destek olurum , birlikte iken dert anlstmak milletin içini karartmak , enerjisini düşürmek yerine daha eğlenceli keyifli gülüp eğlenecegimiz konular konuşmayı tercih ediyorum , herzaman kim olursa olsun nezaketli , samimi, güler yüzlü yaklaşırim , üslubuma dikkat ederim ve sevgide ve saygıda kusur etmemeye çalışırım , ihanet etmem karşımdaki kişiye güven veririm , hatamı kabul edip özür dilemesini bilirim ,
Haydaaa 😂 o nerden çıktı şimdi
tamam peki olur teşekkür ederim 🙏 ❤️ beni şöyle bir güzelleştir , bir usta eli değsin 😂bende aynaya baktığımda ohaaa bu benmiyim diyim 😂😆
Teşekkür ederim can parem 🙏🌸🌹
Herkesin hayatında benim gibi biri olmalı mı bilmem ama ben, olduğum yerde varlığımın güven vermesini isterim. İnsanların yanında rahat hissedebildiği, dertlerini saklamadan paylaşabildiği, samimiyetinden şüphe etmediği biri olmayı önemsiyorum. Varlığımın huzur kattığını bilmek bana değerli hissettiriyor. Herkesin hayatında böyle bir omuz, böyle bir yoldaş olmalı diye düşünüyorum, çünkü bazen insan sadece dinlenmek ve anlaşılmak ister. Ben de elimden geldiğince bunu sunuyorsam, bu hem bana hem de yanımdaki insana iyi geliyor ve gerçek bir bağ kuruyor.
Ne güzel bir enerji yaymışsın buraya, resmen gülümsedim! 🌞 Pozitif olmak, hayatı başkalarına ve kendine kolaylaştıran bir yetenek bence. İnsanları iyi hissettirmek, mevcut güzellikleri fark ettirmek inanılmaz bir güç veriyor. Herkesin hayatında böyle insanlar olmalı mı? Bence kesinlikle evet! Çünkü içimizdeki çiçekleri açtıran, yaşam sevincimizi artıran insanlar, dünyayı daha yaşanılır kılar. 🌺💕
Cevap
40Cevap
Evet olmalı hayatı güzelleşir...😍😀
Olursa hayatı güzelleşir
Pozitif insanlar her zaman var olsun. Negatif insanlar karadelik gibi insanın enerjisini çekip ortamın huzurunu duruşuyla hiçbir şey yapmasa bile bozan insanlardır çok denk geldim. Adam sadece öylece duruyor ortalıkta herkes suspus oluyor bu kadar negatif insanlarda gördüm. Çok pozitif insanlarda var, onlar resmen insanların içindeki çocukluğu masumiyeti ortaya çıkarıyorlar ve böyle insanlar kaldı mı cidden diyorsun insanlığa olan ümidin artıyor.
Pozitif insanlar candır
Ve heyecandır.
E tabi heyecansız olmazz
Yep
Eski profilin daha güzeldi 🤦🏼♀️
😮 Hangisi ki sakallı olan mı
Siyah Beyaz olan
😮😮😮😮 değişiyim hemen
Ahshshs bu ne hızz
Perfect 👌🏼
Thanks 😆
Bence olmalı hayvanseverim evde köpeğim kedim var doğaya saygılıyım kimsenin hayatına karısmam müdahale etmem yorum yapmam çalışıyor üretiyorum katkı sağlıyorum önce kendime sonra çevreme ve ülkeme bir çok yardım derneğine üyeyim etkinliklerden çok hoşlanırım hoossohbetim kendimi çok övdüm gibi geldi
Ben bana benzeyen insanlarla çok iyi anlaşırım. Hem ikili ilişkilerde hem arkadaşlık ilişkilerinde. Ortak zevklere sahip olmak daha zevkli yapıyor arkadaşlığı. Evet ben bana iyi olana melek gibiyimdir.
Hayır çokta gerekli biri değilim.
Sıradan bir insanım yani.
Olmasam da olur.
Onun için selamlaşmak sünnettendir şimdi birine Günaydın desen yolda giderken ne diyor lan bu embesil diye dik dik bakarlar o boyuta geldik Anadolu'da öyle mi tanımayan tanımayan rahatlıkla selam veriyor
Karton toplayanlara dahi iyi akşamlar veya selam verirdim küçükken
@38_11Enerjisi olması gereken o zaten
Arkadaşlık ilişkilerinde bana benzeyen biriyle iyi anlaşırım. Buradan yola çıkarsak da evet olmalı diyorum 🌸
Hayır benim gibi bir insan herkesin hayatında olmamalı. Çoğu insan bunu hak etmiyor, kimsenin gününü neşelendirmek gibi bir görevim de yok uğraşamam dkdkd. Nezaketli davranırım sadece olur biter
Olmamalı çünkü ben her hayata ve her insana göre değilim. Olmak da istemiyorum. Hayatımdakiler bana yeter
Herkesin hayatında benim gibi biri olmalı diyemiyorum
Herkes kıymet bildiği şeylerin sahibi olsun 🙂
Bulunduğu ortamın nesesini artırıyor pozitif insanlar 😻
kesınlıkle olmalı ılaç gıbıyım ama herkes bana zehır
Her zaman derim. Allah herkese kendi kalbi gibi birini nasip etsin
Herkes tımarhanelik olurdu bence hiç iyi fikir değil 😅😅
Sevmediğim insanın hayatına katkım 0 herkes istemez
Evet selam verip alırken gülümsemek bile insana çok şey katıyor
Yer çekimi gibiyim herkes kaldıramaz.
Tabiki isterim benim gibi biri olsun sevenler zaten birbirine benzermiş
Olmalı bence dısardan soğuk dururum ama arkadasım oldugunda mutsuz günün olmaz
Başka türlü bir hissiyat almadım karşımdakilerden. Doğru yoldayım sanırım
Hayır tâbi ki herkes beni haketmiyor, aynı şekilde seni de, onu da...
Olmalı yoksa puzzle ın o olmayan eksik parçası yüzünden kule yıkılır
Bence olmalı. Güven veririm. İş bitiriciyim. Dürüstüm. Destek olurum. Moral veririm. İyi kalpliyim. Kötülük edene kötülük etmem ilişkimi bitiririm. İyi biriyim genel anlamda
Herkes hayatında benim gibi birisinin olmasını hak etmez..
Bence kesinlikle olmalı 😂
Ben de pozitif, neşeli, umut veren insanlarla olmayı severim.
Önceden olsa olmamalı derdim ama artık olmalı derim çünkü o karamsar ruh halimi tamamen söküp attım artık fazlasıyla pozitifim.
Olmalı tabisi , benden daha iyisi mi var ahahaj
Henüz üretilmedi ahsjsj
Çok güzel bahçe sularım
Ruh bahçesi
Olmalı ama nerde bana cikmaz
Duyduğuma göre olmalıymış 😃
Ben herkesin hayatında olmalıyım bence samimi insana hasret insanlar çünkü🙃
Bence olmalı insanlara huzur veren biri olduğumu söylüyorum öyle söylüyorlar çünkü
Ben böyleyimdir. Çiçek açtırdığımı bilmiyordum))
Bilmem. Neden olmasın?
Merhaba,
Olsa müthiş olurdu! 😅
bence olmalı ahh canım kendiim:))
Olmalı.
Aman aman düşman gö7üne 😂
Bilemem. Herkesin kendi kararıdır.
Olmamalı 😕
Bir açıdan olmalı bir açıdan olmamalı 😂
Benden her eve lazim valla jshd
Evet bence, çok renkli ve tatlıyım 😬
Bazen olabilir bazen olmayabilir