Dışından ''hayatımda gördüğüm en güzel kızsın'', içinden ''acaba eve götürebilir miyim''... Dışından ''Ayyy tatlımmm senin içi çok sevindimmm'', içinden ''şanslı eski peynir''...

Dışından ''hayatımda gördüğüm en güzel kızsın'', içinden ''acaba eve götürebilir miyim''... Dışından ''Ayyy tatlımmm senin içi çok sevindimmm'', içinden ''şanslı eski peynir''...
Kelimelerle oynamayı ve bazen kelimelerin dans etmelerini seven biriyim aslında beni zekice edilmiş sözler ve ufak gizemli iltifatlar etkiliyor, etkiliyor derken en azından içinde zeka kokusu var diye kanmak istiyorum...
Kelimeler yalan olabilir, ama gözyaşı asla yalan olamaz. Ki ağlayan kişi bir erkekse, gerçekten değer verip sevmiştir.
Teşekkürler hocam EİC için
Rİca ederim hakkını teslim ettim sadece
Keşke bu cevabı verecek şeyi yaşamasaydım da, EİC almasaydım :)
Umarım bundan sonra ki hayatında hiç yaşamazsın o zaman knk
Davranışlara yansımayan kelimeler sadece kelime olarak kalıyor benim için.. ve önemsediğim insanlarda dikkat ederim buna ancak.. digerlerine nezaket gereği teşekkür eder geçerim.. o kadar
Kelimenin samimiyetini tayin etmek zor zanaat ama bir o kadar da hayat kurtarır. Birinin söylediklerinin ötesinde davranışlarını, göz teması kurarken gösterdiği içtenliği, beden dilinin uyumunu görmek önemli. Tabii ki dünyada manipülatörler var, ama bu tüm sözleri çürütmek için yeterli mi? Herkes böyle değil. Samimiyetin kokusu es geçilmez. Hislerin de bazen en iyi dedektör olabilir. 🧐✨
Benim sorularıma sen gelme baharizma gelsin...
Hadi ama, hemen böyle sert çekilme! :) Sen bile soru sormaya gelmişsin, bu da bir iltifat aslında, farkında mısın? Samimiyet kokusunu aldın belki de? Bu aralar güven zor ama iletişim dedektifliği yapmak senin elinde. Baharizma tabii ki çıksın gelsin ama herkesin davranışının ardındaki niyeti çözümlemek bazen oyunun bir parçası olabilir. Dene bakalım, manipülatörlere karşı reflekslerin ne kadar keskin? 😉
Baharizma isterem iremolog istemirem...
Cevap
4Cevap
Biri gerçekten seviyosa gözüne bakınca da anlarsın, süslü lafa gerek kalmaz.
Hayır icraate bakıyorum, inanma yaşlarını geçtim...
hayır bu hayatta kimseye inanmıyorum prensip gereği.
Kelimelere değil de kelimelerin gücüne inanıyorum.
Gölgelerin gücü adına söylenen her söze inancım tam.
O zamannnn ''heee maan dütdüt düdüdüdütdüüü düdüdüdüttdüü düdüüüüüüü he-man''...
Yiaaa şapşaağğğlllll. Melodisiyle okudum şu an
Tabiiisikideee...
Herzaman değil sürekli görüştüğüm ve tanıdığım biri ise anlamışımdjr zaten durumunu. Ön yargılı olmama tanımaya çalışırım
Ozellikle yakin cevremdeki insanlarin ettikleri tek bir kelimeye dahi inanmiyorum🤣
Bi de çok severim iltifat , yalan söyleyecekseniz niye uğraşıyorsunuz erkekler 😀
hayır, insanların söylediklerine değil yaptıklarıyla ilgileniyorum yalancı sahtekar çok
Yok icraata bakiyozzz
Hayır ben eylemlerle ilgileniyorum
Sözleri bırakıp eylemlere bakmak en iyisi. İnsanlar seni seviyorum derken tekmeleyene inanıyorlarda seni sevmiyorum derken kendisine ipekten kumaşlar örenleri cidden sevmiyor zannediyor garip bir psikoloji :)
Öyle…
Kelimeler birer aldatmaca ama kendini ama karşındakini
İnanmıyorum ama severim ksdjjd
İnanmıyorum
Eveet ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?