Kişilik & Karakter Umutlara tutunmak daha çok acıtmaz mı insanı? Laviniawste Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Yapay Zekaya Sor Bile isteye bir intihar bu.. Güncellemeler9 ay Süper soru 🤍 Umutlara tutunmak daha çok acıtmaz mı insanı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Acıtır belki ama Allah'tan da Ümit kesilmez demişler yani hayat bu ne kadar zor olursa olsun yaşamak zorundayız bu bizim imtihanımız 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. umudum yok benim 1 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Ehh ne yapsınlar 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 9 ay Hayaller umutlar güç verir tahammül verir yoksa hayat o zaman yasanmaz 1 0 Yorumla
Leviache Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Kız ne yaşadın sen şair olmuşsun jsjs😅 1 6 Yorumla Laviniawste 9 ay Bişey yaşamadım şair mi olmuşum ki jsj Yorumla Leviache 9 ay Derdest lavii jsjsjs Yorumla Laviniawste 9 ay Tamam ya jsn Yorumla Leviache 9 ay Cimcime den buna terfi ettiniz jsjs Yorumla Laviniawste 9 ay Teşekkür ederim efenim 🌷 jsn Yorumla Leviache 9 ay Rica ederim😅 Yorumla
Wayne_Jenkins Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Umut fakirin ekmeğidir 1 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Umudun boşa çıkacağını bilmek acıtır. 1 0 Yorumla
Hüseyin46050 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 449 cevap paylaştı. Gittiyse hiç Bi umut yok 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Öyle bir acıtıyor ki nefes alamıyorsun 1 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Umut tehlikelidir 1 0 Yorumla
Alphn3301 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 349 cevap paylaştı. Umutsuz da yaşanmaz 1 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. Kesinlikle 1 0 Yorumla
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 9 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Umut yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Acıtır belki ama Allah'tan da Ümit kesilmez demişler yani hayat bu ne kadar zor olursa olsun yaşamak zorundayız bu bizim imtihanımız
umudum yok benim
Öyle ama insanın başka çaresi kalmıyor bazen
Ehh ne yapsınlar
Hayaller umutlar güç verir tahammül verir yoksa hayat o zaman yasanmaz
Kız ne yaşadın sen şair olmuşsun jsjs😅
Bişey yaşamadım şair mi olmuşum ki jsj
Derdest lavii jsjsjs
Tamam ya jsn
Cimcime den buna terfi ettiniz jsjs
Teşekkür ederim efenim 🌷 jsn
Rica ederim😅
Umut fakirin ekmeğidir