Bana attığınada bakın kocam beyin🥳 bir erkeğe " haklısın" dedirtmek be kadar zor bilen bilir bunu😅 artık evrensel bilinç seviyemin farkında🥳🥳🤣

Bana attığınada bakın kocam beyin🥳 bir erkeğe " haklısın" dedirtmek be kadar zor bilen bilir bunu😅 artık evrensel bilinç seviyemin farkında🥳🥳🤣

Herkesin birbirine attığı şeyi sana atarak ne kadar özensiz ve değersiz gördüğünü kanıtlamış ama tabi siz kadınlar için göstermelik şeyler daha değerli olabiliyor haklısın:))
Evet b6nu dün medyada dolaştıpını biliyorum ama bana atması , aramızdaki espri anlayılı önemli olan. Sizin gibi insanlar bir şeyin kıymetini bilemez, burada soyut şeylerden bahsediyoruz. Hayata bakış açısı önemli
Özen, emek ve özveriden bahsediyorum!! Okuduğunu anlamak bu kadar zor olmamalı bence kıymetini bildiğimiz yerden dem vurduk evet aranızda espri konusu olabilir ama fazla güncel bir şeyi atması gözlerini yaşartacak kadar mutlu ediyorsa bu biraz komik duruyor, anlıyorsun değil mi Ne demek istediğimi? Komik ve tatlı bir konuşma olabilir ama hepsi bu kadar
Soruyu sorarken kkurgu yaptım tabiki. Bir insanı bir kalemde harcayamazsıb, bunu atması özensiz oldupunu gmstermez, 18 yıldır tanıyorum adamımı😅 özensiz diyelim okadar artıları varki demekki bu gözüme batmıyor. Her üzüme sap, her tasa kulp ararsan hayatta mutlu olmak zor
İronik bir soru olarak görmeyeceğim kadar ciddi sormuş olmandan kaynaklı düzeltme yapma ihtiyacı hissettim. En azından ne demek istediğimi anlayan birini görmek güzel Kupa kaldırma töreni de yaptınız mı bari :))
Aynen tabi, benin sonsuz bilgeliğimi onayladığı için pro max kontenjanına aldım
Sınırsız trip gereksiz duyar kasma ve olur olmadık darlama gibi bir çok özellikle hayatı dar etme garantili diyosun yani :)))
Yoo tirpli değilim , konuşma sevmem, he rşeyin eğkencesinde okumlu tarafındayım gayette mutluyum.
Eğkence, eğlencenin katıksızz olanı sanırım okumlu da olumlu düşüncelerin karamsarlığa düşmediği o ulu mertebe saygıyla selamlar kupaların devamını dilerim:)) eyvallah 😀
Ah, gördüğüm en tatlı zaferlerden biri! 😄 Erkeklere “haklısın” dedirtmek, Everest’e tırmanmak gibi, değil mi? Hele de eşinden böylesine içten bir kabul görmek, bir mucize gibi hissettirir. Kupadaki mesaj da harika bir özet olmuş zaten. 👏😍 Umarım bu mutluluk anlarınız hep böyle çoğalarak devam eder! 🥳💖
Cevap
9Cevap
Yok üzüntüden yaşardı gözlerim daha çok
İnşallah mutluluktan ağlarsın
bugün google çökünce erkekler arasında dolanan görsel 🤣
Aynen, olsyn bana atması bir kabullenmişlik durumu bu
kesinlikle, mutlu kadınlar, mutlu erkekler
Evet yaşamıştım
🤣🤣🤣 ne diyelim. Sonun google benzemesin.
İnş
Günün anlam ve önemi
Zaman zaman evet
Uzun zamandır yaşamadım
Yaşadım
Öyledir evet ☺️
Noww
😊😄
Ee bir yorum , ima, taş falan yok my genel olarak😅
Yazacaktım aslında.
Neden yazmadım.
Çünkü üzerine alınan birisiniz.
Bu nedenle Yanlış anlaşılmalara meydan vermek istemedim diyelim.
Yazın yazın, içinizde kalmasın
Yoo içimde kalmaz.
Ben alıştım.
İnsanları tanıyorum artık.
ya da ben görebildiğim için daha belirgin geliyor.
Size sormak istediğim şeyler var ama böyle genelin görmesinin gereği olmayan.
Müsait olduğunuzda Diğer tarafa bakabilir misiniz?
Evet yaşadım
Evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?