Evlilik falan boş şeyler. Zaten nasıl bir Auram varsa bilmiyorum artık. Bunu kendimi övmek için söylemiyorum gerçekten. Zaten öyle biri asla değilim. Bugüne kadar hep benim hoşlandığım tipler benimle cinsel anlamda takılmak istediler. Diğerlerini de ben beğenmedim. En çok onlara karşılık verdim için pişmanım birde en çok ama en çok bu hepsinden çok daha fazla okumadığım ya da bir meslek sahibi olmadığım için. Ama ben Bunun için gerçekten çabaladım zamanında çok ağır geçirdiğim Trafik kazası yüzünden o trafik kazasında beyin travması geçirdiğim ve bende oluşturduğu etki yüzünden olmadı diye düşünüyorum. 💭
Namus namustur erkek kadin yoktur ben evlencez diye inandim yaptim sonra aldatip terk etti hep ilkim evlenecegim kadin olsun istedim kendi ellerimle yok ettim 😔😔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İnsanlara verdiğim değerden
Sevdigim kiza aldanip sevistigim icin kendimi evlilige saklamadigim icin pismanim tek pismanligim
Erkeksin sen ya bırak o düşünsün
Namus namustur erkek kadin yoktur ben evlencez diye inandim yaptim sonra aldatip terk etti hep ilkim evlenecegim kadin olsun istedim kendi ellerimle yok ettim 😔😔
Yaşamamam gereken biriyle cinselik yaşadıgıma çok pişman oldum
Olur öyle şeyler ben kaç kişiyle yaşadım bir bilsen
Bu daha özel
Duysan benden nefret edersin
Duymak istiyorum çünkü seni tanımıyorum sana karşı bir hissim olamaz
Öyle degil bacım
Nasıl erkek seviyorsun
Esmer uzun hafif kilolu kahverengi gözlü normal mesleği olan dürüst düzenli titiz.
Pisman degilim ki ben amasyada
Kaza için geçmiş olsun🤲🤲😔
Sende fena bur enerji var
Şu aurayı görelim nasıl mış