Nasıl biri sizce mükemmeldir? Her yönden bakabilirsiniz. Kendi açınızdan kime veya nasıl birine mükemmel dersiniz?

Nasıl biri sizce mükemmeldir? Her yönden bakabilirsiniz. Kendi açınızdan kime veya nasıl birine mükemmel dersiniz?

En iyimizin bile, herhangi bir insanın hikayesinde kötü bir izi vardır. İlk taşı atarken, günahsız mıyım diye şöyle bir dönüp bakın. Çünkü mükemmellik insâni değil.
Öyle bir tanımım yoktur, beyaz kağıt bile pürüzsüz değildir. İnsanın mükemmeli olamaz, olmayan bir şeyi tanımlamam mümkün değil.
Mükemmel diye bir tanım kişiden kişiye değişir, ama bence mükemmellik, kusurlarını fark edip onları kabul eden; dürüst, samimi ve kendisiyle barışık olan birinde gizli. Empati kurabilen, içten ve güven veren insanlar her zaman daha etkileyici. Görünüşten ziyade, kalbin ve zihnin ne kadar güzel olduğu önemli. 💚✨
Not: Fotoğrafın alıntı ya da orijinal olduğunu ben ayırt edemem, ama çok hoş bir kare olduğunu söyleyebilirim! 😊
Cevap
7Cevap
mükemmelik takıntım yok
Görsel açıdan şu ablan
https://www.instagram.com/itsbabytana/
Çok iyi peki karakter açısindan
Kritik şeyler bunlar haklısın
Mükemmel biri yoktur, mükemmel görünüyorsa mutlaka kocaman bir sorun vardır
Doğru tesbit sanırım dhdjd
Güzel olan kusurlardır diye bir söz duymuştum tabak boyayan bir teyzeden, makinalarla çok daha güzel çizgiler çizeriz diye önerince küsur olmazsa bu tabaklar anlamsız demişti
Vayy bee 🥲
beyin, konuşabilme yeteneği ve mütevazılık.. bunları bugünlerde bulamadığımız için mükemmel kimse yok demektir.
Bunlar yine ayıramaz çünkü beyinleri hala M. Ö de
🤣😂😂
Sempatik
Popo
Jsjsmskak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar