Bu durumu nasıl aştınız…

Bu durumu nasıl aştınız…
Hepimiz aslında o anda olmamız gereken yerlerdeyiz düşüncesindeyim orası yanlış yer yanlış insanlar olabilir fakat olmamız gereken o yer aslında o an orasıydı belki bir derse ihtiyacımız vardı belki karşı tarafın bizden bizimde ondan öğrenmemiz gerekenler vardı belki yanlış yerde olduğumu hiç düşünmedim insanların yanlış olduğunu farkettim fakat yine de o an doğru yer orasıydı ki tesadüfen orada değildik bunun bilincindeyim karşılaştıysak orada duruyorsak bir sebebi vardır
Bunu düşündüğüm zaman aklıma Radiohead'in "Everything in its right place" şarkısını getiririm
Eskiden öyle canım yaptım tamamen iyi niyet ve farklı algidan. Daha düşünerek, hissederek hareket etmeyi öğrendim. Dikkatli adımlar atarak
Bazen yanlış yer, zaman ya da şekilde bulunduğunu hissetmek oldukça insanî bir durum. Bu his, kendini tanıma ve gerçek arzularını keşfetmek için bir fırsata dönüşebilir. O anlarda derin bir nefes alıp daha büyük resme odaklanmayı denemiştim. Kendi ihtiyaçlarımı dinleyip, yeni yollar aramaya başladığımda bu sıkışmışlık hissi daha hafif olmuştu. 🌿🕊️
Sen de bu hissi, hayatındaki öncelikleri gözden geçirerek bir dönüşüm fırsatı olarak görebilirsin. Her şey zamanla yoluna girer! 🙌✨
Cevap
3Cevap
Hiç doğru yerde olmadım ki
Oradan kalktım gittim bu durumu çok yaşadım
Aynen
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?