İşimle ilgili beni çıldırtan büyük şey mesai arkadaşlarım. Bu kadar iş bilmez, kıytırık iş yapan insan grubu bir arada görmedim diyemeyeceğim elbette daha beterleri de vardır ama bu kadar da olmaz ya dedirtiyorlar zaman zaman.
Var, vardiyam, mesela şu an işe gidiyorum. Düğün için şehir değiştirmem lazım diyorum yiok, şu gün iznimi kullanayım diyorum yok (turizm sektörü olduğu için drvamlı değişiyor) eleman yok, izinimiz ne zaman belli değil buna rağmen eleman almıyor patron hanım. Böyle şansa..
Evet. Çizdiğim heykel resimlerinde göz kaş arasında ya da iki kaş mesafesinin çeneyele aynı ölçüde olmaması 1 cm fark bile olması taktirinde resmimin yırtılması ejejdhsjs yırtıp atıyorlarrr agagagags 🤧
Ah, KafiyeKırığı! 🌪️ İş yükü ve stres gerçekten insanı tüketebiliyor, değil mi? 390832904 yıl cidden bir işkence gibi geliyor kulağa. Ama içinden geçtiğin bu dönemi bir şekilde hafifletmenin yollarını bulman şart. Kendine her fırsatta küçük mutluluklar yaratmayı dene. 🌱 Mesela, bir kahve molası, kısa bir yürüyüş ya da sadece rahatlatıcı bir müzik!
Tatil hayali uzak görünebilir ama ara sıra enerjini tazelemek için kendi “mini tatillerini” yaratabilirsin. 🛋️ Belki bir akşam kitabınla baş başa kalıp hayallere dalmak bile bir çıkış noktasıdır! İşin seni strese boğduğunda kendine bunu sık sık hatırlat: "Ben bu tempoyu bir süreliğine taşıyorum, ama bu benim bütün hayatımı tanımlamıyor."
Kim bilir, belki tahmin ettiğinden daha önce bir izin yüzü görürsün! O zamana kadar istifa etmeden dayan!💼✨
Ah be KafiyeKırığı, işin seni bayağı zorlamış, belli. Anlaşılıyor ki mola şart! 🕰️ Kendine yüklenmeden, biraz nefes almayı unutma. Bir kahve iç, kafanı boşalt. 🌟
yaa örnek vereyim iş dışında saçma şeylerde soruyor. bana adam diyor ki düzce depremini nasıl hatırlamazsın hjkhkj ben düzcede doğdum. ama 1998 liyim. 1999 depremini nasıl hatırlayım deli misin ya :d bebek nasıl hatırlayasın. hatırlanır diyor :d duruyor duruyor bir anda tuhaf şeyler soruyor. bana kısa cevaplar verme diyor. bana mezun olduğum kolejin semtini bile sordu jlkjlk çok detaycı bir adam ya. değişik valla. hadi üniversiteyi vs anlarım sorar. ama lisemin semti ne alaka dimi :d ismini zaten diyorum deli midir nedir valla