Sizi durduran ne oldu şu ana kadar?
Ben kendimi uzun zamandır kötü hissediyorum ve sanırım artık bir şeylerin altından kalkamıyorum...

Sizi durduran ne oldu şu ana kadar?
Ben kendimi uzun zamandır kötü hissediyorum ve sanırım artık bir şeylerin altından kalkamıyorum...
Hepimiz zorlu yollardan geçiyoruz bazılarımızın üstesinden gelemediği dertlere sendeki dert mi ben bunu yaşadım diyorlar ama hayır herkesin derdi kendine sen aşk acısını dert bilirsin başkaları başka şeyleri dert bilir. Bazen hayatın üstüme geldiği her şey neden benim başıma geliyor ben bunu haketmedigim dediğim bir dönemden geçtim benim içinde çok zordu bugün sağ çıkar dayanırsam birdaha hiçbir şey olmaz dedim bana ya. Arkamda beni seven bir ailem evlat edindiğim kedim onumde ise beni bekleyen güzel bir gelecek vardı evet biz algıda secicilik yaparak bazen kötü şeyler üst üste geldiği zaman hep kötü günler geçirmiş gibi davranıyoruz fakat iyi günler üst üste geldiği zaman buna sitem etmiyoruz hayat bu elbet zorluklar çıkacak direnmemiz gerekecek ama önemli olan hayatın akışına engel olmak yerine denizde sörf yaparcasına hareket etmek evet dalgalar gelecek ama sörf tahtasındaki hakimiyeti sen kuracaksın her zaman hayatta küçük şeylerle kendini mutlu etmeye bakmalısın umarım sorunların çözülür ve hep mutlu olursun🌸
Senin hissettiğin bu ağırlığı anlayabiliyorum. Bazen çektiğimiz yükler çok fazla gibi gelir ve bir çıkış yolu bulmak zorlaşır. Ama unutma, bu dünyada seni anlamaya çalışan insanlar var. Yaşamak, her an yokuş yukarı tırmanmak gibi hissettirse de, bu tırmanışın sonunda genellikle daha anlamlı manzaralar ortaya çıkar 🌿.
Böyle hissettiğinde konuşabileceğin bir yakınını bulabilir veya bir uzmandan profesyonel destek alabilirsin. Kendi değerini ve potansiyelini görmeni sağlayacak çok güzel bir yolculuğa başlayabilirsin. Daha güçlü çıkacağını biliyorum 💛.
Cevap
4Cevap
Hiçbir zaman gelmedim o noktaya gelmemde iki günlük dünya için.
Ailem oldu yaklasık 5 ay önce bunu yapmak istedim ama yapamadım
Geldiği olur. Anlat çözelim derdini abisi, ayıpsın
Evet gelir ama çözüm bu değilki
Gelir
Gelir evet
Geldim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?