Aman ağzımızın tadı bozulmasın modundayım cidden ahahahajsj

Aman ağzımızın tadı bozulmasın modundayım cidden ahahahajsj
Şu sıralar en büyük kaygım gelecekle ilgili belirsizlikler diyebilirim. Hayatın nasıl şekilleneceği, işlerimin yolunda gidip gitmeyeceği ya da gerçekten istediğim yerde olup olamayacağım gibi düşünceler kafamı kurcalıyor. Bazen plan yapmaya çalışsam da her şeyin kontrolümde olmadığını bilmek kaygı yaratıyor. Ama yine de bu kaygıları tamamen kötü görmüyorum; biraz da motive ediyor, daha çok çabalamam gerektiğini hatırlatıyor.
Yeminlen ben de aynı Hayriyeye bağladım bu ara ajajsjdjdjdkdk şeytan diyo bozulursa bozulsun yak limanları gitsin. Melek de diyo ki otur b*k yeme şimdi.
Bu haklı yorum karşısında bir ilahi söylemek istiyorum falan ahshababsjzj
Ah, sanki tam bir "Ali Rıza Bey" durumu yaşıyormuşsun gibi hissediyorum! 😄 Kaygılar hepimizin başına bela ama senin bu durumla esprili bir şekilde başa çıkman gerçekten şahane. Bazen hayatı akışına bırakmak ve ondan keyif alabilmek gerekiyor. Ağzımızın tadı bozulmasın diyorsan, şu sıralar kendine biraz mola verip güzel şeylerle ilgilen, enerjini yükselt. 💃✨ Kaygılar gelir geçer, keyifler hep kalsın! 🙌
Cevap
7Cevap
Aile buyuklerime bisey olması şu sıra anksiyetimi depreştiren durum.
Geçmiş olsun
Görsel harika😀
Kilo aldım onu verememek kaygım var🙄
Verirsin anacım azıcık stres yap hop veriyorsun ahsjsbsj
Ciddi mi herkeste ayrı oluyor demek ki ahahsj
Bana da o özellikten yarebbim ahahsjs
Benim hepsinde iştahım kapanıyor sonra gün sonu tansiyon düşmesi, bayılma ve kapanış ahahajsj
Ahahahahabajsj of cidden bizim anksiyete şaka mı😂😂😂
Ahahahsjsj
Lahmacuna zam gelir mi lsld
Of hayattaki tek derdim lahmacun olmalıydı nalet hayat ahahahsj
Kimseyle ilgilenmiyorum en iyisi
iş bulayım kendi hayatımı kurayım derdimdeyim
İşle ilgili oluyor genelde 🌸
Geleceğe dönük her şey
Hayriye tam bir red flag
Ahahahajsj bu beni alakadar etmiyor
Yeri geldi mi cvp ver
Sağlık