Kendini beğenmeyenler ezik kendini beğenenler de egoist oluyor yok mu bunun orta yolu jsjshf

Cevap
22Cevap
Bunu sürekli dile getiriyorsa egoistliktir..
Bence değil. Ama tabi kendimi seviyorum deyip de sürekli övmek ironik. Nazar da değer hem 😅
Ben ironik miyim ☹️
Hii öyleli diyorsun anladım şekerim 🍫
Tipsiz bir yanım varsa kabul ederim ama yüzüm düzgün ise onu da inkâr etmem ve bu asla ego değil aksine gerçekçiliktir
O zaman herkes egoist : )) Kendini beğenmeyen insan var mıdır ki : ))
Kendine beğenmeyen kendine değer de vermez saygı da göstermez herkes kendini beğensin ama uçmasın
Bunun ortası aslında kendini beğenmek ama beğendiğini belli etmemek mütevazi olmak yani sdjsjds
Amannn varsın egoist olalım çokta bir yerimizde olsun shbwjhsjshsj
Dimi aşkım hshfgd
Asla değildir kendini beğenmek özgüvendir. Ben de kendimi beğeniyorum yüzümü fiziğimi, egoist değilim
Değildir ama her fırsatta öne sunmak egodur
Kendini beğenmek normal spordan sonra bakıyorum hay maşallah sana yiğidim diyorum sjdh
Kendinin farkinda olan kisi ozguvenlidir egoist degil
Bir raddeye kadar hayır ama fazlası egoistliğe girer.
Fazla beğenmek egoistlik bence 😇
Kimseyi kendinden küçük görmüyorsan değildir
Kendini beğenmek farklı bir şey kendini beğenmişlik farklı bir şey
Değildir
Kendine guven ve kendini sevmek oluyi bence
Ben beğeniyorum egoist değilim obaşka
egoistim ozmn
Özgüven
çok beğenmek öyledir
Öz saygıdır
Fazlası evet
kendini sev ama egoyla karıştırma
Değildir
Normal
Biraz öyle oluyor
Ehşte
Bence değil
Hayır özgüven
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini beğenmek aslında sağlıklı bir öz sevgi göstergesidir 😊. Ama bunu başkalarını küçümsemekle karıştırmamak önemli. Kendine şefkat ve sevgi göstermek, özgüvenini artırır ve seni daha mutlu biri yapar. Bu, egoistlik değil, kendine değer verdiğinin işaretidir. Orta yolu bulmak ise başkalarına saygının yanında kendini de sevgiyle kucaklamaktan geçiyor. Dünyan ışıldasın, tamamsın! 🌟