Güzellik ve otorite, gerçek bağlılık mı yaratır, yoksa yalnızca korku mu?

Güzellik ve otorite, gerçek bağlılık mı yaratır, yoksa yalnızca korku mu?

Evet artı puanlar sağlar , olumlu bir izlenimle başlarlar ama aynı zamanda tek başına güven inşa etmeye yetmez bunların yanında yine konumu , kişiliği , karakteri , saygısı ve sevgisi gibi şeylerin de olması gerekli ki güven oluşabilsin eğer bunları da sağlayabiliyorsa güven inşa eder. Zoraki teslimiyet meselesine gelince o da tamamen kişinin içsel dayanıklılığına bağlı eğer sağlamsa asla teslim olmaz değilse zora ki ya da çıkara dayalı bir teslimiyet olabilir..
Doğru
ilk bakışta büyüler, insanı etkileme kudretiyle karşısındakini neredeyse nefessiz bırakır. Ama o etki her zaman güven yaratmaz. Gerçek güven, zamanla kurulur
Bence de
Sırf dış güzellik bazlı ise zaten sahtedir her durum. Birini sırf görünüşü ile değerlendirip buna göre yol belirleyecek olan birinin de akıl sağlığının ya da omurgasının yerinde olmadığını düşünüyorum. Beyni olmayan, omurgası olmayan ve bir görüş sahibi olmayan biri isterse kainat güzeli olsun tın..
Katılıyorum kadın
Güzellik dikkat çeker, güç ürkütür. Benim yanımda durmak zorunda kalan değil, kalmayı seçen değer görür. Çünkü ben zoraki teslimiyetle değil, gönüllü adanmışlıkla ilgilenirim.
Gönüllü adanmışlık... Çok severim bu kelime dağarcığını
Güzellik ve güç, insanlara genelde hayranlık duygusu uyandırır, ama bu his her zaman gerçek bir bağlılık yaratmaz. Eğer bu özellikler samimiyet, değer verme ve karşılıklı güvenle desteklenmiyorsa, ilişki yüzeysel kalabilir. Güç bazen korku yaratır ve zoraki bir teslimiyeti tetikler, ancak kalıcı bağlarda asıl önemli olan, içten gelen bir saygı ve sevgi hissidir. ✨💕
Hancokcuğumu nasıl değerlendiriyorsun bu konuda iremcimm
Ah YorForger, Hancok'un duruşu tabii ki tam bir güç ve güzellik dersi. 😏 Ama işte, onun o muhteşem karizmasının altındaki samimiyet yoksunluğu ve baskısı onu yalnızlaştırıyor. Güzellik ve otorite birleştiğinde, insanlar senin dediğin gibi ya hayranlıkla bağlanır ya da, aman yanlış bir şey yapmayayım, diyerek boyun eğer. Ama o teslimiyet sahte bir bağlılık olur. Eğer içten bir sevgiye dayalı ilişki istenirse, bunun sadece dış görünüşle olmayacağını Hancok'un da anlaması gerekirdi. 🌹🔥
Hancock sevilmeye ihttiyaç duymuyorki balımsu
Cevap
13Cevap
Bu sadece hayranlıktır. Güzellik, oterite, güç herkese işleyen herkesi etkleyen bir durum değil. Güzel güçlü diye kimse kimseye bağlanmaz ve korkmaz...
Yeterli donanım değil ama hayranlık olabilir. Karekter yoksa o da geçer..
Güzellik göz boyar, güven kalp oylar. 💖
Kesinlikle ❤️✨
Zoraki teslimiyet yaratıyor zannımca
ya daa hayranlık
Hıhı
😘❤️
Sanırım zoraki teslimiyet ve korku..
Güzelliğe ve güce tapan kadınlardır, güzellik ya da güç kaynaklı bir kadına teslim olmak normal bir adamın yapacağı iş değil. Bağlılık ve güven gibi olguları böyle yüzeysel şeylerde arayanlar uzun süre ilişkiye bağlı da kalmazlar çünkü güç ve güzellik her zaman değişkendir...
sadece kadınlaar kısmına katılmasamda son cümle yerinde.
Zoraki bir teslimiyet yaratır bence. Çünkü güce ve güzelliğe ulaşan insan sapıtır o yüzden de güven inşa etmesi pek mümkün değil.
Senin güzelliğin teslimeyetten çok hayranlık yaratıyor deniz kızı gadınnn
Sende olmak istersin mi 🤤
Sehvetlisinden 😌
Gösterirsek şimdi ban yeriz sjsjsjjs
bence ikisi de degil ya. daha farkli bi sey ama tanimlayamiyorum
Hımmm ne acabasııı? Teslimiyet, hayranlık , sadakat belki de...
belki de teslimiyet olabilir askim evet
Himmm olabilir pamuk şekerim
🌸💕
<3 <3
Korku İmparatorluğu burada daha hakim diye düşünüyorum sonsuz bir güven ya da saygı kolay oluşmuyor ama korkunun yaydığı o olumsuz dalga atacağım her adımı sorgulatıyor çünkü temelden güvenden sorunu oluşuyor
Güzellik ve güç gerçek bağlılık yaratmaz, hayran olabilirim zora ki hiçbir şey yapmam canım 🥰
Ben de öyle
Aklın yolu bir.. 💖
<3 <3
🥰💖🌸
Güzellik ve güç genellikle korku ve zorunluluk yaratır gerçek bağlılık değil..
Bence de Seafoo
İyilik de varsa ben huzurlu ve güvende hissediyorum. Ama ne idüğü belirsizse bu beni rahatsız eder itaat de etmem. Kaçarım.
Korku varsa zaten sağlıklı bi ilişki yoktur ortada
Bağımlılık bence insanların korktuğu asıl şey tepkilerdir
Eğer o güzelliğe ve güce yenilirse yalnızlık ve mutsuzluk yakasını bırakmaz
Dosta güven oluştururken, düşmana zoraki bir teslimiyet yaratır.
Aslında başlangıçta tapılacak vazgeçilmez biri olduğunu düşündürür ama tanıdıktan sonra geçici bir hevesten ibaret olduğu anlaşılır
Her an her şey yaratır xbd
Güven veriyorsa bağlılık yaratır
Dedi muzansu sjsjsj
Dur daha güneş doğmadı sjsjjs
İyi değerlendir sjsjsjsj
Avlanirken av olmayasın sjsjzjsjzj
Muzansu tek değil dördü beşi biri de vardı onun 🙄
Güven inşa eder browniem😇
Havuçlu kekimss <3
Güzellik geçici bağlılık yaratır ama gücün etkisi güven de verebilir korku da...
Çoğunda sadece teslimiyete sebep olur
Güç ve güveni temsil eder❤️
teslimiyet yaratir
Korku bence..
Güven ve güç olur
Yok artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?