24 yaşımdan sonra sigaraya bulaştığıma pişmanım. B*k vardı da denedim.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 24 yaşımdan sonra sigaraya bulaştığıma pişmanım. B*k vardı da denedim.

şu an için hiç bir şey için pişman değilim hayatımda. aslında yapamadıklarım için pişmanım yaptıklarım için değil. yani keşke şunu şunu yapsaydım yani gelecekte veya şu an. ama olmuyor. asıl pişmanlığım bu oldu tüm hayatım boyunca. bunların dışında bir pişmanlığım ya da keşke diyebileceğim bir şey yapmadım hiç. hayatımda verdiğim kararların her zamanarkasındayım ve kendim ile barışık bir şekilde yaşıyorum genel olarak.
Dün bunu oturdum ciddi ciddi düşündüm ve. artık hayatımda pişman ya da keşke dediğim hiç bir şey olması gereken oldu , öğrenmem gereken ne varsa öğretti gerekliydi ve oldu iyide oldu diyorum.
Valla içime dert olmuş artık unuversite sınavını üçüncü senemde kazandım diys çok pişmanım çünkü çalışamıyordum ve sürekli erteliyordum şu an 3. Sınıf olmam gerekirken 1. Sınıfım 🤦🏻♀️
Olsun ben zamanında kazandım ama 2 sene geç bitirdim. Bir şey olmuyor dert etme 😃
AA ne okudun 😅
Çevre mühendisliği.6 senede bitti. Tıp okumuş kadar oldum. Gerçi tıp kazansaydım o da 8 senede biterdi fksjs
@CoffeeAndCoffee Cidden ilk denemeden sonra mı bağımlılık oluştu yoksa zamanla içmeye devam ettikçe mi? Bazı insanlarda ilk içmede bağımlılık yaptığını duymuştum.
Zamanla içmeye devam ettikçe
Teşekkür ederim
Cevap
23Cevap
24 yaşından sonrada gerçekten de çok saçma olmuş. Yurt dışına gitmediğim için pişmanım maalesef.
Şu an pişmanlık içindeyim.
Künefe ve katmer sipariş ettim. Bildiğin BİM'deki künefe ve katmeri yapıp göndermişler. Pişmanım pişmaaaaaan!! BÜYÜK ÜNLEM
BİM’in tatlıları fena olmuyor yalnız dksjs
Bak bu üzdü 😃
Bırakma şansın çok yüksek, ergen yaşlarda bulaşıldığında bırakması daha güç oluyor.
cut.
Alıştırdım bile kendimi nasıl bırakıcam bilmiyorum :/
1 hafta içmezsen, yokluğunu ararsın. Bir tane içeyim dersin, içtiğinden de bir şey anlamazsın, bir daha içmez bırakırsın.
Zorlamam lazım kendimi evet. Biraz da can sıkıntısından içiyorum ben maalesef.
O sigaranın yerine oyalanacak farklı bir meşgale bulmalısın.
Mesela sigara içeceğin anda sakız çiğne, çekirdek çitle, bunun gibi...
Ama çok efkarlı olduğunda bırakması çok güç oluyor, bırakamıyorsun hatta.
Vücudumun 3/4’ü efkar
https://www.youtube.com/watch?v=bU8ZAryrRs0
boş ver bırakma, yak bir tane daha, yalanlar için yak, rüyalar için yak, hasret için yak...
🚬🚬🚬
Dumanla her yeri, efkarın olup, havaya karışsın.
Belki mutluluk olur, geri solursun.
Vakti zamanında babam akrabaların yanına fransa’ya gönderecekti lise okuyayım diye MAL gibi gitmedim 🥺
Zamanımı iyi yönetemediğim için bir baltaya sap olamadığım için ve kendimden başka gerekli gereksiz çoğu insana önem verdiğim için daha yazacağım çok şey var da buraya sığmaz bu kadar yeterli 😭😔
her şey geldi geçti, pişmanlıklarını da orada bıraktım çünkü bana hiçbir faydası yok ❗️
İlk baslarda çok pişman oldum ama şu an öyle bir durum yok o ise devam
İnsanlara merhamet gösterdiğim için. (gereksiz insanlara cani sanmayın beni)
kardeşim o gün fırsat varken dovmedigime pişmanım.
Zamanımı geç kaldığım insanlarla geçiremediğim için.
Öyle ciddi pişmanlığım yok sağlığım yerinde keyfimde np.
3 kuruşluk insanlara 5 kuruşluk değer bictigim için baya pişmanım
çocuklukta daha hard ders çalışmadığıma pişmanım
Bak ben ona da pişmanım evet
en büyük pişmanlığımdır en en en ama en büyük pişmanlığım ve zamanında başkaları için çoğu şeyden vazgeçmek keşke top oynamaya felan devam etseydim veletken belki şimdi milyoner bi topçuydum veya hard çalışsaydım büyük bir profesör doktor abuzer kömürcü gibi çok iyi yerlere gelip stockholm üniversitesinde öğretim hayatıma devam edebilirdim
Ahh ahh ne cevherleri söndürdüler. Ben de asla insanları dinlemezdim.
25
Fizik kimya ilgimi çekmiyor ya. Ben dil öğrencisi olacaktım. Zorla sayısalcı ettiler beni..
kendi düzenimi kuramıyorum Aile olmayı Arkadaş olmayı beceremiyorum😒
Insanların dedigi laflara kafamı cok taktığim icin.
Gençliğimi eve kapalı geçirdiğim için pişmanım
Hâlâ gençsin
Her yaşın ayrı güzelliği var be.30’lu yaşlar da mükemmeldir bence.
Evet haklısın her yaşın ayrı bir güzelliği var ama benim her yaşım böyle kayıpla geçiyor. 10'lu yaşlarım 20'li yaşlarım zaten eve kapalı asosyal geçti şimdi de 30'lu yaşlarım eve kapalı geçiyor. Çocukluğumda ne yaşadıysam o kaldı sonrası yok gibi. Maalesef hayatı hep kaçırdım gençliğime dair hiçbir şey yaşayamadım. Zamanla daha da içime kapandım.
Hayatıma yanlış insanlar aldığım için
Pişman değilim
Eski sevgilimle tanıştığım için.
Kadınlara hep güvendiğim için
Bu ülkede yaşadığım için
Pişmanlık mı? O da ne? 😀
Yaptıklarım için pişman değilim.:)
Valla bu kafayla yaşadığıma pişmanım.
ona 2 yıl harcadığım için
İyi niyetimi çok israf ettim
Hekim olduğum için arada pişman oluyorum
2 yılımı ona verdiğim için çok pişmanım
kariyerimi yanlış planladım
Evlendiğim için 😂
Genç evlenmişsin be
Sorma sorma hep aile baskısı bunlar benden bekarlara tavsiye yaşınız 3 ile başlamadan evlenmeyin 😂
Bunu gel babama da anlat 😂
Bir kısmet çıktı 30’a kadar evlenmezsen çirkinlere kalırsın diyo djsjsk
Manipülasyonlara gelme boş ver yok öyle bişey 😂
Anlatılmaz yaşanılmaz şeyler
Makyaja başladığım için
Baldızımla zina yaptıgıma çok pişmanım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?